- 18 Nisan 2016
- 114
- 84
- 13
- 32
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.541
Yok açıcam ya altına ya da dolara falan çevirip bankaya koyucam yoksa ne anlamı kalır
Bence dolana kadar acma canim. Benimkide acilmayan teneke kumbaralardan ben dolana kadar açmayı düşünmüyorum. Bu 3. Kumbaram. Dolduğunda açıp nereye gidecekse ona yatırıyorum.Kızlar kumbarayı her ay açsak mı daha iyi yoksa uzun süreli açılmasa mı daha iyi olur gerçi benim kumbara açılmayanlardan
Evet öyle yapmak lazım galibaNasıl olsa gidiyorum diyerekteb azıcık açılmış olabilirim :)
Bu aksam yemegi dısarıdan söyledik annemle 36 TL yemek,
20 TL english home'dan sürahi,
20 TL kuaför,
15 TL iki tane yazma,
5 TL terzi
Bence dolana kadar acma canim. Benimkide acilmayan teneke kumbaralardan ben dolana kadar açmayı düşünmüyorum. Bu 3. Kumbaram. Dolduğunda açıp nereye gidecekse ona yatırıyorum.
Parada mı kalsın diyosunuz herkes altın falan alıyor ya da dolara falan çeviriyor ya ondan bende o yönde düşünmüştümşuan türkiyenin gündemi malum risk almak istiyosanız bişeylere yatırın. ama bu risk sizi vezir de edebilir rezilde
Canım benimkide açılmayanlardan. Hemde buyuk. Dolmadan açmam ben. Şahsen de dolmadan açma derim.Kızlar kumbarayı her ay açsak mı daha iyi yoksa uzun süreli açılmasa mı daha iyi olur gerçi benim kumbara açılmayanlardan
Kumbarayı açtığında o zaman 3e böl parayı. Altın döviz ve tl de kalmış olursun. Çünkü yatırımcılar yatırım yaparkenn birine yapmayın bölün yatırımı diyorlar. Yani tüm yumurtayı tek sepete koymamalısın. Yani birinde zarara uğrarsan birinde uğramazsın belki kar da ettirirParada mı kalsın diyosunuz herkes altın falan alıyor ya da dolara falan çeviriyor ya ondan bende o yönde düşünmüştüm
açmıcam dolana kadar artıkCanım benimkide açılmayanlardan. Hemde buyuk. Dolmadan açmam ben. Şahsen de dolmadan açma derim.
anlamadığım ne kadar da belli oluyorKumbarayı açtığında o zaman 3e böl parayı. Altın döviz ve tl de kalmış olursun. Çünkü yatırımcılar yatırım yaparkenn birine yapmayın bölün yatırımı diyorlar. Yani tüm yumurtayı tek sepete koymamalısın. Yani birinde zarara uğrarsan birinde uğramazsın belki kar da ettirir
Parada mı kalsın diyosunuz herkes altın falan alıyor ya da dolara falan çeviriyor ya ondan bende o yönde düşünmüştüm
Yapma bunu gerçekten:) yazık olur biriktirirkenki emeğine bir de ankara çok harcatan bir şehir ben de ankaralıyım biliyorum,boşver gitsinBi dabah ankaraya geldim kızlar, gelir gelmez soluğu alışverişte aldım. Ama birikimden yiyorum
Haklısın cnm, Ankaraya sırf ikea hayaliyle yanıp tutuşarak geldim. Bütün bir günüm orada geçti. Ama yinede çok harcamadım. Bu tatil olayı bir anda çıktı, biletinden yemeğine her şeyi birikimden yiyeceğimi bilerek geldim. Mühim olna en az harcamayla dönmek benim için.Yapma bunu gerçekten:) yazık olur biriktirirkenki emeğine bir de ankara çok harcatan bir şehir ben de ankaralıyım biliyorum,boşver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?