• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

herkese merhaba
hastalık, tatıl ve arkasına misafır agırladıgım ıcın yorucu gunler gecırdım okuldan geldıgımde de hıc canım yemek hazırlamak ıstememıstı eşimde sagolsun kahvaltı yapalım dıyınce market alışverısımde olmadı gunu 0 harcamayla kapattım dün.
bugunde okuldakılerle simit,peynır cay üçlemesı yaptık 3tl oraya gıttı

50 tlmı dusurdum gecen hafta ona canım sıkıldı :KK43:

onun dısında ekımde annemden aldıgımız borcu
yıl sonunda da kredı kartları borclarını kapatırsak hiç borcumuz kalmayacak inşallah
dünde ev kredımız cekılmıs eşimin kartından elimizdekı paralarla da bır kredı kartını tamamen odedık dıgerınınde sadece asgarısını odeyebıldık öbur ay ınsallah cogu borcumuzu odeyecegız. tüm paralar gıdınce bırden bı hafıfleme hıssettık :)

bekledıgımız bır terfı olayı var inşallah o gerceklesırse elımız baya bollasacak sıkıntılı gunlerımız atlatacagız
bu gunlerımızde bıle 50 dolar bırıktırebıldım bankadakı hesabımda buna da şükür...

memurların aylık odemesı bayramdan önce yapılacak dıye bır haber okudum dogru mu bılen var mı? öyle olursa daha rahat oluruz
Sanırım 9unda yatacak

Kizlar haftayi sifir harcamayla kapadim
Evet inanmasi zor ama bir sorun bakalim nasil yaptin?
Sordunuz farzediyorum
Tatildeyim son gunum :KK70:
Ucagimiz yarin sabah donuyoruz insallah.

Coook ozledimmmm burayi :KK200:
Nerdesin bakayım tatilci

Gunaydin kizlar
Odemeleri,kurban parasini, yol parasini ayirdim.
Sadece 40 tl.ayirabildim kendime.
Artik bu ay cikacak bozuklari toplarim kumbise.:ıslık:
Ona da şükür canım. Az çok demeden atıyoruz. :) ya kenarda bir kuruşu olmayanlardan olsaydık

Günaydın kızlar.
Dün oglusumun okul kıyafetlerini aldık. 120 tl tuttu. Dışarıda yedik 50 tl de oraya gitti.
Bime defterler gelmiş dün. 22 tane büyük boy defter aldık. Tecrubelerime dayanarak en çok hangi defterleri kullanıyorlar biliyorum. Eksik olursa alınır fazla gelirse seneye kullanılır. Kahvaltılık ve bir kaç eksik de alınınca Bim'de de 125 tl harcandi.
Dün dışarda gezerken küçük sarı acı top biberlerden denk geldi. 2 tl lik aldım ve eve gelince tursu yaptım. Domateslerimi kaynatıp kavanozladim. Salçam da annemlerin terasında kurumakta. Ben artık kış hazırlıklarını bitirdim son noktayı koydum kızlar. Allah güle güle yemeyi nasip etsin. Kurban paramızı da vermiştim. Rahatız. Şu iki gün biraz da bayram temizliği yaparım. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...

Günaydın kızlar.
Dün oglusumun okul kıyafetlerini aldık. 120 tl tuttu. Dışarıda yedik 50 tl de oraya gitti.
Bime defterler gelmiş dün. 22 tane büyük boy defter aldık. Tecrubelerime dayanarak en çok hangi defterleri kullanıyorlar biliyorum. Eksik olursa alınır fazla gelirse seneye kullanılır. Kahvaltılık ve bir kaç eksik de alınınca Bim'de de 125 tl harcandi.
Dün dışarda gezerken küçük sarı acı top biberlerden denk geldi. 2 tl lik aldım ve eve gelince tursu yaptım. Domateslerimi kaynatıp kavanozladim. Salçam da annemlerin terasında kurumakta. Ben artık kış hazırlıklarını bitirdim son noktayı koydum kızlar. Allah güle güle yemeyi nasip etsin. Kurban paramızı da vermiştim. Rahatız. Şu iki gün biraz da bayram temizliği yaparım. Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum...
Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin canım ben bisey yapmadım evliliğinin ilk senesi zaten sağolsun kaynanam domates biber kurutmuş salça pulbiber yapmış tereyağ zeytinyağı turşu tarhana hazırlamış sağolsun :KK19:

Back