- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #10.261
Orası doğru ama ihtiyaç da olunca el mahkum harcanıyorEskiler şöle der:bir iki derken on iki oluyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası doğru ama ihtiyaç da olunca el mahkum harcanıyorEskiler şöle der:bir iki derken on iki oluyo
Bende seninle aynı fikirdeyim hem uzun vadeli bir yatırım olarak düsündügüm icinde cok endişelenmiyorum açıkçasıOrası doğru ama ihtiyaç da olunca el mahkum harcanıyor
sildim canım sirkeyle karbonatlı suyu deneyim birde.. saol canımMarka- modeldem mi kaynaklı?
Alındığı ilk günden beri mi sonradan mı oldu ?
Sonradansa içini tamamen boşaltıp tüm rafları yıkayın , içini güzelce sirkeli suyla silin
En son bir kaseye karbonat koyun , onu buzluğa koyun , 2 gün sonra kaseyi karıştırın , o şekilde koku kalmaz
başarılar..Allah kolaylık versin canımBu aralar birikim namına yaptığım bişey yok... O yüzden buralarda fazla takılmıyorum. :) bu arada kpss ye son 5 gün kaldı.
maşallah canım ya sende iyi marifetlisin evli olmadığın halde.. :) ben evlenmeden bişey bilmezdim hiç :)Günaydın kızlar, herkese bol bereketli, sendromsuz bir pazartesi diliyorum.
Evde YTL döneminden kalma 25 YTL buldum. Ziraat bankası onu 2019 a kadar değiştiriyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum, hesap açmak için gittiğimde sorucam. Birde 1500 isveç kronum vardı. Onu bozup TL olarak o hesaba aktarıcam.
Sabah sabah iyi çalıştım.
76 TL elektrik faturası yatırdım
2.5 TLye 5 kiloluk bidon alıp karnıbahar turşusu kurdum. Toplam 20 kg turşu kurdum yeterde artar bile. Son turşunun kurulmasıyla kışlık hazırlıkları benim için resmen son buldu.
Annem odası için dün bir avize beğendi 110 TLydi. Bugün onu alıcam. Güzel bi avize beğenemediğimiz ićin 10 gündür karanlik o oda
Saol cnm. Klasik "Yaptığın banaysa, öğrendiğin kendine." mantığını annem hiç bende uygulamadı. Sanırım bende o yüzden mutfak daha bir ilgi oluşturdu. Yapmayıda yemeyide çok seviyorummaşallah canım ya sende iyi marifetlisin evli olmadığın halde.. :) ben evlenmeden bişey bilmezdim hiç :)
Sağol canım :)başarılar..Allah kolaylık versin canım
Maşallah zaten sen evlenince hiç zorlanmazsın. Şimdi bile evi çekip çeviriyorsun. Anneciğine de iyi oluyor hem...Saol cnm. Klasik "Yaptığın banaysa, öğrendiğin kendine." mantığını annem hiç bende uygulamadı. Sanırım bende o yüzden mutfak daha bir ilgi oluşturdu. Yapmayıda yemeyide çok seviyorum
Saol cnm. Klasik "Yaptığın banaysa, öğrendiğin kendine." mantığını annem hiç bende uygulamadı. Sanırım bende o yüzden mutfak daha bir ilgi oluşturdu. Yapmayıda yemeyide çok seviyorum
Maşallah zaten sen evlenince hiç zorlanmazsın. Şimdi bile evi çekip çeviriyorsun. Anneciğine de iyi oluyor hem...
arkadaşlara katılıyorum canım.... seni bilmeden okuyan, 40 yıllık ev hanımı, ekonomist, bütçe uzmanı vs. sanır... :)
maşallah...
Teşekkür ederim kızlar gerçekten çok mutlu oldumherkese iyi haftalar hanımlarbol birikimlerimiz olsun inşallah
maşallah sana sempatik_kiz elinden uçan da, kaçan da kurtulamaz
sildim canım sirkeyle karbonatlı suyu deneyim birde.. saol canım
he tamam canım ben yanlış anladım.senin dediğin gibi yapıyımKarbonatlı su da olur
Benim dediğim ise kuru olarak bir kaseye koyup kadesi de buzluğa koymak..
İnşaAllah geçer