birikim yapabilmenin yolları

ay inşallah olur :) çok teşekkür ederim haber verdiğin için :) ben birazını ödedim. acaba beni de kapsar mı yoksa hiç ödemem yapmamış olanları mı kapsar?

ay inşallah olur :) çok teşekkür ederim haber verdiğin için :) ben birazını ödedim. acaba beni de kapsar mı yoksa hiç ödemem yapmamış olanları mı kapsar?

Hiç bilmiyorum ki, bugün sabah gazetesinde ilk taksit ödemeleri kasım ayında yapılacak, uygulama yurtkur vs borçlarını da kapsıyor yazmışlar ama bakalım, resmi gazetede bi yayınlansın sonrasında her şey belli olur.
Eşim de dört gözle bekliyor, şu borcu bi yatırayım aradan çıksın kafamda büyüdü artık diye her gün bana söylüyordu, çok iyi oldu faizlerin silinmesi :)

Bu yıl sonuna doğru hatta belki de daha önce konut kredi faizlerinde 0.95 e kadar düşüş olacağı söyleniyor. Ev almak isteyenler pesinatlari hazirlasin.
0.95 miymiş :/ bari 0.7lere düşseydi geçen bi haber çıkmştı öyle..biz 1.13 ten almıştık 0.95 e düşerse yapılandırmaya değer mi acaba

0.95 miymiş :/ bari 0.7lere düşseydi geçen bi haber çıkmştı öyle..biz 1.13 ten almıştık 0.95 e düşerse yapılandırmaya değer mi acaba
En fazla bu kadar öngörülüyor. Bankalar 1 in altına bile inmek istemiyormuş. Bakalım zaman her şeyi gösterecek. Tabiki bir düşüş olursa siz de yapılandırırsınız .

Ciddi etkiler diye düşünüyorum
Bende 1,13 den çektim
Birbirimizi haberdar edelim :)
bir yudum mutluluk ağzından bal damlıyor Can'ım inş düşer...
Bu arada getirin Pınar'ı öpücem @pinarzengin34
125den aşağı inmeyen elektrik faturamız 65e düşmüş bu ay
Yaptığımız tek şey termosifonun şalterini kapatmak.. Resmen fatura yarıya düştü
Allah razı olsun Pınarcım biz kapat aç yaptıkça daha çok yakar sanıyorduk iyiki söyledin

selam tutumlu hanımlar. dün de iş çıkışı bir arkadaşıma bebek görmeye gittim, ona da bir çeyrek götürdüm. pazartesi de başka bir arkadaşa bebek görmeye gideceğim, ona da gram götüreceğim. herkes çatır çatır doğuruyor, biz de çatır çatır altınlarımızı takıyoruz.
dün akşam babam marmelatlık şeftali aldığını söyledi. ben yapmayı deniyeyim dedim ama halam uğraşmasın, biz yaparız demiş. aslında öğrensem iyiydi.

yarın da arkadaşlarım kahvaltıya gelecekler. onlar için de buzluğuma baş vuracağım. böreğim var, cevizli lokumum var, kahvaltılıklar, akşamdan da biber közlerim. bir de patatesli omlet oldu bitti inşallah

Ay inşallah aynen düşer düşmez yapılandırmaya gideriz

Bugun sadece 10 tl harcadık.
Ekmek , yoğurt ve çocuklar kendilerine cips aldılar. Arada izin veriyorum böyle cips olayına.
Hafta sonu merdiven sırası bende 20 tl oraya veririm. Evde de olacağım için çok para harcamam.
Bugünlerde taktiğim evde ne eksik ise sadece onu almak. Örneğin yoğurt mu bitti başka şey değil sadece o alınıyor. Kendim markete gidince başka şeyler de alırım diye oglanı gönderiyorum.

Bu hafta burada pazar çok uygundu kızlar. Toplamda 18 lira harcadım pazarda.
2 kg domates: 2 TL
Marul: 1 TL
2 bağ maydanoz: 1 TL
2 kg patlıcan: 1 TL
1 kg kıl biber: 2TL
1 kg armut: 1.5 TL
1 kg erik: 3.5 TL
1 paket böğürtlen:1 TL
1 kg süs biberi: 5 TL

Yarın patlıcanlar közlenip buzluğa atılacak. Biberler turşu yapılacak. Aslında kışlık hazırlıkları için daha fazla almak istiyordum. Ama annem ağustos sonu dediği için bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…