- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #11.161
Merhaba kızlar... Benim işlerde yoğun yıl sonuna yaklaştık malumHafta sonu kayıvalideye gittik şehir dışına 300-400 gitmiştir sanırım..Onun dışında dikkat etmeye devam ediyorum..Eşim d.günü için bana lc.den pantolon ve kazak almış :) tabi beğenmedim bugün onları değiştircem.. :) 120 tl boşa gitmesin...ben orda pek bişey beğenmiyorum ama olmadı kızıma alırım artık..
bende özledim canım sizleri...Ya adamda aslında haklı..Kesinlikle ben suçluyum bu konuda..Onun parayla işi yoktur.. pahalı şeyler alırdı önceden..bende hem parasını gerçekten çok bulurum hemde zevkime göre olmuyor :) bende beğenmedim demedim artık bu renkten çok fazla var dedim..o zaten biliyor değişeceğini :)nerelerdesin, özledik... :) desene, sen çok geliyorsun ya..... :) ama ben bir geliyorum, pir geliyorum... :)
hediye işi kötü olmuş....benim eşim de bazen ıskalıyor, beğenmedim denmez, ama o anlıyor, ver değiştireyim diyor... :))
değiştirme fişi var canım kızım için kullanıcam...bende sevmem lc yi ordan bana hediye geldiyse genelde öyle bi kösede durur ya da birine veririm
faturası varsa iade edip hoşlandığın birşeyi alabilirsinerkek arkadaşım değiştirme huyumu hiç sevmez
Allah gönlüne göre versin inşallah canım.. Birikiminde hayırlı olsunmerhaba hanımlar
haftalık yemek listesi hazırlama işine geri döndüm. bu hafta 3. haftam. çok rahat oluyor böyle. her gün ne pişirecem diye düşünmüyorum.
bu hafta buzluktan biraz bezelye, biraz tavuk, sarımsaklı köfte, biraz meyve, barbunya azalacak. buzluktaki stokları eritmeye çalışıyorum biliyorsunuz.
salça kabım boşaldı. memleketten gelirken annemler domates salçası vermişlerdi. biber salçasıyla domates salçasını karıştırıp böyle kullanacam. domates salçası bozulup atılacak yoksa.
geçen ay şirketin bizim için para biriktirdiği bir birlikten çıktık. 8050 lira biriken paramızı aldık. yarısı eşimde. diğer yarısını altına koymuştum. 34 gram altınım var şimdi.
az önce 8 liraya şortlu bir erkek bebek takımı aldım. yeri de çok iyi. çevremde hamile çok. yanına birşeyler ekleyip birine hediye ederim diye düşündüm.
bir tayin işim var, eğer çıkarsa memleketime gidicem inşallah. noolur dua edin
Rabbim hakkında hayırlısını versin cnmmerhaba hanımlar
haftalık yemek listesi hazırlama işine geri döndüm. bu hafta 3. haftam. çok rahat oluyor böyle. her gün ne pişirecem diye düşünmüyorum.
bu hafta buzluktan biraz bezelye, biraz tavuk, sarımsaklı köfte, biraz meyve, barbunya azalacak. buzluktaki stokları eritmeye çalışıyorum biliyorsunuz.
salça kabım boşaldı. memleketten gelirken annemler domates salçası vermişlerdi. biber salçasıyla domates salçasını karıştırıp böyle kullanacam. domates salçası bozulup atılacak yoksa.
geçen ay şirketin bizim için para biriktirdiği bir birlikten çıktık. 8050 lira biriken paramızı aldık. yarısı eşimde. diğer yarısını altına koymuştum. 34 gram altınım var şimdi.
az önce 8 liraya şortlu bir erkek bebek takımı aldım. yeri de çok iyi. çevremde hamile çok. yanına birşeyler ekleyip birine hediye ederim diye düşündüm.
merhaba hanımlar
Hoşgeldin cnmHerkese selamlar. ben de kredi kartı borçlarından kurtulup aynı zamanda birikim yapmak istiyorum 2000 tl kredi kartı borcum var asgari ücretle çalışıyorum Nisan ayına kadar en az 3000 tl biriktirmem lazım allahın izniyle ayrıca her ay 115 tl kredi ödüyorum
Ispanak uygunmus bizim burda 2.5-3 tl.arasi degisiyoŞimdi pazarda 13 lira harcadım geldim. Ne aldığıma gelirsem;
Havuçla turp bir arada 1.75 tl
Ispanak 1 kilo 1 tl
Karnabahar 2 tl
Pırasa 1 kilo 1.5 tl
Beyaz lahana 1.5 tl (ufak ama)
Kıvırcık 2.5 tl
Soğan 2 kilo 2 tl
Maydonoz 75 kuruş
Burada da var 3 liraya satan ama... 1 lira 1.5 lira da çoktu.Ispanak uygunmus bizim burda 2.5-3 tl.arasi degisiyo
İyiyim canım. Seni sormalı :)Buraya uğramayı uzun zaman olduğu:) Nasılsınız hanımlar?
İyiyim bende:) bu aralar fazla açıldım. Dedim ki tasarruflu hanımlara ihtiyacım var. Hemen geldim:)İyiyim canım. Seni sormalı :)
Ne yaptın bakim :)İyiyim bende:) bu aralar fazla açıldım. Dedim ki tasarruflu hanımlara ihtiyacım var. Hemen geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?