• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

canım ceviz pakette mi? bunları her gün tüketiyorsan toptan alsan? taze kabuklu cevizin kilosu bu hafta pazarda 15 TL ydi.

Evet pakette.
Ya daha önce marketten aldım kilosu 22 miydi neydi
inan tadı çok garip geldi.
Kabuklu hiç almadım şimdiye kadar, olmadı öyle yapayım
kırar kavanozda saklarım.

Günaydın kızlar.

Sabah işe gelirken 200 ml süt, ceviz, yeşil elma birde 1.5 litre su aldım.
15 lira tuttu.

Cevizi pazardan kabuklu almanı tavsiye ederim, hem fiyat olarak daha uygun olur hem de vitamin açısından :)
Sevmediğim halde her gün tüketiyorum hamilelikten dolayı, doktor kabuklu al özellikle bu tarz yemişleri demişti.

Evet pakette.
Ya daha önce marketten aldım kilosu 22 miydi neydi
inan tadı çok garip geldi.
Kabuklu hiç almadım şimdiye kadar, olmadı öyle yapayım
kırar kavanozda saklarım.
canım pakete giren her şeyde katkı maddesi var. biz cevizi çok tüketiyoruz. hep kabuklu alırız. bu hafta da 2 kg aldık, şu an tepside yayılmış vaziyette kuruyor. her gün kahvaltıda ceviz kıracağı ile kırıyoruz. tamamını kırıp kavanoza bile koymuyoruz. hem daha ekonomik, hem sağlıklı.

Cevizi pazardan kabuklu almanı tavsiye ederim, hem fiyat olarak daha uygun olur hem de vitamin açısından :)
Sevmediğim halde her gün tüketiyorum hamilelikten dolayı, doktor kabuklu al özellikle bu tarz yemişleri demişti.

Evet canım anneme söylicem alsın diye.
Bizim orada pazar hafta içi kurulduğu için gidemiyorum.
Hafta sonu kurulanda çok uzak.

canım pakete giren her şeyde katkı maddesi var. biz cevizi çok tüketiyoruz. hep kabuklu alırız. bu hafta da 2 kg aldık, şu an tepside yayılmış vaziyette kuruyor. her gün kahvaltıda ceviz kıracağı ile kırıyoruz. tamamını kırıp kavanoza bile koymuyoruz. hem daha ekonomik, hem sağlıklı.

Aynen canım bende cevizi çok tüketirim.
Hem oğlum için robottan geçiriyorum yoğurduna falan katıyorum
hemde kendim kahvaltıyı ceviz, süt ikilisi şeklinde geçiştiriyorum.

Bende anneme söylicem alsın bana :)

Günaydın kızçeler,
Umarım bereketli bir gün olur.
Bu ara çok keyifsizim.
Tembelim.
Çalışmam gerek.
Bdv' de takılmaya devam edersem biri kafama vursun.
Yetiştirmem gereken 6 dilekçe varrrrr

Ben işim olduğunda Bdv yi hiç açıp bakmıyorum.
Çünkü bir kere bakınca okumaya başlıyorsun :)

Aynen canım bende cevizi çok tüketirim.
Hem oğlum için robottan geçiriyorum yoğurduna falan katıyorum
hemde kendim kahvaltıyı ceviz, süt ikilisi şeklinde geçiştiriyorum.

Bende anneme söylicem alsın bana :)
biz de ağacı olan birinden çuvalla almayı düşünüyoruz. kiler olarak kullandığımız kapalı balkonumuz var. bakalım eşim iş için ilçelere gidiyor, soruşturacak.

biz de ağacı olan birinden çuvalla almayı düşünüyoruz. kiler olarak kullandığımız kapalı balkonumuz var. bakalım eşim iş için ilçelere gidiyor, soruşturacak.

Canım işin aslı yapay, paket ürünlere o kadar alışmışım ki
doğal bir ürün resmen tüketemiyorum.
Mesela annem süt alıyor direk inekten o derece organik.
Ben o sütü içemiyorum.
Yada peynir, yada yağ..
Abim kayseri ye giTmişti iş için.
Gelirken sucuk falan getirmiş.
Oda doğal ama ben o sucugu yiyemedim mesela :)

Canım işin aslı yapay, paket ürünlere o kadar alışmışım ki
doğal bir ürün resmen tüketemiyorum.
Mesela annem süt alıyor direk inekten o derece organik.
Ben o sütü içemiyorum.
Yada peynir, yada yağ..
Abim kayseri ye giTmişti iş için.
Gelirken sucuk falan getirmiş.
Oda doğal ama ben o sucugu yiyemedim mesela :)
her şey gibi damak zevkimiz de yozlaştırıldı da ondan. biz de tam aksine sütü köyden gelen bir üreticiden alıyoruz. kuru gıdaları da hep kaynağından toptan getirtiriz. pazarlarda halden alan satıcılardan değil, kendi üreten ve küçük tezgahlarda satan köylüden alış veriş yaparız. peyniri açık alırız, vakumlatırız. sucuğu da kıymamızı kendimiz verir, yaptırırız. ısrarcı ol, zamanla alışırsın. :KK66:

merhaba hanımlar
bu hafta da çok yoğun işler. ama yarın bakıcımın gitmesi gereken bir düğün olduğu için işten izin aldım. 1 günlük izin bile rahatlatacak beni. o derece yoğunum.

geçtiğimiz hafta sonu evdeki fazlalıklardan 2 tanesini letgo'da sattık. toplamda 50 tl kazandık :halay::halay: eşime hediye gelen numarası uymayan sıfır bir ayakkabı ve kızımın pusetini sattık.

bu hafta sonu da yürüteci, 3 tane kitabı letgo'ya koyacağız. resmen ek iş oldu bizim için :)

bu ay kredi kartına 3000 lira yatırdık. 1600 lira borç kaldı gelecek aya. kredi kartını mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz ki artmasın. nakitten hallediyoruz. zaten en çok gıdaya harcanıyor. Geçen hafta babam baya alışveriş yaptı evimize. ay sonunda eşim memlekete gidecek. ordan da dolu gelir. gelirken de su dolduracak. bu ay da böyle idare edeceğiz inşallah. 1000 lira harçlık bıraktık bu ay. ama 500'ünü gelecek aya devretmek istiyoruz. bakalım kısmet artık :)

merhaba hanımlar
bu hafta da çok yoğun işler. ama yarın bakıcımın gitmesi gereken bir düğün olduğu için işten izin aldım. 1 günlük izin bile rahatlatacak beni. o derece yoğunum.

geçtiğimiz hafta sonu evdeki fazlalıklardan 2 tanesini letgo'da sattık. toplamda 50 tl kazandık :halay::halay: eşime hediye gelen numarası uymayan sıfır bir ayakkabı ve kızımın pusetini sattık.

bu hafta sonu da yürüteci, 3 tane kitabı letgo'ya koyacağız. resmen ek iş oldu bizim için :)

bu ay kredi kartına 3000 lira yatırdık. 1600 lira borç kaldı gelecek aya. kredi kartını mecbur kalmadıkça kullanmıyoruz ki artmasın. nakitten hallediyoruz. zaten en çok gıdaya harcanıyor. Geçen hafta babam baya alışveriş yaptı evimize. ay sonunda eşim memlekete gidecek. ordan da dolu gelir. gelirken de su dolduracak. bu ay da böyle idare edeceğiz inşallah. 1000 lira harçlık bıraktık bu ay. ama 500'ünü gelecek aya devretmek istiyoruz. bakalım kısmet artık :)
ah anneler, babalar. hep çocuklarına, hep çocuklarına:KK200: inşallah her şey planladığınız gibi olur canım:KK51:

Back