• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Sonuçta külçe külçe altın almıyoruz
birikim için alınıyor o yüzden ben param varsa çokta fiyat bakmadan alıyorum yoksa elimdeki parayı da harcarım

Günaydın kızlar, herkese bol bereketli, sendromsuz bir pazartesi diliyorum.
Evde YTL döneminden kalma 25 YTL buldum. Ziraat bankası onu 2019 a kadar değiştiriyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum, hesap açmak için gittiğimde sorucam. Birde 1500 isveç kronum vardı. Onu bozup TL olarak o hesaba aktarıcam.
Sabah sabah iyi çalıştım.
76 TL elektrik faturası yatırdım
2.5 TLye 5 kiloluk bidon alıp karnıbahar turşusu kurdum. Toplam 20 kg turşu kurdum yeterde artar bile. Son turşunun kurulmasıyla kışlık hazırlıkları benim için resmen son buldu.
Annem odası için dün bir avize beğendi 110 TLydi. Bugün onu alıcam. Güzel bi avize beğenemediğimiz ićin 10 gündür karanlik o oda :KK48:

Gündemde ne var ? haber izlemiyorum ..
Dolar ve euro bozdurmak için bugün iyi bir gün mü sizce ?
Yoksa salı çarşamba perşembe daha mı artar ?
En geç perşembe bozdurmuş olmam gerekiyor ..

Marka- modeldem mi kaynaklı?
Alındığı ilk günden beri mi sonradan mı oldu ?
Sonradansa içini tamamen boşaltıp tüm rafları yıkayın , içini güzelce sirkeli suyla silin
En son bir kaseye karbonat koyun , onu buzluğa koyun , 2 gün sonra kaseyi karıştırın , o şekilde koku kalmaz
sildim canım sirkeyle karbonatlı suyu deneyim birde.. saol canım

Günaydın kızlar, herkese bol bereketli, sendromsuz bir pazartesi diliyorum.
Evde YTL döneminden kalma 25 YTL buldum. Ziraat bankası onu 2019 a kadar değiştiriyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum, hesap açmak için gittiğimde sorucam. Birde 1500 isveç kronum vardı. Onu bozup TL olarak o hesaba aktarıcam.
Sabah sabah iyi çalıştım.
76 TL elektrik faturası yatırdım
2.5 TLye 5 kiloluk bidon alıp karnıbahar turşusu kurdum. Toplam 20 kg turşu kurdum yeterde artar bile. Son turşunun kurulmasıyla kışlık hazırlıkları benim için resmen son buldu.
Annem odası için dün bir avize beğendi 110 TLydi. Bugün onu alıcam. Güzel bi avize beğenemediğimiz ićin 10 gündür karanlik o oda :KK48:
maşallah canım ya sende iyi marifetlisin evli olmadığın halde.. :) ben evlenmeden bişey bilmezdim hiç :)

maşallah canım ya sende iyi marifetlisin evli olmadığın halde.. :) ben evlenmeden bişey bilmezdim hiç :)
Saol cnm. Klasik "Yaptığın banaysa, öğrendiğin kendine." mantığını annem hiç bende uygulamadı. Sanırım bende o yüzden mutfak daha bir ilgi oluşturdu. Yapmayıda :hamarat: yemeyide :kk77: çok seviyorum

Saol cnm. Klasik "Yaptığın banaysa, öğrendiğin kendine." mantığını annem hiç bende uygulamadı. Sanırım bende o yüzden mutfak daha bir ilgi oluşturdu. Yapmayıda :hamarat: yemeyide :kk77: çok seviyorum
Maşallah zaten sen evlenince hiç zorlanmazsın. Şimdi bile evi çekip çeviriyorsun. Anneciğine de iyi oluyor hem...

arkadaşlara katılıyorum canım.... seni bilmeden okuyan, 40 yıllık ev hanımı, ekonomist, bütçe uzmanı vs. sanır... :)

maşallah... :hamarat:

Maşallah zaten sen evlenince hiç zorlanmazsın. Şimdi bile evi çekip çeviriyorsun. Anneciğine de iyi oluyor hem...

arkadaşlara katılıyorum canım.... seni bilmeden okuyan, 40 yıllık ev hanımı, ekonomist, bütçe uzmanı vs. sanır... :)

maşallah... :hamarat:

herkese iyi haftalar hanımlar:KK68:bol birikimlerimiz olsun inşallah:nazar:
maşallah sana sempatik_kiz sempatik_kiz elinden uçan da, kaçan da kurtulamaz:halay:
Teşekkür ederim kızlar gerçekten çok mutlu oldum :oops:

Bugün 10 müslüman kardeşine selam veren tüm müslümanlara selam vermiş gibi sayılir tüm kardeslerime Selâmün aleyküm.
2764_fe0f.png
bugün eviniz için alışveriş yapın arkadaşlar..hatta yardım edebileceğiniz birileri varsa etrafınızda onlara da alın...Evlerimiz bereketlensin inşallah

Back