• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Altında bugün düşüş var. Siyasi belirsizliğin kalkmasıyla daha da düşeceği söyleniyor. O yüzden bu ara nakitte kalıp düştüğünde almayı düşünüyorum.
Zaten bir taraftan evdeki büyük temizlik, bir taraftan ofis ve işler derken hesap yapamadığım gibi ipin ucunu da saldık ya hadi hayırlısı...Biraz ilgilenince geri dönüşümü olacak işler var bekletiyorum...Yorgunum sanırım gözüm bir şey görmüyor bu aralar...Zaten sizde de oluyor mu bilmiyorum bakıyorum dolar yüksek, altın yüksek o yüzden alayım diye bir çabam da olmuyor...
geçen aydan 1 gramlık altın parası ayırmıştım, iş çıkışı gidim de alayım o zaman :)

Kızlar dün 2 kilo kıyma aldım 72 lira ödedim.

Yarım kilosuyla oğlum için sulu köfte yaptım.
Oğlum 3 yaşında. 7 ayrı kavanoza bölüp buzluğa attım.
Farklı zamanlar da yedirmek için.

Yarım kilosunu sadece kıyma olarak 3 ayrı buzdolabı poşetine
böldüm o şekilde buzluğa attım.
Kendimiz için kullanırız diye.

1 kilosunu da yine köfte yaparak buzluğa attım
hem oğlum hemde arada bize lazım olur diye
37 tane köfte çıktı :)

Canım alacağın miktar az ise ve birikimin uzun vadeli olacaksa alabilirsin. Çok bi zarar olmaz.

1 gr aldım zaten :)
Ay sonunda borçları ödedikten sonra
elimde kalanla tekrar almayı düşünüyorum.
Bu şekilde 1 ay olmadan 3 gr altın almış oldum.

Altının ilk yükselmeye başladığı dönemler ki çeyrek 175- 180 civarı olmaya başladığı zaman herkeste düşeceği beklentisi vardı. Televizyonda izlediğim uzman bir bey altında yükselişin devam edeceğini söylemiş ve altın almaya devam edin demişti. Haklı çıktı. Şöyle ki masa takvimime aldığım notlara baktım da şimdi Aralık sonu çeyreği 165'ten, mart ayında ise 185 'ten almışım. Şimdi 200 üzerinde...

Kızlar dün 2 kilo kıyma aldım 72 lira ödedim.

Yarım kilosuyla oğlum için sulu köfte yaptım.
Oğlum 3 yaşında. 7 ayrı kavanoza bölüp buzluğa attım.
Farklı zamanlar da yedirmek için.

Yarım kilosunu sadece kıyma olarak 3 ayrı buzdolabı poşetine
böldüm o şekilde buzluğa attım.
Kendimiz için kullanırız diye.

1 kilosunu da yine köfte yaparak buzluğa attım
hem oğlum hemde arada bize lazım olur diye
37 tane köfte çıktı :)

Afiyet olsun
Cam kavanoz mu? Evetse çatlamıyor mu
Bir kere kesme cam sürahi koymuştum açtığım gibi her yer cam olunca buzluğa cam koymaya cesaret edemiyorum

Afiyet olsun
Cam kavanoz mu? Evetse çatlamıyor mu
Bir kere kesme cam sürahi koymuştum açtığım gibi her yer cam olunca buzluğa cam koymaya cesaret edemiyorum

Hayir cam degil,
Aventin sut saklama kaplari var 10 lu set halinde. Is yerinde sutumu bu kaplara sagip o sekilde eve getiriyordum.
Sut isi bitince suan buzlukta yemek saklamak icin kullaniyorum
Bunlardan
20160517_222404.png

günaydın hanımlar :)

tadilat bitti çok şükür. cuma günü izin aldım işten. 4 gün boyunca evdeyim. evimi temizleyeceğim inşallah.

dün geçen ay ayırdığım 110 tl'nin üzerine 8 tl ekledim ve kuyumcudan gram altın aldım.

belki 4 gün boyunca buralarda olamam. dönünce hepsini okurum ama.

Günaydın kızlar.
Sarıpisisi canım bir bitirsek şu işleri...Ben de senin gibi 4 gün evdeyim ve çıkmayıp evin temizliğini bitirmeliyim. Gerçi benim çok az kaldı. Dün halılarım da geldi yıkamadan. 9 halı ki hepsi büyük idi ve 3 tane stor perdenin yıkaması için 165 tl ödedim. Boyacı 500 tl, boyalar da 275 tl tuttu. Dün balkon için rengarenk sandalyeler siparis ettim netten. Ayrıca salonum için şık aksesuar ve tablo bakacağım bugün. Eksikler bitmiyor. Bu arada temizlikle uğraşırken hep hazır yedik. Haliyle masraflı oldu. Bugün pazara çıkacağım nasipse. Dolaba atmak için bezelye alacağım. Hafta sonu da sarma yapıp buzluğa atmak planlarım arasında. Bütün bu iş güçten sonra önümüzdeki hafta gibi yine tasarruf ve birikime ağırlık veririm inşallah.

tadilat bitti çok şükür. cuma günü izin aldım işten. 4 gün boyunca evdeyim. evimi temizleyeceğim inşallah.

dün geçen ay ayırdığım 110 tl'nin üzerine 8 tl ekledim ve kuyumcudan gram altın aldım.

Altının hayırlı ve bereketli olsun canım.

Kolay gelsin sana, altının da hayırlı olsun :nazar:En Büyük TÜRKİYE

Günaydın kızlar.
Sarıpisisi canım bir bitirsek şu işleri...Ben de senin gibi 4 gün evdeyim ve çıkmayıp evin temizliğini bitirmeliyim. Gerçi benim çok az kaldı. Dün halılarım da geldi yıkamadan. 9 halı ki hepsi büyük idi ve 3 tane stor perdenin yıkaması için 165 tl ödedim. Boyacı 500 tl, boyalar da 275 tl tuttu. Dün balkon için rengarenk sandalyeler siparis ettim netten. Ayrıca salonum için şık aksesuar ve tablo bakacağım bugün. Eksikler bitmiyor. Bu arada temizlikle uğraşırken hep hazır yedik. Haliyle masraflı oldu. Bugün pazara çıkacağım nasipse. Dolaba atmak için bezelye alacağım. Hafta sonu da sarma yapıp buzluğa atmak planlarım arasında. Bütün bu iş güçten sonra önümüzdeki hafta gibi yine tasarruf ve birikime ağırlık veririm inşallah.

Sana da kolay gelsin,
Boya ve boyacı fiyatını çok uygun buldum :)
Burada sadece boyacı 1000-1200 arası fiyat veriyor
birde boya var.
Bizde önümüzde ki yaz inşallah niyetliyiz.

Sana da kolay gelsin,
Boya ve boyacı fiyatını çok uygun buldum :)
Burada sadece boyacı 1000-1200 arası fiyat veriyor
birde boya var.
Bizde önümüzde ki yaz inşallah niyetliyiz.
Akrabamız canım boyacımız. Yıllardır o yapar. Aldığı boyacı da sürekli ondan aldığı için daha uyguna geliyor. Bir de renk değiştirmedim. Değişse daha çok boya gider.

Kızlar birde kumbarada biriken paralar ile
dolar yada euro alıcam..
Farkeder mi,
Gelecek açısından euro yada dolar arasında
risk durumu yoktur dil mi.
Yani dolara birşey olmaz ama euro belli olmaz gibi
bir düşünce saçma mı olur.

Kızlar birde kumbarada biriken paralar ile
dolar yada euro alıcam..
Farkeder mi,
Gelecek açısından euro yada dolar arasında
risk durumu yoktur dil mi.
Yani dolara birşey olmaz ama euro belli olmaz gibi
bir düşünce saçma mı olur.
Yani ben de tercihimi hep dolardan yana kullanıyorum. hiç zarar da etmedim. Daha da artacağı öngörülüyor. O yüzden dolar almak daha mantıklı gibi. Euro zaten şu sıra çok yüksek. Ama yine de karar senin.

Yani ben de tercihimi hep dolardan yana kullanıyorum. hiç zarar da etmedim. Daha da artacağı öngörülüyor. O yüzden dolar almak daha mantıklı gibi. Euro zaten şu sıra çok yüksek. Ama yine de karar senin.

Dil mi bana da hep dolar daha güvenilir
gibi geliyor ama bu işler den şu zamana kadar
hiç anlamadığım için saçma da düşünüyor olabilirim
diye şey ettim :KK48:

Back