- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.641
Günaydın hanımlar. En son çarşamba yazmışım. Yazdıktan 1-2 saat sonra kasıklarıma çok şiddetli sancı girdi. Aynı zamanda gözlerim karardı. Eşimi aradım geldi hastaneye acile götürdü. Bu arada 25 gündür adettim. Bunu söyleyince acildeki doktor bakmadı bile. Direk kadın doğuma yönlendirdi.
Aradaki basamakları atlıyorum, sonuç olarak hamileymişim ama dış gebelikmiş. 1 gece hastanede kaldım. Hcg değerlerim düştüğü icin ve ben ameliyat olmayı istemediğim için çıkardılar. Ama 3-4 günde bir kan verecegim ve değerlerime göre ya tekrar hastaneye yatacağım ya da kendi halime birakacaklar.
Beni en çok üzen hayatımda ilk defa kızımdan ayrı bir gece geçirdim. Gece uyanınca çok ağlamış kuzum. Bakıcıya tshirtumü yanina koy demiştim. Onu yüzüne bastırıp bastırıp ağlamış. Sabah eve geldiğimizde de sıkı sıkı sarıldı bana. Hala da benden başkasına gitmiyor.
Her şeyin başı sağlıkmış gerçekten. Çok korktuk ameliyat olacağım diye. Bin şükür kurtuldum.
Allah herkese sağlık sıhhat versin, gerisi bir şekilde olur.
Karışık yazmış olabilirim hem telefondan yazıyorum hem de aklım karışık gerçekten.
25 gün boyunca süren kanaman dan dolayı
doktora görünseydin keşke daha önce.
Çok uzun bir süre çünkü.
Çok çok geçmiş olsun.