- 23 Eylül 2015
- 1.622
- 2.196
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #9.741
Kurduğum gibi mi dolaba koyayım . Ömrü nekadar oluyorCan'ım ben dolapta muhafaza ediyorum bozulmaya çok yatkın ama diğer turşularım dışarda durur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurduğum gibi mi dolaba koyayım . Ömrü nekadar oluyorCan'ım ben dolapta muhafaza ediyorum bozulmaya çok yatkın ama diğer turşularım dışarda durur
ben bulaşık makinesinde yapıyorum o haliyle hemen dolaba kaldırıyorum.siz soğuk yapıcaksanız en az bir hafta dışarda bekletin rengi dönünce anlarsınız zatenKurduğum gibi mi dolaba koyayım . Ömrü nekadar oluyor
Anladım canm sağlık olsun biraz pahalıya malolmuş ama güzeldir umarım zevkle giyersin bundan sonra :)Saol cnm... Arkadasimla bir ilceye gitmistik düğün icin. Çocuğu yolda abur cuburu fazla kaçırınca midesi kötü oldu ve üstüm başım hep battı. Yedek kıyafette almamıştım. Bulundugumuz yerdede tek tesettür mağazası varmış. Akşam pazarı baktılar mecburen alcaz, hiç fiyatda kırdıramadık.
Senden nefrettttt ediyorummmgünü 0 harcamayla kapadım
Dün azıcık fazla harcayınca, bugün mecburen harcamasız geçirdim. Sen bana göre daha ölçülü harcıyorsundur canım belkide Kumbaramada 15 euro attımSenden nefrettttt ediyorummm
Ben neden sifir harcamali bir gunn geciremiyorummm
teşekkürler yağmur :)Basi Agriyan Ordek @pinarzengin34 gecmis olsun kizlar .
Bayramda esimin ailesine gidecegiz maasin yatmasini bekliyoruz kurban parasini ayiracagiz.Bayramin ikinci gunu eltimin kizinin dogum gunu oldugundan lila renk etek bakmistim onu alacagim..
aynen öyle. başımıza gelmeden anlamıyoruzgeçmiş olsun canım .en büyük zenginlik sağlık
canım nasipse biz de bayramdan sonra kaşık turşusu yapacağız. ağız tadıyla yiyin inşallahHaftasonu turşularımın büyük bi çoğunluğunu hallettim . İnşallah istediğim gibi olurlar da emeklerim boşa gitmez . Yaklaşık 50 TL lik turşuluk aldım. Herşey çok pahalı ama fasulye 3 kornişon 3.5 hiç ugraşmıcam aslında ama hazır turşular hiç lezzetli gelmiyor bana ev yapımı tercihim :))