- 11 Ekim 2010
- 409
- 260
- 123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
yok canım vadeliye para atmamKocaman bir aminnm
Aiy estagfurullah ya bisiler yapmaya calisiyorum iste
Kesinlikle altın frenliyo ama altın dusermi cikarmi bilmiyorum
Eger benim gibi uzun vadeli bir birikim olcaksa yani hemen bozdurmıcaksan altın al derim
Yada vadeye yatirabilirsin.
Estagfurullah hepiniz birbirinize destek olucaz insallahtr_lelli arkadaşım seni okuyup gaza geliyorum maşallah bana tutumlu olmayı öğretiyosun Allah razı olsun biz 26 aylık evliyiz, 7 aylık hamileyim, hiç birikimimiz yok, aldığımız hep gitti, düğün borcu çoktu, 2 miz de çalışıyoruz ancak ev için peşinat birikmiyo, babalarımız zaten emekli zor geçiniyor
Ama bundan sonra bişeyler yapcam inş
Senin yaşın kaç soruşmaz ama k.bakma merak ettim
Bir de şeyi merak ettim 9 ayda nasıl 11000 oldu, kazancınız çok muyani ayda 1000den fazla kumbaraya para atmıssınız tebrık ederım ben 1 yılda 1000 yapsam ıyı
Allah daha çok versin birikimimiz bereketli olsun
Kuyumcu benim bileziklerimide oyle vermisti iscili az olanyok canım vadeliye para atmam
ama dur ben bugun gidip bi 11 gram işçiliksiz bilezik alıp atayım kalsın bozulmazda uzun vadeli
Suan belki cok uzak görünüyo olabilirGünaydın hanımlar. Bereketli bir gün olsun İnşallah hepimize.
Bizim 2 yıl daha kredimiz var ayrıca kirada oturuyoruz. Eşime bu sabah ev için peşinat biriktirelim mi dedim, güldü bana
1 yıl sonra bebiş düşünüyoruz onun için birikim yapıyoruz aslında. 10 yıl sonra ancak olur dedi. Şimdi başlamazsak 10 yıl sonra elimizde sıfır olur. Ama şimdi başlarsak o zaman elimizde ne olursa kardır dedim. 2 tl verdi al kumbaramıza at o halde dedi
Diyorum ya ütopik bizim için ev almak ama Allah bilir. Kısa vadeli hayallerimizi gerçekleştirelim de devamı da gelir İnşallah.
Aralık ortası gibi bozuk para kavanozum dolmuş olacak. Yarım altın alacağız inşallah. Kendi zulamdaki parayla da çeyrek mi alsam döviz mi alsam bilemiyorum.
Hosgeldiniz :)Ay benide alın aranıza bende para biriktirmek istiyorum kilitli kumbaram var içine elime geçtikçe atıyorum attığım gibide iki gün sonra geri alıyorum
Eşimle araba hayalimiz var ama kredi ile değil biriktirp almak istiyoruz
Bana bi akıl verin eşim para tutmasını bilmez benjm idare etmem lazım
Bugün bi liste yapacam ozamn nereye nekadar veriyoruz neyi gerekli neyi gereksiz harciyoruz bugünden itibaren 5 tl kumbaraya koyarak sizinde desteginizle girdim birikim yoluna bre BismillahHosgeldiniz :)
Geri almak yok cıss
İstikrar sart öncelikle nakit biriktiremiyosaniz döviz olarak saklayın o da olmuyosa gram olarak saklayın
Tl olarak saklamak irade gerektiriyo
Neye nekadar harciyosunuz önce onu yazın hesaplayin sonrada nerden azaltabilirim kısabilirim neyi almasamda olur ya diyebiliyosunu bunlari hesaplayım
İlla artacaktr
Bugün bi liste yapacam ozamn nereye nekadar veriyoruz neyi gerekli neyi gereksiz harciyoruz bugünden itibaren 5 tl kumbaraya koyarak sizinde desteginizle girdim birikim yoluna bre Bismillah
Heehhehee:)))Günaydınn
Ben meyve aldim esimde almis
Hayir hic huyu degildir genelde sormadan almaz 15tl cebime kalirdi alcani bilseydim
Bizim evde meyve yok dersem yani meyve vermessem bizimkilere evde olaganustu hâl ilan ediliyo
Bir üzülmeler! bir yapma yaaaa! Offf! Puff!lar
Bir tripler!
Birde 4cesit bekliyolar tabaga dogranmıs catalı yaninda uzerine bal ceviz dokersem falan evde prenses ilan ediliyorum
Ooooo! Kralsin! Yuru be! Aslansin! Falan
Meyve bittimi kırmizi alarm bizde.
Nitekim evde suan yaklasik
5kiloya yakin mandalina
4kiloya yakin armut
4kilo elma
3kilo muz
2kilo uzum var
Catlayana kadar yesinler
3gün verdim sure pazartesi gunu evde meyve olmaz kesin biter
Gelin size detox yapim meyve yiyelim :)
10 binlik falan araba istiyorum ya hayal de olsa biriktirerek bunu basaracam inşBiriktirdikçe zevke dönüşüyor birikim işi. İradeli olun ve asla almayın. Bir de hedef koyun. Bu önemli bence. Şunun için biriktiriyorum derseniz biriktikçe keyif alırsınız eliniz gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?