- 25 Mayıs 2013
- 13.907
- 20.290
- 598
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.541
Gelişmenin alası var :)
Sende desteklersen eşini kesin o da başarı gösterir
her daim desteğim :)
bu ayı zor kapatabileceksek de desteğim efenim....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelişmenin alası var :)
Sende desteklersen eşini kesin o da başarı gösterir
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorumBu arada selam kızlar
Can alıcı sorumu soruyorum hemen,
Mercimek köftesi buzluğa atılır mı?
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum
Sanmiyorum atilacagini ama bakim atilir diyen olacak miBu arada selam kızlar
Can alıcı sorumu soruyorum hemen,
Mercimek köftesi buzluğa atılır mı?
karamelli_turta oh günü bir tl ile devirmişsin ne güzel
The Black hayırlı olsun çeyreğin..
fiyatlar yüksek ama altına yatırmayınca harcanıp gidiyor maalesef..
biz de dün günü 20 tl ile kapattık :)
market eşimin halı saha maçı ve iş yerinde pasta aldık o :)
Şöyle bir durum var. Buzluğa attığımız her şeyi biraz yumuşatır. Ki zaten mercimek köftesi belli bir pişmeden sonra konulur ama yine buzlanacağı için çıkardıktan sonra şişecektir. Annem geçenlerde elma koymuş onu çıkardı bi baktık çok yumuşak...Kimse bilmiyor galiba cevap veren yok
The Black amin kuzum :)
sence bebekelrimiz için aylık bir çeyrek almak mantıklı mı_?
ya da eşimde ben de çalışıyoruz..
eşim için 1 benim için 1 ve bebeğimiz için 1 çeyrek alıp biriktirebiliriz...
ki nakit olmayınca harcanmıyor da ...
ya da birikim hesabı mı açtırmak mantıklı bilemediM_?
Canım her ay 2 tane çeyrek alıp bir miktarda tl atabilseniz harika olur. Bütçenizle alakalı biraz da. Yapabildiğiniz kadarını yapın. Ama kendinizi sıkmadan. Bugünlerde geri gelmeyecek sonuçta gezmeden, eğlenceden de çok mahrum kalmayın derim ben.
Bizim kredimiz geçen ay kapandı. Evin birkaç eksiğini alacağız önümüzdeki ay muhtemelen bir kısmı taksitle olacak. Sonrasında güzel bir tatil planlıyorum 1,5 yılın acısını çıkarmak için. Ama bu süreçte de har vurup harman savurmam.
Yaşam biçimiyle alakalı aslında.
Pek ala hem birikim yapılıp hem güzel yaşanabilir. Sen 3 çeyrek atarsın aylık ben 1. Tek fark bu.
merhaba kızlar...
nerde bu millet? :)
salı günü boyalar alındı. evde son sürat badana ve temizlik var. nereye bölüneyim şaşırdım vallahi. ev şu an darmadağın. okul varken iş varken ayrı bir zor büyük temizlik. mecburen yemek pişmesi gerekli, temiz giyinmek gerekli oysa ki evde yemek yenecek yer bile yok şu an...perişan olduk..halılar yıkamaya gönderildi çarşamba gibi gelir dediler...storları da yolladım...bir hafta uğraştırır beni bu işler...ofisteki işler, duruşmalar, telefonlar falan bir değil on tane benden lazım :)