- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.601
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım evin..Rabbim sağlık sıhhatle oturmayı nasip etsinkızlarrr ne zamandır giremedim canlarım cok işler basardım ev aldım gecen hafta sürekli banka tapu emlakçı vs koşturdum durdum tapu masrafları 10 bin tuttu içim acıdı ona param cıkışmadı annemden borc aldım kartlardan cektim vs vs battım resmen cok şükür aldım 300 bini buldu masraflarla birlikte. bu hafta da ödemeleri dengelemeye calışıyorum 4 yıllık yatırdıgım bi bes vardı onu bozdum bu hafta içi parası yatacak elden borcları ve kartların bir kısmını kapatıcam. Annemin de acelesi yok yavas yavas öderiz inşallah. Bebeğim nasibiyle geldi cok istediğim bir yerden uygun fiyata aldım evi. doğum parası için güne grmiştim 2500 tl o gelecek iyi ki girmişim bu sayede kafam rahat. doğumdan sonra da inşallah borclarımı yavas yavas öderm koyabildiğim kadar kenara koyarım koyamazsam da dert değil ev aldım sonuçta :) bu arada arabamız bozuldu 2-3 bin onun masrafı cıktı buzdolabım da tekliyor ona da servis cagırcam yani baya bi hareketli borclu günler geciriyorum. Bebeğim biraz bel ve kalça agrısı yapıyor gecen hafta cok yoruldugum için zorlandm bu hafta daha iyiym şükür yarın da tatil yatıp dinlencem inşallah. Hepinizi cok cok öperim Rabbim gönlünüzün muradını versin.. hayırlı birikimler dilerim
Ayyy çok sevindim canım. Allah gönül rahatlığıyla oturmak nasip etsin...kızlarrr ne zamandır giremedim canlarım cok işler basardım ev aldım gecen hafta sürekli banka tapu emlakçı vs koşturdum durdum tapu masrafları 10 bin tuttu içim acıdı ona param cıkışmadı annemden borc aldım kartlardan cektim vs vs battım resmen cok şükür aldım 300 bini buldu masraflarla birlikte. bu hafta da ödemeleri dengelemeye calışıyorum 4 yıllık yatırdıgım bi bes vardı onu bozdum bu hafta içi parası yatacak elden borcları ve kartların bir kısmını kapatıcam. Annemin de acelesi yok yavas yavas öderiz inşallah. Bebeğim nasibiyle geldi cok istediğim bir yerden uygun fiyata aldım evi. doğum parası için güne grmiştim 2500 tl o gelecek iyi ki girmişim bu sayede kafam rahat. doğumdan sonra da inşallah borclarımı yavas yavas öderm koyabildiğim kadar kenara koyarım koyamazsam da dert değil ev aldım sonuçta :) bu arada arabamız bozuldu 2-3 bin onun masrafı cıktı buzdolabım da tekliyor ona da servis cagırcam yani baya bi hareketli borclu günler geciriyorum. Bebeğim biraz bel ve kalça agrısı yapıyor gecen hafta cok yoruldugum için zorlandm bu hafta daha iyiym şükür yarın da tatil yatıp dinlencem inşallah. Hepinizi cok cok öperim Rabbim gönlünüzün muradını versin.. hayırlı birikimler dilerim
geçmiş olsun canım...uğrayın lütfen ya...görmeyince burada merak da ediyor insan...mrb kızlar bende uzun zamandır giremedim..kızım rahatsızdı biraz..10 gündür falan birikim iyi gitmiyor..habire ekstra falan çıktı. ama yılmak yok bugünden itibaren biraz toparlamam lazım..ipin ucunu kaçırmadan toparlamam lazım :)
Saol bitanem daha sık uğrarım inşallah..geçmiş olsun canım...uğrayın lütfen ya...görmeyince burada merak da ediyor insan...
hayırlı olsun canım evin..Rabbim sağlık sıhhatle oturmayı nasip etsin
Ayyy çok sevindim canım. Allah gönül rahatlığıyla oturmak nasip etsin...
kızlarrr ne zamandır giremedim canlarım cok işler basardım ev aldım gecen hafta sürekli banka tapu emlakçı vs koşturdum durdum tapu masrafları 10 bin tuttu içim acıdı ona param cıkışmadı annemden borc aldım kartlardan cektim vs vs battım resmen cok şükür aldım 300 bini buldu masraflarla birlikte. bu hafta da ödemeleri dengelemeye calışıyorum 4 yıllık yatırdıgım bi bes vardı onu bozdum bu hafta içi parası yatacak elden borcları ve kartların bir kısmını kapatıcam. Annemin de acelesi yok yavas yavas öderiz inşallah. Bebeğim nasibiyle geldi cok istediğim bir yerden uygun fiyata aldım evi. doğum parası için güne grmiştim 2500 tl o gelecek iyi ki girmişim bu sayede kafam rahat. doğumdan sonra da inşallah borclarımı yavas yavas öderm koyabildiğim kadar kenara koyarım koyamazsam da dert değil ev aldım sonuçta :) bu arada arabamız bozuldu 2-3 bin onun masrafı cıktı buzdolabım da tekliyor ona da servis cagırcam yani baya bi hareketli borclu günler geciriyorum. Bebeğim biraz bel ve kalça agrısı yapıyor gecen hafta cok yoruldugum için zorlandm bu hafta daha iyiym şükür yarın da tatil yatıp dinlencem inşallah. Hepinizi cok cok öperim Rabbim gönlünüzün muradını versin.. hayırlı birikimler dilerim
mrb kızlar bende uzun zamandır giremedim..kızım rahatsızdı biraz..10 gündür falan birikim iyi gitmiyor..habire ekstra falan çıktı. ama yılmak yok bugünden itibaren biraz toparlamam lazım..ipin ucunu kaçırmadan toparlamam lazım :)
Hoşgeldin canım :)Ben bu topigi cok Sevdim ya beni de aranıza alin :)
Pazardan geldim.
3 kilo bezelye 7.5 tl
Yarım kilo taze fasulye 2 tl
2 kilo salatalık 2 tl
1 kilo biber 1.5 tl
2 kilo domates 2 tl
1 kilo patlıcan 2 tl
yeşillik 3 adet 1 tl
marul 1.5 tl
4 kilo patates 3 tl
1 kilo erik 2.5 tl
1 kilo çilek 3.5 tl
1 adet karpuz 4 tl aldım.
Bezelyeleri hemen ayiklayip buzluga atıcam. Bunlarla beraber 6 poşet olacak dolaptakiler. Geçen yıl 8 poşet bezelye koymuştum. Biz çok seviyoruz sanırım.
Hoşbulduk :) tam olarak bir hedef belirliyor muyuz nasil yapıyoruz biraz yardimci olur musunuzHoşgeldin canım :)
Bizde normal konuşma var canım. İndirimler olursa onları yazıyoruz. Günlük neye hsrcamışım dersek onu yszıyoruz. Yaptığımız altın ve dövizleri yazanımız oluyor. Aylık genel durum yazıyoruz ay nasıl diyeHoşbulduk :) tam olarak bir hedef belirliyor muyuz nasil yapıyoruz biraz yardimci olur musunuz
Pazardan geldim.
3 kilo bezelye 7.5 tl
Yarım kilo taze fasulye 2 tl
2 kilo salatalık 2 tl
1 kilo biber 1.5 tl
2 kilo domates 2 tl
1 kilo patlıcan 2 tl
yeşillik 3 adet 1 tl
marul 1.5 tl
4 kilo patates 3 tl
1 kilo erik 2.5 tl
1 kilo çilek 3.5 tl
1 adet karpuz 4 tl aldım.
Bezelyeleri hemen ayiklayip buzluga atıcam. Bunlarla beraber 6 poşet olacak dolaptakiler. Geçen yıl 8 poşet bezelye koymuştum. Biz çok seviyoruz sanırım.