- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #8.821
ay inşallah olur :) çok teşekkür ederim haber verdiğin için :) ben birazını ödedim. acaba beni de kapsar mı yoksa hiç ödemem yapmamış olanları mı kapsar?Bugün gazetelerden okuduğuma göre tasarı olarak meclisten geçmiş, muhtemelen resmi gazetede yayınlandıktan sonra faizler silinir ve anapara üzerinden yeniden hesaplamalar yapılır, o zaman bende kapatmayı düşünüyorum bu borcu topluca, sana da haber veririm, araştırmaya başladığımızda :)
210×125=26.250 eder canım :)))dün 210'dan almıştım öyle de hesapladım :)
aaa evet 210 diye 110 dan hesapladım benCanım sen gram olarak hesapların galiba 125 tane ceyrek 26 bin kusur ediyo
ay inşallah olur :) çok teşekkür ederim haber verdiğin için :) ben birazını ödedim. acaba beni de kapsar mı yoksa hiç ödemem yapmamış olanları mı kapsar?
0.95 miymiş :/ bari 0.7lere düşseydi geçen bi haber çıkmştı öyle..biz 1.13 ten almıştık 0.95 e düşerse yapılandırmaya değer mi acabaBu yıl sonuna doğru hatta belki de daha önce konut kredi faizlerinde 0.95 e kadar düşüş olacağı söyleniyor. Ev almak isteyenler pesinatlari hazirlasin.
En fazla bu kadar öngörülüyor. Bankalar 1 in altına bile inmek istemiyormuş. Bakalım zaman her şeyi gösterecek. Tabiki bir düşüş olursa siz de yapılandırırsınız .0.95 miymiş :/ bari 0.7lere düşseydi geçen bi haber çıkmştı öyle..biz 1.13 ten almıştık 0.95 e düşerse yapılandırmaya değer mi acaba
Hadi bakalım hayırlısı..En fazla bu kadar öngörülüyor. Bankalar 1 in altına bile inmek istemiyormuş. Bakalım zaman her şeyi gösterecek. Tabiki bir düşüş olursa siz de yapılandırırsınız .
Ciddi etkiler diye düşünüyorum0.95 miymiş :/ bari 0.7lere düşseydi geçen bi haber çıkmştı öyle..biz 1.13 ten almıştık 0.95 e düşerse yapılandırmaya değer mi acaba
Ay inşallahCiddi etkiler diye düşünüyorum
Bende 1,13 den çektim
Birbirimizi haberdar edelim :)
bir yudum mutluluk ağzından bal damlıyor Can'ım inş düşer...
Bu arada getirin Pınar'ı öpücem @pinarzengin34
125den aşağı inmeyen elektrik faturamız 65e düşmüş bu ay
Yaptığımız tek şey termosifonun şalterini kapatmak.. Resmen fatura yarıya düştü
Allah razı olsun Pınarcım biz kapat aç yaptıkça daha çok yakar sanıyorduk iyiki söyledin
Ya siz napiyosunuz kredimi cekeceksiniz anlamadimAy inşallahaynen düşer düşmez yapılandırmaya gideriz
Yok canm önceden çektiğimiz kredi var ama ozamn faiz oranı 1.13 tü.gündemde de düşmesi söz konusuymuş gidip bu krediyi yapılandırıp biz de düşük faizden yararlancz inşallah :)Ya siz napiyosunuz kredimi cekeceksiniz anlamadim
Siz ne Zaman çektiniz krediyi ?Ay inşallahaynen düşer düşmez yapılandırmaya gideriz
Geçen eylüldü sanırım 10. Taksiti ödedik en son :) siz ne zmn çektiniz?Siz ne Zaman çektiniz krediyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?