birikim yapabilmenin yolları

Bende ilk başlarda endişeliydim ama artık yeter yani. Sürekli sürekli ona uğraşmak da sıkıntı. Evlendikten sonra iyice sıkıntı olacak
yok lazeri ben de dusunuyorum ama evde lazer cihazlarina cesaret edemiyorum. cunku az degil onlar da vok para basarisiz olma olasiligi daha buyuk

sempatik_kiz canim lazer işine karar verdin mi? ben de yaptirmayi düşünüyorum

Benim gideceğim yer bir klinik ve fiyatları çok yüksek. Tüm bacak, koltuk altı ve genital seans başı 500 TL.
Bende bu yüzden öncelikle koltuk altı ile başlayıp 2-3 seans deneyip üçüncü seansın durumuna göre diğer bölgelere de başlıycam.
Yarın arayıp randevu alıcam.

benim klinik yansim yok ne yazikki burada hastaneler yapmiyor. koltuk alti, bacak, genital 6 seans 1500 diyor bir yer, kiyaslama sansim olmadigindan fiyat nasildir bilmiyorum

benim klinik yansim yok ne yazikki burada hastaneler yapmiyor. koltuk alti, bacak, genital 6 seans 1500 diyor bir yer, kiyaslama sansim olmadigindan fiyat nasildir bilmiyorum
Benim gidecegım yeride bir doktor işletiyor ama guzellik merkezi formatinda. Burda yapan hastane var ama kimse memnun degil. Benim yaptiracagim yerdende her giden cok memnun. Kadin acik acik burada en iyisi benim fiyatim ne olursa olsun musteri zaten bana gelcek bu yuzden kampanya falan yapmiyorum modunda bu sekilde de söylüyor zaten.
Sende önceden arastir gidecegin yeri yada benim gibi tek bolgeyle dene bence canim

Selam arkdslar bende araniza yeni katildim soyle bi goz gezdirdim masallah herkesin hedefleri cok yuksek benim hedefim bi 5000 tl kadar simdilik. kumbara aldim basladim ins bereketli olur herkese hayirli bereketli gunler dilerimmm
Hoşgeldin öncelikle canım. :) hedefin büyüğü küçüğü olmaz canım. Hedef olmadan da birikim.

Selam arkdslar bende araniza yeni katildim soyle bi goz gezdirdim masallah herkesin hedefleri cok yuksek benim hedefim bi 5000 tl kadar simdilik. kumbara aldim basladim ins bereketli olur herkese hayirli bereketli gunler dilerimmm
Amin cnm hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede hedefine ulaşırsın

Allah acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşirsiniz.
Ama her şer de bir hayır var lafı bu durum için geçerli. Eğer yapacağınız alışveriş gereksizse bu sayede paralarınızda birikmiş oldu :)

Tsk ederimmm . ins gram altin alip saklamayi planliyorum.ins olur
İnşallah, önemli olan niyet. Bir kere başladıktan sonra emin olun devamı geliyor

Günaydın kızlar,
Sınav haftası gecem gündüzüm karıştı. 2 gündür öğlene kadar uyuyorum. Bugün sınavım akşam üstü yemeğimi falan yedikten sonra çıkıcam ve hiç para harcamak istemiyorum.
Ev işlerini bitirip hemen ders calısmam lazım.
Tezgahtaki bulasıklar makineye yerlestirilecek
Camasırlar toplanip, dolaba yerlestirilecek
Yataklar toplanacak
Giyecegim 2 parca sey ütülenecek
Birde lazer icin arayıp randevu alıcam bugun

MAdem gereksiz hiç harcama bence at bir köşeye prayı unut ya da nefsini köreltecek aklında kalmayacak kadar en fazla 2 parça bir şey al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…