- 1 Mart 2010
- 44.825
- 114.097
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #1.001
Günaydın herkese.
Bugüne kazançlı başladım. Eşim 50 tl verdi kumbaramız için , bozuk kumbaramıza da 5 tl attık.
Misafirlerden dolayı ayın ilk 5 gününe 1000 küsür tl ile girdiğimizden, kumbaramıza da giren çıkmadığından ( irade+kilit ) ay sonuna kadar ufak meblağlar atalım ay sonu zorlanmayalım dedik. Elimizde kalan parayı yine kumbaraya atıcaz sonra.
Hepimizin biri bin olsun. Bereket dolup taşsın.
10 sene sonra ev alma hayalim var kızlariyi dileklerinize ihtiyacım var.
Eve lazım olan / eksikleri ayrıBende isteyemem.Hatta elinden bile alamam,vestiyere bırakır çıkarken:)Eskiden bol bol bırakırdı,elim bola çok alıştı..Okulu değiştirince çocuğun giderde çoğalınca falan derken 30 bırakıyo şimdi..Bozuk parası olmazsa 50:)
1200 vermeyi düşünüyo ama düşününce acaba hiçmi alışveriş yapmıycak diye geldi aklıma..Şimdi toplu alışverişleri o yapıyo..Hele etini almazsa bittim demektir,çünkü adamcığım et yemesse doymayanlardan
Pazara pek çıkmıyorum ama daha mantıklı anladığım kadarıyla.Defter işide yattı aklıma.Bu ay yazayım bakalım eve ne girmiş,ne çıkmış..Oturur pazarlığımı yaparım sonra:)
Amin burda annemlerinde var ne zor sartlarla ev gecindiriyolar bende goruyorumHerkezin ev sahibi olmasını çok isterim.Kirada oturmadım hiç,kiracılarımız var ve bazen geciktirecekleri zaman nasıl eğilip bükülüyolar,içim cız ediyo..Rabbim herkeze dünyada mekan nasip etsin.
Eger esiniz 1200tl verirse o 200le hemen ceyrek gram alfatura,okul masrafı yok içinde..mutfak için dsadece..banada iyi gibi geldi de elimde olunca idare edebilirmiyim onu bilemedim
eskiden olsa edemezdim de,buraya takıldım takılalı alışveriş alışkanlıklarım çok değişti
Kesinlikle yaparsın ben inanıyorumsağol canımm..sayende ben o kalan 1000 den bile gram yaparım..seni okudukça fena gaza geliyorum:))
Nekadar korksamda benim altınlarım evdeBirde sorum olacak parayi Biriktirdikçe elden mi altın aliyosunuz yani kuyumcudan alıp evde mi sakliyosunuz yoksa int bankacigindan mi
Ben int bankaciligindan alınca bozmak kolay geliyo telefon elinde sonucunda evde saklasam diyorum nasıl olir ben onu bozdurmaya Kıyamam kartda olunca altın değil para gibi geliyo
Bilmem demek istedigimi anlatabildim mi
Bende evde saklayim ozamn gördükçe hirslanirim belkiNekadar korksamda benim altınlarım evde
Allaha emanet artık
Cok bisi degil ama olsun emek birikim
Ben cıkarıp cıkarıp seviyorumBende evde saklayim ozamn gördükçe hirslanirim belki
AhahahhaaBen cıkarıp cıkarıp seviyorum
Birde sorum olacak parayi Biriktirdikçe elden mi altın aliyosunuz yani kuyumcudan alıp evde mi sakliyosunuz yoksa int bankacigindan mi
Ben int bankaciligindan alınca bozmak kolay geliyo telefon elinde sonucunda evde saklasam diyorum nasıl olir ben onu bozdurmaya Kıyamam kartda olunca altın değil para gibi geliyo
Bilmem demek istedigimi anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?