• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

evet canım aynen calışınca ınsan derdını unutuyor bir işe yaradıgını hıssedıyor bır seyler uretmek ınsanı yenılıyor ufkunu acıyor
bende ek iş yapmak ıstıyorum ne zamandır ama bulamıyorum malesef fikrin var mı?
Tekstil firmalarıyla konuşabilirsin canım. Kıyafetler dikildikten sonra dikişten sonra kıyafetlerde fazla uzun kesilmiş ipleri temizlettiriyorlar

Cnm dolabın boş olmasına gerek yok, eğer koku olursa bir çay tabağına koyup dolaptaki rafın birine yerleştirirsin. Ama koku yoksa koymana gerek yok zaten. Ben arkadaşımın söylediklerine dikkat ettiğim için bizdede senelerdir koku vs. yok.
Diğer soruna gelecek olursak kampanya dönemini takip ederek A+++ almanda fayda var Çünkü A+++ olan beyaz eşyalar A+ olanlara göre %48 daha az enerji harcar buda faturana ciddi olarak yansır. Bir buzdolabını en az 10 sene kullanacağınıda düşünürsek ödediğin parayı fazlasıyla çıkarmış olursun zaten. Benim nacizane fikrim bu yönde :KK68:
yok ben dolaba hiç bir gıdayı saklama kabı olmadan ya da streçe sarılmadan koymam. Bazıları peyniri dolaba kahvaltılık tabağı ile koyar. Peynir kurur öyle. Bir de gıdanın saklama şartına uymaz.
Kızlar bir de ürünleri kapatmadan koyunca elektrik sarfiyatı çok oluyormus
Dolap için yapabileceğim bir şey yok. Evi değiştireceğiz. Evde buzdolabı var. Dikkat ettim dolap A+ olarak. Zaten ev alma durumu yarın netleşecek.
Şu an oturduğumuz ev satıldı. Satın alan kişi kendi oturacak dolaylısıyla kiralık ya da satılık bir yer bakıyoruz. Bir ev gördük perşembe günü ona biraz niyetlendik.

Son düzenleme:
yok ben dolaba hiç bir gıdayı saklama kabı olmadan ya da streçe sarılmadan koymam. Bazıları peyniri dolaba kahvaltılık tabağı ile koyar. Peynir kurur öyle. Bir de gıdanın saklama şartına uymaz.
Kızlar bir de ürünleri kapatmadan koyunca elektrik sarfiyatı çok oluyormus
Dolap için yapabileceğim bir şey yok. Evi değiştireceğiz. Evde buzdolabı var. Dikkat ettim dolap A+ olarak. Zaten ev alma durumu yarın netleşecek.
Şu an oturduğumuz ev satıldı. Satın alan kişi kendi oturacak dolaylısıyla kiralık ya da satılık bir yer bakıyoruz. Bir ev gördük perşembe günü ona biraz niyetlendik.
Hakkında hayırlısı olsun o zaman canım inşallah gönlüne göre bir yer bulursun

Kızlarcım merhaba.

Biz bu ay borç verdiğimiz için biraz sıkıştık. Birikimden yiyeceğiz anlaşılan. Çarş günü bebek için muayeneye gidicem. 150 t. Zaten kumbara bebek kumbarasıydı. Maaşı alır almaz yerine koyacağız. Verdiğimiz borçta temmuz ayı içerisinde ödenirse rahat ederiz.
Klima alacağız. Mecburen taksitle alıcaz. İyi bir şey olsun istiyorum 4000 civarı onlar da.

günaydın hanımlar :)
hafta sonu çok fena para harcadık. kafamdan hesap da yapıyordum ama hesap şaştı :KK53: 400 lira filan gitmiştir bu hafta sonu.
dışarıda yemek + gezi + 2 ayakkabı + kızıma kıyafet + market + 3 giyim hediyesi. kısaca alışveriş kalemleri böyle. gitti paralar

ek işten bahsedilmiş. aslında ben de düşünüyorum böyle bir şey. ama mümkünse hafta sonu yarım günlük bir şey istiyorum. ya da internet üzerinden yapılacak bir iş. keyifli bir iş istiyorum. çok şey istiyorum farkındayım :) ama kriterlerim bunlar:halay::halay::halay:

bugün de markete gidilecek. patates peynir yumurta alınacak. eksikler hiç bitmiyor.

herkes için bol birikimli bir hafta olsun

günaydın hanımlar :)
hafta sonu çok fena para harcadık. kafamdan hesap da yapıyordum ama hesap şaştı :KK53: 400 lira filan gitmiştir bu hafta sonu.
dışarıda yemek + gezi + 2 ayakkabı + kızıma kıyafet + market + 3 giyim hediyesi. kısaca alışveriş kalemleri böyle. gitti paralar

ek işten bahsedilmiş. aslında ben de düşünüyorum böyle bir şey. ama mümkünse hafta sonu yarım günlük bir şey istiyorum. ya da internet üzerinden yapılacak bir iş. keyifli bir iş istiyorum. çok şey istiyorum farkındayım :) ama kriterlerim bunlar:halay::halay::halay:

bugün de markete gidilecek. patates peynir yumurta alınacak. eksikler hiç bitmiyor.

herkes için bol birikimli bir hafta olsun
Anket doldurup mail okuyabilirsin diyeceğim de... İnternet üzerinden onlara pek güvenmiyorum ben

evet canım aynen calışınca ınsan derdını unutuyor bir işe yaradıgını hıssedıyor bır seyler uretmek ınsanı yenılıyor ufkunu acıyor
bende ek iş yapmak ıstıyorum ne zamandır ama bulamıyorum malesef fikrin var mı?
Canım ben hiç ek iş yapmayı düşünmedim.
Yapılacak ek iş, kişinin mesleki kariyerine, yaşına, çevresine göre değişiklik gösterebilir. Herkes , her işi yapamaz yani. O yüzden bunu en iyi sen bilebilirsin. Boş vaktin varsa değerlendirmen güzel olur.

ek işle ilgılı bılgı veren yardımcı olan tum arkadaşlara cok teşekkurler:KK36:
Kızlarcım merhaba.

Biz bu ay borç verdiğimiz için biraz sıkıştık. Birikimden yiyeceğiz anlaşılan. Çarş günü bebek için muayeneye gidicem. 150 t. Zaten kumbara bebek kumbarasıydı. Maaşı alır almaz yerine koyacağız. Verdiğimiz borçta temmuz ayı içerisinde ödenirse rahat ederiz.
Klima alacağız. Mecburen taksitle alıcaz. İyi bir şey olsun istiyorum 4000 civarı onlar da.
canım bızde borç öduyoruz tatıle gıtmeyı düşünüyor musunuz??

anket yapıyorum zaten canım 3-4 yıldır. akmasa da damlıyor. toplasan 300 lira filan almışımdır bu kadar zamanda.
bununla ılgılı ınternet sıtelerıne bende guvenmıyorum ama ozelden bişeyler yazdım canım sana

Back