günaydın hanımlar herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun :)
biz de bayramda memlekete gittik. çok yoğun yorucu ama güzel geçti bayram. arabamızı doldurdu anneler sağolsun :)
mumbar dolması, kelle paça,9 kavanoz taze fasülye konservesi, bostan otu, semiz otu, elma, kiraz, kırmızı ve yeşil erik, kuyruk yağı, şeker, reçel, yarım çuval patates, şalgam, barbunya, domates, köfte, üzüm, beyaz peynir, lor, 8 tane bazlama ekmek getirdik yanımızda. 2 hafta kadar markete uğramayız gıda için.
meyveleri karıştırıp 8 poşet dondurucuya attım hoşaf için. eve gelir gelmez bir tencere hoşaf yaptım hatta :)
geçen ay kızımın doğum günüydü. doğum günü için harçlıklar ve hediyeler yağdı kızıma :)
eşime 3 tshirt bana da bir pijama altı hediye geldi.
biz de eşimin ailesindeki altı küçük çocuğa tshirtler aldık. 2 anneye, eşimin teyzesine, halasına ve anneannesine lokum ve kolonya götürdük. kuzenime artık kullanmadığım saç düzleştiricisini ve maşasını götürdüm. evdeki plastik kapları(dondurma, peynir kutusu vs.) ve boş kavanozları, eşimin ve benim artık giymeyeceğimiz kıyafetleri ailelerimize götürdük. bunları götürünce çocuk odam boşaldı resmen :)
annemin bi komşusu kızının artık giymediği kıyafetleri ve bir spor ayakkabısını vermiş kızım için. bunların arasından giydirmeyeceklerimi ve evde artık giymediğim 2 babetimi kıyafet toplama kutularına atmayı düşünüyorum. eğer bu akşam vaktim olursa bunları ayarlayacağım.
az önce şirketçek bayramlaştık :):):) hediye olarak da bir şal ve güzel bir kutu içerisinde 4 çikolata verdiler. sevindim :)
geçen hafta pazar günü iftara misafir almıştım. pazartesi sabahtan yola çıkacağımız için artan yemekleri saklama kaplarıyla buzluğa atmıştık. sabah onları buzdolabının alt kısmına indirdim. dünkü yaptığım makarnayı da yanına ekleyince akşama 4 çeşit yemeğimiz hazır olmuş oldu :)
10 gündür girmeyince yazacak çok şey birikmiş. biraz uzun olmuş yazı, hakkınızı helal edin. özlemişim burayı
bu hafta işim yoğum olacak ama öğle arası da olsa uğrarım :)