birikim yapabilmenin yolları

bende sevmem lc yi ordan bana hediye geldiyse genelde öyle bi kösede durur ya da birine veririm
faturası varsa iade edip hoşlandığın birşeyi alabilirsin erkek arkadaşım değiştirme huyumu hiç sevmez

bende özledim canım sizleri...Ya adamda aslında haklı..Kesinlikle ben suçluyum bu konuda..Onun parayla işi yoktur.. pahalı şeyler alırdı önceden..bende hem parasını gerçekten çok bulurum hemde zevkime göre olmuyor :) bende beğenmedim demedim artık bu renkten çok fazla var dedim..o zaten biliyor değişeceğini :)

merhaba hanımlar
haftalık yemek listesi hazırlama işine geri döndüm. bu hafta 3. haftam. çok rahat oluyor böyle. her gün ne pişirecem diye düşünmüyorum.

bu hafta buzluktan biraz bezelye, biraz tavuk, sarımsaklı köfte, biraz meyve, barbunya azalacak. buzluktaki stokları eritmeye çalışıyorum biliyorsunuz.

salça kabım boşaldı. memleketten gelirken annemler domates salçası vermişlerdi. biber salçasıyla domates salçasını karıştırıp böyle kullanacam. domates salçası bozulup atılacak yoksa.

geçen ay şirketin bizim için para biriktirdiği bir birlikten çıktık. 8050 lira biriken paramızı aldık. yarısı eşimde. diğer yarısını altına koymuştum. 34 gram altınım var şimdi.

az önce 8 liraya şortlu bir erkek bebek takımı aldım. yeri de çok iyi. çevremde hamile çok. yanına birşeyler ekleyip birine hediye ederim diye düşündüm.

bir tayin işim var, eğer çıkarsa memleketime gidicem inşallah. noolur dua edin

Allah gönlüne göre versin inşallah canım.. Birikiminde hayırlı olsun

Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
yemek listenizi de paylaşır mısınız bize de fikir olur

sempatik_kiz ve mornergis çok teşekkür ederim dualarınız için :)
mornergis yemek listemi pazartesinden cumaya kadar yapıyorum. hafta sonu canımız ne istersen onu yapıyoruz.

pazartesi -> yoğurtlu tarhana çorbası - tavuklu bezelye
salı -> mercimek çorbası - (eşime) haşlanmış karnabahar brokoli havuç - (bize) yumurtalı karnabahar kızarması
çarşamba -> mercimek çorbası - peynirli milföy böreği - turşu
gerisini hatırlayamadım. liste evde. eve gidince yazayım devamını

günaydın kızlar
dün doğalgaz faturam gelmiş 19 lirasevindim valla artık havalar soğuk olacağı için dün akşamdan itibaren yakmaya başladım. hafta içi sadece akşamları yakarım. tek yaşıyorum umarım ipin ucunu kaçırmam

Hoşgeldin cnm
Tez zamanda kurtulursun inşallah borçlarından

Şimdi pazarda 13 lira harcadım geldim. Ne aldığıma gelirsem;
Havuçla turp bir arada 1.75 tl
Ispanak 1 kilo 1 tl
Karnabahar 2 tl
Pırasa 1 kilo 1.5 tl
Beyaz lahana 1.5 tl (ufak ama)
Kıvırcık 2.5 tl
Soğan 2 kilo 2 tl
Maydonoz 75 kuruş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…