- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #9.241
aklımda dedektif ya da ajan gibi bişey canlandı:)) süper işBen çok gizli işler peşindeyim ahahahah :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aklımda dedektif ya da ajan gibi bişey canlandı:)) süper işBen çok gizli işler peşindeyim ahahahah :)))))
Ney o 5 lira yahu?Şu oje tutkumdan ne Zaman vazgeçicem ?
Yine gittim tanesi 5 liradan oje aldım
Saçma sapan kolye krem falan aldım..
Bi dünya kremim var halbuki
Mutsuzum galiba bu ara yoksa yapmazdım böyle şeyler
H&M in filan var 5 tlye ama @mandaliina nerden aldı bilmiyorum tabi :)Ney o 5 lira yahu?
Golden değil, flormar değil, Sally Hensen desen daha pahalı.
Markaların kendi ürünleri mi?
O zaman sıradaki fırça mandaliina sana geliyor. Bir an önce toparlan bakalım. Madem ablayım uyarmaya da hakkım var ama dimi.Janita babannen zevkli kadınmış vesselam. Güzel günlerde kullan cnm
@mandaliina sen bu sıralar cozuttun krediye falanda canın sıkıldı tamam ama daha çok tutumlu olman lazım bir ojeye 5 lira vermekde neymiş Sen benim sıfır harcamalı günlerdeki yoldaşımdın ya hemen hızlı bir dönüş yap bakayım aramıza.
Ben bir yudum mutluluk tan fırçamı yedim para harcamıyom artık
kesinlikle .için huzur doluyor resmen düşündükçe :)Darısı başıma
Güzel bir duygu olmalı borcu olmayan kredi kartı taşımak :)
yaa bdv beni geriyor nedense. kadınlar bi tuhaf. kimi yorum yapmak için yorum yapıyor.biyük bi çogunluk ise polemik yaratmak veya alay etmek için...Ben işim olduğunda Bdv yi hiç açıp bakmıyorum.
Çünkü bir kere bakınca okumaya başlıyorsun :)
canım sen tam olarak ne iş yapıyorsunBugün çok çalışamadım. 100 lira kazanabildim.
5 tl harcadım. gerisi hesapta duruyor.
işlerimi de yetiştiremedim.
Herkes sormuş. İfşa olmak için söylemeyecektim ben aslında ama.canım sen tam olarak ne iş yapıyorsun
yaa tüh hemen cvplamasaydın keşke .işin bütün güzemi kaçtı şimdiHerkes sormuş. İfşa olmak için söylemeyecektim ben aslında ama.
Avukatlık yapıyorum.
O yüzden gelirim sabit değil.
Ne kadar çalışırsam.
Bizim işler piyango işleri.
Dosyalar önümde, ben kkda :)
Edit: imla
Hehe olsun :))yaa tüh hemen cvplamasaydın keşke .işin bütün güzemi kaçtı şimdi
yaa bdv beni geriyor nedense. kadınlar bi tuhaf. kimi yorum yapmak için yorum yapıyor.biyük bi çogunluk ise polemik yaratmak veya alay etmek için...
evet zevklidir canım. spor takıldığımı biliyor, ona göre sorup soruşturmuş. bir de tatlı tatlı anlatıyor ki sorma kuyumcuya dedim ki, benim kızım süsü sevmez kaba saba şeyleri sever. şuna bir işlem yap ama kaba saba olsun. tam da böyle demiş yaa. adam da tarif etmiş ne yapacağını. hah bunu takar dedim diyor. kaba saba yaptı yalnız beniama göze bak giydiklerimden, taktıklarımdan tarzımı bilmişJanita babannen zevkli kadınmış vesselam. Güzel günlerde kullan cnm
@mandaliina sen bu sıralar cozuttun krediye falanda canın sıkıldı tamam ama daha çok tutumlu olman lazım bir ojeye 5 lira vermekde neymiş Sen benim sıfır harcamalı günlerdeki yoldaşımdın ya hemen hızlı bir dönüş yap bakayım aramıza.
Ben bir yudum mutluluk tan fırçamı yedim para harcamıyom artık