- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
Yok daha evercek yaşta değilim (halbuki 24 yaşında, doğuya göre karta kaçmış)Evermem emme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok daha evercek yaşta değilim (halbuki 24 yaşında, doğuya göre karta kaçmış)Evermem emme
Tanisiyoruzda belki :)
Evet cnm mimlendim cıkın cıkın gelin.
Yenimahalledeyim.
Hosgeldin aramıza
Ama simdi soyleki bana para verceklerse hani monitor,kameralar,motor kayit falan isler degisirYok daha evercek yaşta değilim (halbuki 24 yaşında, doğuya göre karta kaçmış)
Hobbaa 2sokak assası :)Belkide :)
Cagdas sitesinde oturuyodum bende.
Hosbuldum canım...
Hahaha senin elinden her iş gelir. Senden beklerimAma simdi soyleki bana para verceklerse hani monitor,kameralar,motor kayit falan isler degisir
Alayinizi evlendiririm.
Yok oyle evlenmem falan para lazım
Evlenin ekonomiye can gelsin :)
Hobbaa 2sokak assası :)
Yakinmisiz baya baya
Nekadar oldu siz tasinali baya costu buralar ev fiyatlari aldı yurudu
Cok sevinirdim ya:) hala orda olsaydım tanışmayı cok isterdim 2010 yılında tasindim izmite...
Ben ordayken metro adliye henuz yoktu o kadar kıymetli degildi soğanlık haliyle fiyatlarda cok yuksek degildi..
Damat adayınızda aradıgınız özellikleri alalım hanımm hanımmHahaha senin elinden her iş gelir. Senden beklerim
Öyle böyle köşeyi dönersin işte fena mıDamat adayınızda aradıgınız özellikleri alalım hanımm hanımm
Baslık parası alırım bi de hadi yine buldum yolumu
Aklımı seviyim aklımı
Cok sevinirdim ya
Simdi toki okulu yapildi oraya
Kentsel donusum var suan
Heryere bina dikiyolar
Metro elimiz kolumuz oldu
Hic sevmiyodum burayi degerlendikce sevmeye basladım tamamen duygusal yani $ :)
Kemal sunala kopruyu satiyolardi koyden gelmisti sanada satim mi?Öyle böyle köşeyi dönersin işte fena mı
Hele aylar sonra carsamba pazarinin oraya gittim dün abowEvet cok degismis bazen esimle istanbula geldigimizde soganligi turluyoruz bizde hayran kaliyoruz degisimine...
Mesafe koyarım bahaneler buluyomus gibi geldi banaEvet hanımlar size bir sorum olacak... Benim bir arkadaşım var bir yıldır tanışıyoruz... Evine birkaç kere gitmişliğim var... Birkaç kere derken iki defa mı gittim uç defamı yalan olmasın... Şimdi geçen hafta onun evinin oralarda pazar kuruluyor annemle gittik... O arkadaşa da uğrıcaz ama... Kızın haberi var... Kızın bu hafta sınav haftası olduğu için annemle pazarı dolaştık geldik.. O gunun akşamına doğru o bize geldi... Sonra yarın için sozlendik güya ona gideceğiz... Bir saat önce bana mesaj atıyor komşusunun oğlu ameliyat olmuş kontrole gitceklermiş onu soyluyor... Sonra sizle buluşmamız iptal diyor... Bundan yine 2 3 hafta önce de evine ustalsr geldi bahanesiyle yarım ağız çağırdı diyelim... Siz olsanız bu kişiyle ilişkinizi azaltır mısınız... Keser misiniz napsrsınız..
Evet hanımlar size bir sorum olacak... Benim bir arkadaşım var bir yıldır tanışıyoruz... Evine birkaç kere gitmişliğim var... Birkaç kere derken iki defa mı gittim uç defamı yalan olmasın... Şimdi geçen hafta onun evinin oralarda pazar kuruluyor annemle gittik... O arkadaşa da uğrıcaz ama... Kızın haberi var... Kızın bu hafta sınav haftası olduğu için annemle pazarı dolaştık geldik.. O gunun akşamına doğru o bize geldi... Sonra yarın için sozlendik güya ona gideceğiz... Bir saat önce bana mesaj atıyor komşusunun oğlu ameliyat olmuş kontrole gitceklermiş onu soyluyor... Sonra sizle buluşmamız iptal diyor... Bundan yine 2 3 hafta önce de evine ustalsr geldi bahanesiyle yarım ağız çağırdı diyelim... Siz olsanız bu kişiyle ilişkinizi azaltır mısınız... Keser misiniz napsrsınız..
Kızlar ya su A101deki renkli kahvaltiliklar beni cok cezbetti cok alımlılar kafamı karistiriyolar yahu
Gel al beni diyolar resmen
Bugunde pembe ve suyesili gibi bi renk galiba geliyomus
Tanesi 1.5tl
Ben morundan aldim takim yaptim
Simdi pembe ve o yesilde aklım alsammiki
Ben kahvaltida arkadas agirlamayi seviyorum
Pazar sabahlari renkli sofralarida seviyorum
Her takimi ayri sofrada konbinlerim diye dusundum(takimdan kastim sadece kahvalti tabagi ve recellik) ona gore pecete falan ayarlarım.
Esim 20tl bıraktı alsam mı bilemedim
Muhtemelen 25-30tl tutar zaten.
Kafami cok karistiriyo bu marketler yahu
Hepsini atese mi versem napsam.