• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Şu oje tutkumdan ne Zaman vazgeçicem ?
Yine gittim tanesi 5 liradan oje aldım :63:
Saçma sapan kolye krem falan aldım..
Bi dünya kremim var halbuki :işsiz:
Mutsuzum galiba bu ara yoksa yapmazdım böyle şeyler
Ney o 5 lira yahu?
Golden değil, flormar değil, Sally Hensen desen daha pahalı.
Markaların kendi ürünleri mi?

Iyi aksamlar kızlar, bugün bol harcamalı bir gün geçirdim. 550 lira KK'ya yatırdım. 125 TL elektrik, 13.75 kuruş su faturası ödedim. Evden çıkamadığım için arkadaşa 450 lira verdim. 2 tane çeyrek alıcak bana. Yeri şimdiden hazır hediye gidecekler. 200 TL de gün parası ayırdım, yarın vericem. Yarın birde bebek görmeye gidicem. 100 TLde onun için ayırdım. Geçen nasıl dolduysam arkadaş evleniyorum dediginde verdiğim ilk tepki sırayamı girdiniz ya cebimde para kalmadı dedim kız şok oldu :KK57: sonra herkes gülmekten koptu :KK70:

Janita Janita babannen zevkli kadınmış vesselam. Güzel günlerde kullan cnm
@mandaliina sen bu sıralar cozuttun:KK20: krediye falanda canın sıkıldı tamam ama daha çok tutumlu olman lazım bir ojeye 5 lira vermekde neymiş :sinirli: Sen benim sıfır harcamalı günlerdeki yoldaşımdın ya hemen hızlı bir dönüş yap bakayım aramıza. En Büyük KK
Ben bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk tan fırçamı yedim para harcamıyom artık :oops:

@mandaliina sen bu sıralar cozuttun:KK20: krediye falanda canın sıkıldı tamam ama daha çok tutumlu olman lazım bir ojeye 5 lira vermekde neymiş :sinirli: Sen benim sıfır harcamalı günlerdeki yoldaşımdın ya hemen hızlı bir dönüş yap bakayım aramıza. En Büyük KK
Ben bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk tan fırçamı yedim para harcamıyom artık :oops:
O zaman sıradaki fırça mandaliina sana geliyor. Bir an önce toparlan bakalım. Madem ablayım uyarmaya da hakkım var ama dimi.
oyyy cansınız siz :KK200:

Günaydın kızlar.
Bugün kahvaltı için 3,5 tl harcadım. Onun dışında bir harcamam olmayacak gibi.
Kumbaraya da 3,5 tl attım.
50 tl kendi harçlığıma bu hafta hiç dokunmadım. Önümüzdeki ay eşime bir hediye almayı planlıyorum. Bunu onun için kenara ayıracağım.

canım sen tam olarak ne iş yapıyorsun
Herkes sormuş. İfşa olmak için söylemeyecektim ben aslında ama.
Avukatlık yapıyorum.
O yüzden gelirim sabit değil.
Ne kadar çalışırsam.
Bizim işler piyango işleri.
Dosyalar önümde, ben kkda :)
Edit: imla

@prayforlosers sinirliportakal sinirliportakal valla markasını hatırlamıyorum akşam bakarım. Rengine vuruldum aldım. Halbuki Bi ton açığı bi ton koyusu vs var evde.. Bazen aynı ojeden tekrar aldığım oluyo unutuyorum çünkü :hasta:
sempatik_kiz sempatik_kiz ah kuzum benim sıfır harcamalı günlerim Ramazan'la birlikte geride kaldı. Dün aslında ayakkabı almaya çıkmıştım Adidas'ta Bi alana Bi bedava varmış uzun zamandır süperstar istiyordum arkadaşla alalım dedik. Meğer o indirime dahil değilmiş zaten kalmamış.. Son 1 yılda abartısız söylüyorum 20 tane ayakkabı almışım. Belki daha çoktur bunlar ilk aklıma gelenler. Buna rağmen indirim lafı duydum yine kendimi çarşıda buldum. 15 liraya bez ayakkabım da var 150 liraya da var.. Marka tutkum yok ama vazgeçmeliyim. O yüzden dün kremle ojeyle döndüğüme şükrettim. bir yudum mutluluk bir yudum mutluluk ah ablam çek kulaklarımı seni severim örnek alırım akıl ver tavsiye ver bana o_O

Herkes sormuş. İfşa olmak için söylemeyecektim ben aslında ama.
Avukatlık yapıyorum.
O yüzden gelirim sabit değil.
Ne kadar çalışırsam.
Bizim işler piyango işleri.
Dosyalar önümde, ben kkda :)
Edit: imla
yaa tüh hemen cvplamasaydın keşke .işin bütün güzemi kaçtı şimdi :KK48:

yaa tüh hemen cvplamasaydın keşke .işin bütün güzemi kaçtı şimdi :KK48:
Hehe olsun :))

Günaydın hatunlar,
Bugün KK' ya ne kadar az girersem o kadar iyi.
Bir sempozyuma katılacağım.
O yüzden çalışmaya ve birikime pek vaktim olmayacak.
Bugün 50 lira atmayı düşünüyorum hesaba.
14e kadar bütün işleri bitirmeyi planlıyorum.
Hadi şans dileyin öptüm sizi

yaa bdv beni geriyor nedense. kadınlar bi tuhaf. kimi yorum yapmak için yorum yapıyor.biyük bi çogunluk ise polemik yaratmak veya alay etmek için...

Polemiğin içeriğine göre değişiyor benim düşüncelerim.
Mesela karşılıklı iki farklı görüşün saygı sınırları içerisinde
yazdıklarını okumak keyif veriyor bana.

Ama bazen çekilmez bir hal alıyor.
Belli başlı üyeler var dediğin gibi
Onların yazdıklarına bakmıyorum bile
Hoop atlıyorum alttaki yoruma geçiyorum :)

evet zevklidir canım. spor takıldığımı biliyor, ona göre sorup soruşturmuş. bir de tatlı tatlı anlatıyor ki sorma:KK48: kuyumcuya dedim ki, benim kızım süsü sevmez kaba saba şeyleri sever. şuna bir işlem yap ama kaba saba olsun. tam da böyle demiş yaa.:KK45::KK45: adam da tarif etmiş ne yapacağını. hah bunu takar dedim diyor. kaba saba yaptı yalnız beni:KK70::KK70::KK70:ama göze bak giydiklerimden, taktıklarımdan tarzımı bilmiş:KK53:

@mandaliina eee cnm o kadar ayakkabın varmış zaten, şu almadan önce 5 dk düşünme olayı varya onu denesen o_O .Benim çok işime yaradı bu yöntem ve hep ihtiyacım olmadığına karar verdim. mSon zamanlarda bende epeyi birşeyler aldım ama benimki hep ihtiyaçtı. Sende bu kadar ayakkabın varsa giymiyorsan satış sitelerindemi değerlendirsen acaba

Back