- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Hanımlar bu arada altının gramı 100.2 liraya inmiş...bir saat önce 100.5 di...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün senden duydum kahvaltılıkları merak ettim a101 e gittim ama kalmamış bi bakayım demiştimKızlar sabah kullandım bile dün aldıgım morları ay bi renk bi canlilik bi heycan geldi sofraya
Alıcam her turlu
Annemden 10tl tirtiklasam da kapakli olanlari belese getirsem diye fikrim geldi.
Bi sansini denim :)
Ayy cok mu cakal oldum cimrimi oldum noldum ya
Dun oglusa dayisi 10tl verdi
Okula giderken
Yavrum 5tl spor icin 2tl fen fotokopi 3tl de ing. İcin vermis anne 10tl gitti diye anlatti
Oysa harclik icin verilmisti bana soylemedi istememisti yani onu vermis.
Benim de maşaya ihtiyacım var ne alsam bilemedim tavsiyesi olan var mıA101 de duzleştirici gordum... Ne zamandır aklımdaydı şimdi alsam mk almasam mı kararsız kaldım. Fiyatı da 12.95
Kocaman bir aminnmbende annemle alt üst oturruyoruz paha biçilemez bişey Allah uzun ömür versin tüm annelere amin.
canım bu konuda uzmansın az birikmişim var sence altın mı alayım para halindeyken her ihtiyaçta elimi uzatıyorum
Bende alamadım kalmamısBugün senden duydum kahvaltılıkları merak ettim a101 e gittim ama kalmamış bi bakayım demiştim
Gül'e Gül'e kullan canım
Bende alamadım kalmamıs
Ne ara almıslarr yaa
Zalımmmllaaarrrr!
Sorma saat 1de gittim cocugu okula birakinca 1tane de mi kalmazAaaa alamadinmi kapida beklemislerdir kadinlar kapismislardir açılır acilmaz...
Olsun canm paran cebinde kaldi:)
ne kadar istiyor peşinat banka . umutsuz olma benim bile umudum var senle aynınyız bende peşinat biriktirmeye çalışıyorumSelam arkadaslar,ne guzel bir topik olmus burada.trlelli sende burdasin ne guzel.
Ben de nasil birikim yaparima kafayi taktim.Ev almak istixoruz ama pesinatimiz yok,banka pesinatsiz olmaz diyor.Ailelerden de umudum yok,kimse yanasmiyor.Adam bana ,bulabilirsen buöäl,bulamazsanda biriktir.tamamda zaten az olan parayla yapilan kucuk birikimlerle on Seneden önce toplanmaz o para.Biryerden baslicam ama umutsuzum....
30bin istiyorlar.Henuz yeni gorduk bu islere,galiba evin fiyatina gore cikabiliyor daha .ne kadar istiyor peşinat banka . umutsuz olma benim bile umudum var senle aynınyız bende peşinat biriktirmeye çalışıyorum
Selam canım :) bende ev için biriktiriyorum. Oğrenciyim şimdiden başladım. Ama az ama çok... Atıyorum... Biriktirdiğim parayı daha yeni çeyrek altın yaptım harcamıyım diye... Babam da ev almak için abimle birlikte atıyolar kenara maaşlarının belli bir miktarını... Yani diyeceğim borcunuz yoksa aylık belli bir miktar kenara koyarak başlıyabilirsin... 100 olur 200 olur 500 olur artık ne kadar atarsan.. Onun haricinde cuzdanında, crbinde 1liranın altındaki paralar varsa bir kumbara da onlar için aç... Belli bir sure sonra iyi para birikiyor onlarda.Selam arkadaslar,ne guzel bir topik olmus burada.trlelli sende burdasin ne guzel.
Ben de nasil birikim yaparima kafayi taktim.Ev almak istixoruz ama pesinatimiz yok,banka pesinatsiz olmaz diyor.Ailelerden de umudum yok,kimse yanasmiyor.Adam bana ,bulabilirsen buöäl,bulamazsanda biriktir.tamamda zaten az olan parayla yapilan kucuk birikimlerle on Seneden önce toplanmaz o para.Biryerden baslicam ama umutsuzum....
Kuzum seni burda gormek ne guzel eskiyi yad ettim bi an özlemisim benSelam arkadaslar,ne guzel bir topik olmus burada.trlelli sende burdasin ne guzel.
İnsan rahat olamiyo dimieşim bana para biriktirmeyi takıntı yaptın rahat ol dedi ama olamıyorum yahuuu