birikim yapabilmenin yolları

mrb kızlar.. haftanın son günü hep mutlu oluyorum ben :) Dün pazarda 30 tl harcadım..ıspanak pırasa karnıbahar brokoli kıvırcık havuç mandalina ve elma aldım..Bugünde marketten alacaklarım var..100 tl civarında tutar sanırım..bu hafta sonuda olabildiğince evde kalmaya çalışacağım.. yarın temizlikle geçer gündüz temizlik bitince hafta içi için sarma börek kurabiye yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum bakalım..

başarılar canım..Rabbim yardımcın olsun..Sen böyle yzınca kendi üniv.yıllarım geldi gözümün önüne

merhaba arkadaşlar...
ben de dün ilk kez, ne aldım ve ne kadar tuttu hesabı yaptım, pazar alış-verişinde... :)
hatırlayabildiğim kadarıyla,

1 kg dan biraz fazla karnıbahar 4 tl.
1 kg limon 2 tl. (çok ucuzdu :) )
1 kg kestane 10 tl. ( normalde eşim manavdan alır kestaneyi, hoşuma gitti aldım )
1 göbek 2 tl.
1 bağ roka 1 tl.
1 kg havuç 1,5 tl.
1kg dan biraz fazla yerli muz 5,5 tl.
2 kg mandalina 4 tl.
yarım kg dan biraz fazla çeri domates 2 tl.
1 kg salatalık 2tl.
1.5 kg çinekop 18 tl. (balıkçıdan)
ekmek+ kıvır zıvır 5tl.

toplam 56 tl. harcamışım ki, içinde çok az meyve var, evde vardı çünkü meyve, bir sebze ve bir kaç çeşit salata malzemesi... :) rekor kırmışım... :)) az tutmuş... ucuzdu bu hafta pazar...
ekmek,balık ve kestaneleri anneme götürdüm, son anda yemeğe anneme geçtiğimiz için... :)

Bak benimde canım kestane çekti..bugün çıkışta alayım bende ..pazar fiyatların bizim pazara yakınmış..ben kışın iki haftada bir gidiyorum..gözüm yemiyor her hafta..arabada olsa onu arabaya kadar taşımaya bile üşeniyorum..soğuğu hiç sevmiom ben ya

benim de pazar yaptığım söylenemez... eve geçerken yolumun üstünde olduğu için, bir iki şey alıp geçiyorum... :)

Kestane balık ve ıvır zıvırı düşünce pazar 23 tutmuş bence çok iyi

Kestane bize köyden geliyor. Halam bi ayrı verir amcamın oğlu bi ayrı verir. Ihlamur kendi bahçemizde yetişen ıhlamur ağacından toplarız. Cevizde ağaçlarımıza pek bakmıyoruz genelde ya olmuyo ya da topluyolar. Ama arada cevizde toplarız. Mantar gine dağlardan toplanır.

Arkadaşlar bu kampanya yıllardan beri var ptt kargoda. Size kitap gönderecek bir arkadaşınız varsa, siz bilumum satış sitelerinde kitap satışı yaparsanız yada bir köy okuluna kitap kampanyasında bulunacaksanız çok uyguna kargo ücreti almakta. Bilgi vermek istedim size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…