• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Saol cnm... Arkadasimla bir ilceye gitmistik düğün icin. Çocuğu yolda abur cuburu fazla kaçırınca midesi kötü oldu ve üstüm başım hep battı. Yedek kıyafette almamıştım. Bulundugumuz yerdede tek tesettür mağazası varmış. Akşam pazarı baktılar mecburen alcaz, hiç fiyatda kırdıramadık.
Anladım canm sağlık olsun biraz pahalıya malolmuş ama güzeldir umarım zevkle giyersin bundan sonra :)

Senden nefrettttt ediyorummm:cry:
Ben neden sifir harcamali bir gunn geciremiyorummm:KK34:
Dün azıcık fazla harcayınca, bugün mecburen harcamasız geçirdim. Sen bana göre daha ölçülü harcıyorsundur canım belkide :KK48: Kumbaramada 15 euro attım :KK76:

Merhaba kızlar...
Bu ara bayram hazırlığı, okul hazırlığı derken çok para harcanıyor.
Zulaya atıp dokunmadığım bir miktar param vardı. Harcanmadan bankaya attım.
Perşembe günü kart borcum var yatacak. Onu ayarlamam lazım.
Şu ekim ayı gelmeden rahat nefes alamayacağız sanki. Yaz dönemi ne çok para gitti ve hala da gidiyor.

Mrb kızlar bende tatilden döndüm bugün işbaşı yaptım.. Maalesef bende açılıp geldim gibi biraZ.. :( Elini attığın şey para.. 100 tl bozduryırsun uçarak sıfırlıo neredeyse para kendini :) Ama kafamı dinledim gzüel geçti tatil çok şükür..dün 400 tl harcadım..ev için alışveriş, yakıt ve kızım için..Kızımın doğumgünü var önümüzdeki cumartesi..çok hevesli bende istediği gibi olsun diye yapmaya çalışıyorum.. doğumgünü süsleme için 150 tl gitti..daha pasta elbise hazırlıklar ne kadar gitcek bilmiyorum :) çok kişi olacak birde epey yorulacağım..bu hafta temizlikle geçecek.. arkasından kurban sonra okul telaşı..bu ay epey yoğun bi ay olacak.. birikime bu ay bişey atamayacağım ama o kesinleşti :) neyse ekim 1 den itibaren tam gaz devam inşallah :)

Haftasonu turşularımın büyük bi çoğunluğunu hallettim . İnşallah istediğim gibi olurlar da emeklerim boşa gitmez . Yaklaşık 50 TL lik turşuluk aldım. Herşey çok pahalı ama fasulye 3 kornişon 3.5 hiç ugraşmıcam aslında ama hazır turşular hiç lezzetli gelmiyor bana ev yapımı tercihim :))

selam tutumlu hanımlar:KK54: h.sonunda hummalı bir kış hazırlık çalışmasına girdik. geniş ailemin yaşadığı evin terasındaki imeceye ben de katıldım. çıldırmış gibi domateslerle, biberlerle dans ettik:KK48: babam halden 300 kg salçalık domates, 80 kg yağ biberi ve 25 kg kadar da patlıcan almış. 10 ailenin salçası ve kahvaltılığı hazırlandı çok şükür. dün akşam da melemenlik domates ve biber almış. bu gece de melemenler hazırlanacakmış. gençlere siz gelmeyin, biz yaparız dediler. allah kolaylık versin, ağız tadıyla yemeyi nasip etsin.:KK51:

Haftasonu turşularımın büyük bi çoğunluğunu hallettim . İnşallah istediğim gibi olurlar da emeklerim boşa gitmez . Yaklaşık 50 TL lik turşuluk aldım. Herşey çok pahalı ama fasulye 3 kornişon 3.5 hiç ugraşmıcam aslında ama hazır turşular hiç lezzetli gelmiyor bana ev yapımı tercihim :))
canım nasipse biz de bayramdan sonra kaşık turşusu yapacağız. ağız tadıyla yiyin inşallah:nazar:

Iyi aksamlar kızlar, kumbaraya bir şey atamadım ama günü sıfır harcamayla kapadım. Bu ay harç parası, kurban, giyim alışverişi, tatil derken iyice açıldık. Birikimim yarısını sömürdüm resmen. Şuan bir tek ayakkabı eksiğim var. Onu da hallettim mi tamamdır. Ama ekim iyibariyle birikime tam gaz devam edicem ve biriktirdiğim parayı hiçbir şekilde tırtıklamıycam.

Back