- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 37
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #8.121
Tebrikler nasil becerdin hic para harcamamayiGünü 0 harcamayla kapadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler nasil becerdin hic para harcamamayiGünü 0 harcamayla kapadım
evden hiç çıkmadımTebrikler nasil becerdin hic para harcamamayi
Harcamalarımı artık sayamıyorumGünü 0 harcamayla kapadım
Yeni bir elbise aldığına göre eskisi iade edilecekmi yoksa bu farklımıHarcamalarımı artık sayamıyorum
Aklımda kalanlar
70 lira yol parası (şehir dışına çıktım)
129 liradan 179 liraya çıkan Bi elbise aldım indirim değil bindirim yapmış koton
18 liraya kolye aldım
50 liraya yemek yedik
Toplam 320
Çanta ve ayakkabı almam lazım daha offfff
İade edicem Can'ım 60 lira geri alıcam :)Yeni bir elbise aldığına göre eskisi iade edilecekmi yoksa bu farklımı
iyi bari bunada şükürİade edicem Can'ım 60 lira geri alıcam :)
Beyaz leblebi ve cubuk kraker ye ablam hamileyken bulantilarini bu sekilde atlqtiyordu.Kızlar merhaba,
Mi,de bulantılarıyla o kadar başım dertte ki çok sevdiğim birikim topiklerine uğrayamaz oldum. Yok mudur bunun bir çözümü. Mahvoldum.
Geçen ay 1 gr altın almıştım. Bu ay da parasını ayırdım bir aksilik çıkmazsa ay sonu alacağım. Bebiş geliyor daha çok birikim yapmak lazım. Klima aldık 2 tane aylık 700 ona ödüyoruz. Bu yaz sıkışacağız biraz hayırlısı.
geçmiş olsun canım. kuzenlerin birinin eşi de 9 haftalık hamile, ne yaptıysa bulantılarını geçiremiyor. 3-4 hafta daha idare edeceksin demiş doktoru. bunun ilacı falan yok mu ki?Kızlar merhaba,
Mi,de bulantılarıyla o kadar başım dertte ki çok sevdiğim birikim topiklerine uğrayamaz oldum. Yok mudur bunun bir çözümü. Mahvoldum.
Geçen ay 1 gr altın almıştım. Bu ay da parasını ayırdım bir aksilik çıkmazsa ay sonu alacağım. Bebiş geliyor daha çok birikim yapmak lazım. Klima aldık 2 tane aylık 700 ona ödüyoruz. Bu yaz sıkışacağız biraz hayırlısı.
altın fenalarda, alınacak gibi değil. kuyumcu bir tanıdık bir kaç ay 122 nin altına düşmez dedi bakalım ön görüsü çıkacak mı. gerçi bazen de günü birlik sert bir düşüş olabiliyor. 122 lerde seyrederken bir gün 116 ya kadar düşmüştü hemen 3 grm almıştım. ertesi gün yine fırladı.Beyaz leblebi ve cubuk kraker ye ablam hamileyken bulantilarini bu sekilde atlqtiyordu.
Altin aldi basini gidiyor alinacak gibi degil umarim dususe gecer bir an once
Benim bebisimde 12 haftalik ama hiç bulanti kusmam olmadı benim bunyeden bünyeye degisiyomus bizde esimle kocaman bu açılmayan kumbara yaptık bebemiz için bebek giderlerini alcaz şimdiden yarısı doldu bileKızlar merhaba,
Ne guzel...hic öyle birgünum olmadi sanirim:)Bugünüde 0 harcamayla kapadım.