- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #9.261
@prayforlosers @sinirliportakal valla markasını hatırlamıyorum akşam bakarım. Rengine vuruldum aldım. Halbuki Bi ton açığı bi ton koyusu vs var evde.. Bazen aynı ojeden tekrar aldığım oluyo unutuyorum çünkü
sempatik_kiz ah kuzum benim sıfır harcamalı günlerim Ramazan'la birlikte geride kaldı. Dün aslında ayakkabı almaya çıkmıştım Adidas'ta Bi alana Bi bedava varmış uzun zamandır süperstar istiyordum arkadaşla alalım dedik. Meğer o indirime dahil değilmiş zaten kalmamış.. Son 1 yılda abartısız söylüyorum 20 tane ayakkabı almışım. Belki daha çoktur bunlar ilk aklıma gelenler. Buna rağmen indirim lafı duydum yine kendimi çarşıda buldum. 15 liraya bez ayakkabım da var 150 liraya da var.. Marka tutkum yok ama vazgeçmeliyim. O yüzden dün kremle ojeyle döndüğüme şükrettim. @bir yudum mutluluk ah ablam çek kulaklarımı seni severim örnek alırım akıl ver tavsiye ver bana
evt evt belli başlı üyeler var .Polemiğin içeriğine göre değişiyor benim düşüncelerim.
Mesela karşılıklı iki farklı görüşün saygı sınırları içerisinde
yazdıklarını okumak keyif veriyor bana.
Ama bazen çekilmez bir hal alıyor.
Belli başlı üyeler var dediğin gibi
Onların yazdıklarına bakmıyorum bile
Hoop atlıyorum alttaki yoruma geçiyorum :)
@mandaliina eee cnm o kadar ayakkabın varmış zaten, şu almadan önce 5 dk düşünme olayı varya onu denesen.Benim çok işime yaradı bu yöntem ve hep ihtiyacım olmadığına karar verdim. mSon zamanlarda bende epeyi birşeyler aldım ama benimki hep ihtiyaçtı. Sende bu kadar ayakkabın varsa giymiyorsan satış sitelerindemi değerlendirsen acaba
ben bir de şunu yapıyorum buna bu kadar para verinceye dek almak yerine 0.5 gr ya da 1 gr altın alırım diyorum mesela:)))@mandaliina eee cnm o kadar ayakkabın varmış zaten, şu almadan önce 5 dk düşünme olayı varya onu denesen.Benim çok işime yaradı bu yöntem ve hep ihtiyacım olmadığına karar verdim. mSon zamanlarda bende epeyi birşeyler aldım ama benimki hep ihtiyaçtı. Sende bu kadar ayakkabın varsa giymiyorsan satış sitelerindemi değerlendirsen acaba
haha çok şirinO 5 dakika düşünme işe yarıyor aslında
o an vazgeçiyorum ama bir kurt gibi adeta içimi kemiriyor :)
O an değil ama en fazla 3 gün sonra kendimi
çooktan almış buluyorum
haha çok şirin
ama o zaman demekki gerçekten istiyorsun bence istemesen unutmaz mısın yahu
evt evt belli başlı üyeler var .
tanımadıgım halde sırf yazdıkları ile uyuz oldugum .
sırf beğeni almak için bir başkasının üzüntüsü ile alay bile edebilecek karakterdeler neyazık ki
hepsini de giyiyor musun pekiBen ilk görüşte aşka inanıyorum galiba
Bir ayakkabıya, basit bir penyeye, yada gömleğe
aşık olabiliyorum :)
Bir de en kötüsü mesela bir şortun kalıbını begendim dil mi
Onun mutlaka en az 2 en fazla 3 rengini almak zorunda gibi
hissediyorum.
3 gün önce koton a bakıyordum.
Bildigin günlük giyinmek için bol diz altında biten
salaş pantolonlar var ya
aa dedim bunu alayım rahatmış baya
siyahını sectim
aaa birde grisi var
beyaz sporla da ne gider beee moduna bagladım hemen.
Transa geçiyorum birşey oluyor o an..
Adı yok işte bunun kontrol mekanizması devre dışı
hepsini de giyiyor musun peki
en azından giymediklerini sat bence burada ,zararın karı nereden olsa hesabıAlıp ta giymediklerim de oluyor
Hatta bir gömlek almışım haki rengi ama
magazada ışıklardan mı farketmedim noldu
bende anlamadım
Eve bi geldim bildiğin iğrenç bir tonu var.
Böyle kazalar da yaşıyorum tabi
Ama genellikle hunharca giyerim
ay çok tatlı anlatmışsın.O 5 dakika düşünme işe yarıyor aslında
çooktan almış buluyorum
O 5 dakika düşünme işe yarıyor aslında
çooktan almış buluyorum
Bende senin gibi düşünüyorum cnmben bir de şunu yapıyorum buna bu kadar para verinceye dek almak yerine 0.5 gr ya da 1 gr altın alırım diyorum mesela:)))
en azından giymediklerini sat bence burada ,zararın karı nereden olsa hesabı
Bak işte hediye için bende para harcıyorum. Hediye almayada vermeyede bayılıyorum. Hiç bir yere eli boş gitmemeye çalışırım. Mesela bizde reçel falan hiç tüketilmez. Bir kavanoz hediyemi geldi hemen onun üstüne bir kumaş geçirir süsler bende giderken birine götürürüm. Eee hediyenin hediyesi makbulmüş :))ahahah
Evet buda olabilir ama genellikle
hediye ediyorum.
Bazı akrabalar var kızları okuyan falan..
İyi oluyor onlar içinde.
ahahahaha çok güzelmiş. ben de yapmalıyımJanita çok kıskandım seni bende yapcam seninki gibi altın işte böyle boynuma takıp salına salına gezcem
Eki Görüntüle 1872139
Şaka bir yana kızlar siz böyle resim falan atıyorsunuz ya ben çok fena gaza geliyorumDahada motive olup birikim yapıyorum
Bu cok iyi fikir elimi her gereksiz birseye attigimda bunu denicem kesinlikleeeeben bir de şunu yapıyorum buna bu kadar para verinceye dek almak yerine 0.5 gr ya da 1 gr altın alırım diyorum mesela:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?