• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

ya kızlar bir şey soracağım... kahveyi nasıl muhafaza ediyorsunuz? eşim osmanlı saray kahvesi almış baya... bozulsun istemiyorum ama kavanozda mı, dolapta mı, poşette mi nasıl koruyayım bilemedim... :)
bir kahve tiryakisi olarak ne yaparsanız yapın bayatlayacağına eminim. kahvenin açıldıktan sonra ömrü maksimum 1 haftadır. buzdolabında saklanmaz. bilhassa baharat gibi kokulu şeylerin olduğu dolaplardan uzak tutun. cam bir kavanozda erin, nemsiz ve kokusuz bir yerde saklayabilirsiniz.

benim e-okuyucum var. internetten indirip okuyorum. en büyük zaafım kitap benim de. fuarları falan yasakladım kendime bu yüzden.
Bende öyleydim. Gerçi şimdi kaç aydır kitap okumuyorum. Sanırım biraz ara vermem gerekiyor :)

Bugun 129 küsürlü bir rakamdan (gram alamadım) 0.15 gram altın almıştım hesabımda. Tesadüfen döviz ve altın gram fiyatlsrına bakınca altının gramı 131 tl olmuş... Eutoda 3.47 yi bulmuş. Ekonomistler Euro için 3.50 yi bulur yıl sonuna doğru diyorlardı zaten... Dolar içinde 3.25 i bulur diyorlardı bakalım doların durumu ne olacak

Bugun 129 küsürlü bir rakamdan (gram alamadım) 0.15 gram altın almıştım hesabımda. Tesadüfen döviz ve altın gram fiyatlsrına bakınca altının gramı 131 tl olmuş... Eutoda 3.47 yi bulmuş. Ekonomistler Euro için 3.50 yi bulur yıl sonuna doğru diyorlardı zaten... Dolar içinde 3.25 i bulur diyorlardı bakalım doların durumu ne olacak
hepsi birden uctu gidiyor. hems turk lirasinin yerelde sinirdaki savaslardan deger kaybetmesi hem abd de seçim kampanyasinin nabzi uçuşa sebep oluyor

hepsi birden uctu gidiyor. hems turk lirasinin yerelde sinirdaki savaslardan deger kaybetmesi hem abd de seçim kampanyasinin nabzi uçuşa sebep oluyor
Aynen canım... Şu nabız bir düşse de ekonomi piyasası birazcık rahatlasa keşke.. Böyle giderse sonumuz hayrola :/

günaydın hatunlar :) herkese güzel bereketli bir gün diliyorum... Bugün pazara gideceğim iş çıkışı..ıspanak pırasa ve salata malzemesi meyve falan alacağım.. geçen haftada gitmemiştim.. Aklımda bir yemek yok ne yapsam bilemedim.. siz neler yapıcaksınız bi fikir verin hele :)

Bugün ben de öyleyim...içimden hiç çalışmak gelmiyor...oysa ki öğleden sonraya kararlık duruşmalarım var...dosyalarımı incelemem gerek...ama ben onunla bununla sohbet, uzun telefon görüşmeleri falan derken zamanı geçiriyorum...tabi bu biraz da kendime güvenimle alakalı :) şöyle yarım saat kala hepsini hallederim, savunmalarım da hazır olur :) yani bazen olur öyle...

Back