birikim yapabilmenin yolları

Nasıl olsa gidiyorum diyerekteb azıcık açılmış olabilirim :)
Bu aksam yemegi dısarıdan söyledik annemle 36 TL yemek,
20 TL english home'dan sürahi,
20 TL kuaför,
15 TL iki tane yazma,
5 TL terzi

Kızlar kumbarayı her ay açsak mı daha iyi yoksa uzun süreli açılmasa mı daha iyi olur gerçi benim kumbara açılmayanlardan
Bence dolana kadar acma canim. Benimkide acilmayan teneke kumbaralardan ben dolana kadar açmayı düşünmüyorum. Bu 3. Kumbaram. Dolduğunda açıp nereye gidecekse ona yatırıyorum.

Evet öyle yapmak lazım galiba

Kızlar kumbarayı her ay açsak mı daha iyi yoksa uzun süreli açılmasa mı daha iyi olur gerçi benim kumbara açılmayanlardan
Canım benimkide açılmayanlardan. Hemde buyuk. Dolmadan açmam ben. Şahsen de dolmadan açma derim.

Parada mı kalsın diyosunuz herkes altın falan alıyor ya da dolara falan çeviriyor ya ondan bende o yönde düşünmüştüm
Kumbarayı açtığında o zaman 3e böl parayı. Altın döviz ve tl de kalmış olursun. Çünkü yatırımcılar yatırım yaparkenn birine yapmayın bölün yatırımı diyorlar. Yani tüm yumurtayı tek sepete koymamalısın. Yani birinde zarara uğrarsan birinde uğramazsın belki kar da ettirir

anlamadığım ne kadar da belli oluyor
teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için

Parada mı kalsın diyosunuz herkes altın falan alıyor ya da dolara falan çeviriyor ya ondan bende o yönde düşünmüştüm

valla altın oldukça pahalı. bence yazın bitmesini bekleyin kışın kesin düşecek. doları falan bilemem o tamemen büyük adamların siyasetiyle ilgili

Selamlar. Bizim bugunku harcamamiz 28 tl oldu. Pazardan domates salatalik biber kavun uzum elma armut aldik. 13 tl. Marketten de anneme (sali gunu gelecekler insallah) beypazari kurusu ve kendimize de birkac aburcubur aldik 15 de o tuttu.
Bozuk paralari tumlettik 50 tlyi de kumbaraya gonderdim.

Yapma bunu gerçekten:) yazık olur biriktirirkenki emeğine bir de ankara çok harcatan bir şehir ben de ankaralıyım biliyorum,boşver gitsin
Haklısın cnm, Ankaraya sırf ikea hayaliyle yanıp tutuşarak geldim. Bütün bir günüm orada geçti. Ama yinede çok harcamadım. Bu tatil olayı bir anda çıktı, biletinden yemeğine her şeyi birikimden yiyeceğimi bilerek geldim. Mühim olna en az harcamayla dönmek benim için.

Kızlar tatile gelmiş olsamda bütün parayı yememek için gün içinde sürekli sizi okuyorum :)

Günaydın kızlar.
Tatilden döndüm. Geldiğim gibi kış hazırlıklarına devam ettim. Dün salça için domates ve biber doğradık. Babamın getirdiği ince biberler vardı onları turşu yaptım. Patlıcan ve biber közleyip buzluğa attım. Kavanoza menemen yaptım. Kurutmalıklarım da hazır sayılır. Kısaca kışa hazırız :) Bu arada iki teneke yağ, makarna, pirinç, deterjan, sıvı sabun, şampuan stoğum da beni bayağı götürür.
Kurban için paramızı da verdik. Allah herkese nasip etsin.
Çocuklara okul kıyafetleri ve bayram kıyafeti de alınır bu hafta.
Dün büromuzun temizliğini de oğlanlarla beraber yaptık. Dışarıya para vermemiş olduk.
Bugün yine onlarla beraber bürodayız. Artık yavaş yavaş işlere adapte olmak zamanı.
Kolay gelsin herkese...Mutlu, bereketli günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…