birikim yapabilmenin yolları

Benim dünden yemeklerim var. Kızartma, ıspanak falan.
Bugün bir de ıspanaklı börek yapacağım akşam için :)
ıspanaklı böreği bizde çok severiz de 6 da çıkıyorum pazar derken eve gidip ıspanak yıka börek yap pişir açlıkyan ölür bizimkiler ozamana kadar :) onu akşamdan yapmam lazım benim :)

ıspanaklı böreği bizde çok severiz de 6 da çıkıyorum pazar derken eve gidip ıspanak yıka börek yap pişir açlıkyan ölür bizimkiler ozamana kadar :) onu akşamdan yapmam lazım benim :)
Senin börek başka güne kalsın :) Daha kolay bir şey yap bugün. Zaten yorgun olacaksın bir de üstüne pazar alışverişi olacak...Sıcak bir çorba, yanına et ya da tavuk sote, pilav gibi mesela...

dün akşam kızım kek istedi bende kalan elmalar vardı onlarla yapayım dedim..elmalı kek hiç hoş bişi değilmiş yaaa.. hiçbirimiz sevmedik..normalde de kekim güzel olur nie öle oldu bilemedim

ne tevafuk canım... :) bizim de bugün burada pazar var, ben de eve geçerken uğrayıp, sebze , meyve vs. alıcam... :))

benim bi de bu akşam misafirim var, şimdi haberim oldu, yabancı değiller ama, ben de düşünüyorum, ne yapsak diye... :)

patates, kıyma oturtma gibi bir şeyler düşünüyorum ama ablamıza tarif etmem lazım... :)

şekilde görüldüğü gibi çalışsan da, çalışmasan da, evde yardımcın olsa da, olmasa da, evin bütün sorumluluğu kadınlarda... :)

Aynen öyle canım..kadın olmak başlı başına bir iş zaten.. dün meslea eşim erken çıktı 3 gibi.kızımı alıp eve geçtiler.aç durmayın kendinize bişey yapın dedim....gidince baktım ortada bişi yok ne yediniz dedim peynir ekmek yemişler napim kızın onu istedi diyooo..normalde eylül asla peynir ekmek falan yemez..işte bütün nazı bana :)

Bunu ben de deneyeyim uyurken unutmazsam
Tadı nasıl oluyor

offf bugün çok para harcadım
25 TL proje için
13.5 TL sütaş süzme peynir
15 TLyede telefonun ekranına kırılmaz cam yaptırdım

bizim evde adil bir sorumluluk paylaşımı var, ona rağmen yoruluyorum. hatta hak geciyorsa esim daha cok is hallediyordur eminim ama yine de yetiskin olmak zor is.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…