• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Ben hiç bezelye koymadım
Ara sıra konserve alırım ama o da hiç içime sinmez
Yarın pazar var ben de gidip bezelye alayım
İki kişiyiz sence be kadar almalıyım ?
Biz üç kişiyiz ve sevdiğimiz için çok koyuyorum. Kış sebzelerini pek sevmiyoruz. Siz de tuketebileceginizi düşündüğünüz kadar alabilirsiniz. 2 ya da 3 poset koyun bence en az.

Bizde normal konuşma var canım. İndirimler olursa onları yazıyoruz. Günlük neye hsrcamışım dersek onu yszıyoruz. Yaptığımız altın ve dövizleri yazanımız oluyor. Aylık genel durum yazıyoruz ay nasıl diye
Teşekkür ederim bende takip edip katilmaya çalışayim o zaman.

Ben tl deyim kaç aydır altın almadığıma pişmanım
Dolar dusukken keşke alsaydiniz. Uzun vade düşünüyorsanız az az altin da alabilirsiniz. Aralık sonunda 165 tl ye aldığım çeyrek 200 tl oldu. Yani sürekli artıyor. TL de uzun zaman kalmayın sürekli takipte olun.

Çok teşekkür ederim.
Egede uygun oluyor fiyatlarımız.
Bende egedeyim asagi yukari benim gittiğim pazarda böyleydi bu hafta. Yanlız benim yaşadığım ilde sunu fark ettik eşimle mahallesine göre alışveriş yapinca uygun oluyor. Zengin kesimin pazarı benim gittiğime göre 2 3 kat pahalı cok fark ediyor

Arkadaşlar dolar 3 tl sınırına dayandı.siz genelde döviz mi altın mı alıyorsunuz?aranızda isviçre frangı veya ingiliz sterlin i alan var mı?
Ben dolar da euro da fiziki altin da alıyorum. Ayrıca altin hesabım da var. Ama bilmediğim para birimlerine pek yönelmiyorum. Dolar en iyisi gibi geliyor dövizde.

Merhaba kızlarcımmm.

Özledim sizleri.

Bu ay kumbaramıza 3 - 5 bir şeyler atıyoruz, şükür. Masraflı bir ay bizim için aslında. 3 hedi çeyrek, yazlık eşime kıyafet alışverişi. Bu akşam kendime de birkaç parça bir şeyler bakacağım.

Onun dışında mutfak masası aldım dün. 1600 tlye. Biraz pahalı ama iyisi olsun istedim. Sandalyeleri v.s çok rahat. Sandalye benim için önemli.

Kredi kartı ile aldık onu. Bir de klima almalıyız bu yaz. Bakalım nasip olur mu?

Biz de durumlar böyle. Fazladan 3 kilom var veremiyorum bir türlü. Bebekten önce biraz kilo vermiş olmak istiyorum oysa. Sporu filan boşladım bu sıralar hep ondan.

En azından tempolu yürüyüşlerime devam edeceğim.

Hepinize güzel birikimler diliyorum.

Arkadaşlar dolar 3 tl sınırına dayandı.siz genelde döviz mi altın mı alıyorsunuz?aranızda isviçre frangı veya ingiliz sterlin i alan var mı?
Riski dağıtıyoruz diyelim. Dolarda alıyoruz altında alıyoruz. Yumurtaların hepsini bir sepete koymuyoruz. O mantıkta :)

Ben tl deyim kaç aydır altın almadığıma pişmanım
Düşecek dedikleri zaman düştü zaten. En son 110lsra kadar inmişti sonra çıkmıştı. Ekonomistler duğun sezonu artacak demişlerdi. :) şimdi siyasi belirsizlikler yüzünden 115-116 lardan 121 lere çıktı. :)

Günaydın hanımlar. En son çarşamba yazmışım. Yazdıktan 1-2 saat sonra kasıklarıma çok şiddetli sancı girdi. Aynı zamanda gözlerim karardı. Eşimi aradım geldi hastaneye acile götürdü. Bu arada 25 gündür adettim. Bunu söyleyince acildeki doktor bakmadı bile. Direk kadın doğuma yönlendirdi.

Aradaki basamakları atlıyorum, sonuç olarak hamileymişim ama dış gebelikmiş. 1 gece hastanede kaldım. Hcg değerlerim düştüğü icin ve ben ameliyat olmayı istemediğim için çıkardılar. Ama 3-4 günde bir kan verecegim ve değerlerime göre ya tekrar hastaneye yatacağım ya da kendi halime birakacaklar.

Beni en çok üzen hayatımda ilk defa kızımdan ayrı bir gece geçirdim. Gece uyanınca çok ağlamış kuzum. Bakıcıya tshirtumü yanina koy demiştim. Onu yüzüne bastırıp bastırıp ağlamış. Sabah eve geldiğimizde de sıkı sıkı sarıldı bana. Hala da benden başkasına gitmiyor.

Her şeyin başı sağlıkmış gerçekten. Çok korktuk ameliyat olacağım diye. Bin şükür kurtuldum.

Allah herkese sağlık sıhhat versin, gerisi bir şekilde olur.

Karışık yazmış olabilirim hem telefondan yazıyorum hem de aklım karışık gerçekten.

Günaydın hanımlar. En son çarşamba yazmışım. Yazdıktan 1-2 saat sonra kasıklarıma çok şiddetli sancı girdi. Aynı zamanda gözlerim karardı. Eşimi aradım geldi hastaneye acile götürdü. Bu arada 25 gündür adettim. Bunu söyleyince acildeki doktor bakmadı bile. Direk kadın doğuma yönlendirdi.

Aradaki basamakları atlıyorum, sonuç olarak hamileymişim ama dış gebelikmiş. 1 gece hastanede kaldım. Hcg değerlerim düştüğü icin ve ben ameliyat olmayı istemediğim için çıkardılar. Ama 3-4 günde bir kan verecegim ve değerlerime göre ya tekrar hastaneye yatacağım ya da kendi halime birakacaklar.

Beni en çok üzen hayatımda ilk defa kızımdan ayrı bir gece geçirdim. Gece uyanınca çok ağlamış kuzum. Bakıcıya tshirtumü yanina koy demiştim. Onu yüzüne bastırıp bastırıp ağlamış. Sabah eve geldiğimizde de sıkı sıkı sarıldı bana. Hala da benden başkasına gitmiyor.

Her şeyin başı sağlıkmış gerçekten. Çok korktuk ameliyat olacağım diye. Bin şükür kurtuldum.

Karışık yazmış olabilirim hem telefondan yazıyorum hem de aklım karışık gerçekten.

geçmiş olsun Rabb im yarıdmcınız olsun
kızın da öyle seiyor ki annesini dayanamamış..
her şeyden önemlisi sağlık
şifa olsun inşaallah

Geçmiş olsun canım.

Sahalara geri döndüm :) ne zamandır yazmıyordum. :) çarşamba gunu arkadaşlarla kahvaltıya gittik. Kahvaltıya 26 lira baydım. :/ ondan sonra Çamlıca'ya geçtik. 26 lira dışında yol parası verdim iki kez oda öğrenci kartımdan toplam 2.30 tl. Şu bikaç gündür kumbaraya bişey atamıyorum ama harcamada minimum düzeyde. Son 10 günümü sıfır harcamayla kapatıyorum. :) bu akşam annem borcunu vericek.benden şimdilik bu kadar

Günaydın cnm, Rabbim Şafii isminin hürmetine acil şifalar versin inşallah.

Back