- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #10.821
basarilar.Günaydın kızlar,
Akşam yine yemeğe davetliyiz. Bugünde yemek derdim yok. Yarın vizeler başlıyor dua edin benim için.
Vize haftası= harcama demek benim için. Bolca fotokopi ve tüm gün okulda olduğum icin yemek masrafım oluyor.
başarılar canım..Rabbim yardımcın olsun..Sen böyle yzınca kendi üniv.yıllarım geldi gözümün önüneGünaydın kızlar,
Akşam yine yemeğe davetliyiz. Bugünde yemek derdim yok. Yarın vizeler başlıyor dua edin benim için.
Vize haftası= harcama demek benim için. Bolca fotokopi ve tüm gün okulda olduğum icin yemek masrafım oluyor.
Bak benimde canım kestane çekti..bugün çıkışta alayım bende .merhaba arkadaşlar...
ben de dün ilk kez, ne aldım ve ne kadar tuttu hesabı yaptım, pazar alış-verişinde... :)
hatırlayabildiğim kadarıyla,
1 kg dan biraz fazla karnıbahar 4 tl.
1 kg limon 2 tl. (çok ucuzdu :) )
1 kg kestane 10 tl. ( normalde eşim manavdan alır kestaneyi, hoşuma gitti aldım )
1 göbek 2 tl.
1 bağ roka 1 tl.
1 kg havuç 1,5 tl.
1kg dan biraz fazla yerli muz 5,5 tl.
2 kg mandalina 4 tl.
yarım kg dan biraz fazla çeri domates 2 tl.
1 kg salatalık 2tl.
1.5 kg çinekop 18 tl. (balıkçıdan)
ekmek+ kıvır zıvır 5tl.
toplam 56 tl. harcamışım ki, içinde çok az meyve var, evde vardı çünkü meyve, bir sebze ve bir kaç çeşit salata malzemesi... :) rekor kırmışım... :)) az tutmuş... ucuzdu bu hafta pazar...
ekmek,balık ve kestaneleri anneme götürdüm, son anda yemeğe anneme geçtiğimiz için... :)
Bak benimde canım kestane çekti..bugün çıkışta alayım bende ..pazar fiyatların bizim pazara yakınmış..ben kışın iki haftada bir gidiyorum..gözüm yemiyor her hafta..arabada olsa onu arabaya kadar taşımaya bile üşeniyorum..soğuğu hiç sevmiom ben ya
merhaba arkadaşlar...
ben de dün ilk kez, ne aldım ve ne kadar tuttu hesabı yaptım, pazar alış-verişinde... :)
hatırlayabildiğim kadarıyla,
1 kg dan biraz fazla karnıbahar 4 tl.
1 kg limon 2 tl. (çok ucuzdu :) )
1 kg kestane 10 tl. ( normalde eşim manavdan alır kestaneyi, hoşuma gitti aldım )
1 göbek 2 tl.
1 bağ roka 1 tl.
1 kg havuç 1,5 tl.
1kg dan biraz fazla yerli muz 5,5 tl.
2 kg mandalina 4 tl.
yarım kg dan biraz fazla çeri domates 2 tl.
1 kg salatalık 2tl.
1.5 kg çinekop 18 tl. (balıkçıdan)
ekmek+ kıvır zıvır 5tl.
toplam 56 tl. harcamışım ki, içinde çok az meyve var, evde vardı çünkü meyve, bir sebze ve bir kaç çeşit salata malzemesi... :) rekor kırmışım... :)) az tutmuş... ucuzdu bu hafta pazar...
ekmek,balık ve kestaneleri anneme götürdüm, son anda yemeğe anneme geçtiğimiz için... :)
ben o islere cesaret edemiyorumAslında bende yaptırsam iyi olacak. Tüm yaptırmayı düşünüyorum da. Bazende şu philips lumea'yı mı alsam diyorum. Kullanan var mı philips lumea'yı
Bende ilk başlarda endişeliydim ama artık yeter yani. Sürekli sürekli ona uğraşmak da sıkıntı. Evlendikten sonra iyice sıkıntı olacakben o islere cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?