• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Kızlar sabah kullandım bile dün aldıgım morları ay bi renk bi canlilik bi heycan geldi sofraya
Alıcam her turlu
Annemden 10tl tirtiklasam da kapakli olanlari belese getirsem diye fikrim geldi.
Bi sansini denim :)
Ayy cok mu cakal oldum cimrimi oldum noldum ya
Dun oglusa dayisi 10tl verdi
Okula giderken
Yavrum 5tl spor icin 2tl fen fotokopi 3tl de ing. İcin vermis anne 10tl gitti diye anlatti
Oysa harclik icin verilmisti bana soylemedi istememisti yani onu vermis.
Bugün senden duydum kahvaltılıkları merak ettim a101 e gittim ama kalmamış bi bakayım demiştim
Gül'e Gül'e kullan canım

bende annemle alt üst oturruyoruz paha biçilemez bişey Allah uzun ömür versin tüm annelere amin.
canım bu konuda uzmansın az birikmişim var sence altın mı alayım para halindeyken her ihtiyaçta elimi uzatıyorum :KK43:
Kocaman bir aminnm
Aiy estagfurullah ya bisiler yapmaya calisiyorum iste
Kesinlikle altın frenliyo ama altın dusermi cikarmi bilmiyorum
Eger benim gibi uzun vadeli bir birikim olcaksa yani hemen bozdurmıcaksan altın al derim
Yada vadeye yatirabilirsin.

Aaaa alamadinmi kapida beklemislerdir kadinlar kapismislardir açılır acilmaz...

Olsun canm paran cebinde kaldi:)
Sorma saat 1de gittim cocugu okula birakinca 1tane de mi kalmaz
Ne ara aldiniz yahu
40tl cepte.
15tl markette harcadim ama
Muz,armut,elma,yumurta aldim meyve dayanmiyo benimkilere

Selam arkadaslar,ne guzel bir topik olmus burada.trlelli sende burdasin ne guzel.
Ben de nasil birikim yaparima kafayi taktim.Ev almak istixoruz ama pesinatimiz yok,banka pesinatsiz olmaz diyor.Ailelerden de umudum yok,kimse yanasmiyor.Adam bana ,bulabilirsen buöäl,bulamazsanda biriktir.tamamda zaten az olan parayla yapilan kucuk birikimlerle on Seneden önce toplanmaz o para.Biryerden baslicam ama umutsuzum....

Selam arkadaslar,ne guzel bir topik olmus burada.trlelli sende burdasin ne guzel.
Ben de nasil birikim yaparima kafayi taktim.Ev almak istixoruz ama pesinatimiz yok,banka pesinatsiz olmaz diyor.Ailelerden de umudum yok,kimse yanasmiyor.Adam bana ,bulabilirsen buöäl,bulamazsanda biriktir.tamamda zaten az olan parayla yapilan kucuk birikimlerle on Seneden önce toplanmaz o para.Biryerden baslicam ama umutsuzum....
ne kadar istiyor peşinat banka . umutsuz olma benim bile umudum var senle aynınyız bende peşinat biriktirmeye çalışıyorum

ben 1 hafta önce marketten ceviz içi almıştım hafta sonu aşure yaptım açtım baktım bayat
bu gün götürdüm geri verdim aldılar
yerine alışveriş yapıp geldim
kızıma bez aldım, yumurta aldım,
çikolata aldım, pişik kremi ve bebe losyonu aldım
hepsi önceki aldığım cevizler düşünce 40 tl tuttu
bide tahta kalemi aldım 5 tl,
doldurulan kalemlerden yoktu kırtasiyede yoksa onlar daha iyi
aslında benimde bardağa ihtiyacım var makinem hep çizmiş bardakları ama biraz daha idare edeyim diyorum

ne kadar istiyor peşinat banka . umutsuz olma benim bile umudum var senle aynınyız bende peşinat biriktirmeye çalışıyorum
30bin istiyorlar.Henuz yeni gorduk bu islere,galiba evin fiyatina gore cikabiliyor daha .
En kotusude evler cok pahali,kesene Gore bulucanda,bulursanda birsuru tadilat gene pahaliya patliyor.Daha da kotusu esim illaki ev almak zorunda degiliz, böylede iyi enden zorluyorsun diyor.Gel de ümitsiz olma...

Selam
Selam canım :) bende ev için biriktiriyorum. Oğrenciyim şimdiden başladım. Ama az ama çok... Atıyorum... Biriktirdiğim parayı daha yeni çeyrek altın yaptım harcamıyım diye... Babam da ev almak için abimle birlikte atıyolar kenara maaşlarının belli bir miktarını... Yani diyeceğim borcunuz yoksa aylık belli bir miktar kenara koyarak başlıyabilirsin... 100 olur 200 olur 500 olur artık ne kadar atarsan.. Onun haricinde cuzdanında, crbinde 1liranın altındaki paralar varsa bir kumbara da onlar için aç... Belli bir sure sonra iyi para birikiyor onlarda.

Kuzum seni burda gormek ne guzel eskiyi yad ettim bi an özlemisim ben
Minnak buyumustur cok öpüyorum
Ufak ufak basla canım 45.sayfa olması gerek 5lt su kabinda 9ayda 11.000tl biriktrdik biz resimlerinide attım
Olmaz deme sakın cok güzel oluyo pek güzel oluyo olacak insallah hep gel

eşim bana para biriktirmeyi takıntı yaptın rahat ol dedi ama olamıyorum yahuuu
İnsan rahat olamiyo dimi
Esim rahat bizde cunku hergun atiyo bisiler ben calismadigimdan elindr her an para yok zulaya bisey atamıyorum
Bende ona takıyorm kafayı
Bir de insanın istedigi, hayal ettigi bisi olunca hemen olsun istiyo
Olacak ben inaniyorum
Seneye bu topikde
ev aldım!
sukadar param oldu!
Pesinat biriktirdim!
Araba aldık!
Gibi seyler duyacagima eminim ben

Günaydınn
Ben meyve aldim esimde almis
Hayir hic huyu degildir genelde sormadan almaz 15tl cebime kalirdi alcani bilseydim

Bizim evde meyve yok dersem yani meyve vermessem bizimkilere evde olaganustu hâl ilan ediliyo
Bir üzülmeler! bir yapma yaaaa! Offf! Puff!lar
Bir tripler!
Birde 4cesit bekliyolar tabaga dogranmıs catalı yaninda uzerine bal ceviz dokersem falan evde prenses ilan ediliyorum
Ooooo! Kralsin! Yuru be! Aslansin! Falan

Meyve bittimi kırmizi alarm bizde.
Nitekim evde suan yaklasik
5kiloya yakin mandalina
4kiloya yakin armut
4kilo elma
3kilo muz
2kilo uzum var
Catlayana kadar yesinler
3gün verdim sure pazartesi gunu evde meyve olmaz kesin biter

Gelin size detox yapim meyve yiyelim :)

Back