- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.381
Hadi inşallah canım :)Kızlar çok mutluyum...
Oğlum fen liseli oluyor galiba...
Geleceğin doktor annesi olmaya az kaldı inşallah...Ustumuzden stres gitti rahatladik çok şükür...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah canım :)Kızlar çok mutluyum...
Geleceğin doktor annesi olmaya az kaldı inşallah...Ustumuzden stres gitti rahatladik çok şükür...
Kızlar çok mutluyum...
Bezelye yi 2 dk haşla ayrıca kaldır cnm daha sonra diğerlerinin içine eklersinhanımlar bezelye koymaya başlamışsınız buzluğa, kışlık hazırlıklar başladı ne güzel :)
benim bir sorum var. ben garnitürü hazır almak istemiyorum. evde kendim 3-4 poşet hazırlayıp sadece kışın değil her zaman kullanmak istiyorum.
sorum şu: garnitür yaparken bezelyeyi 2 dk. mı yoksa yumuşayana kadar mı haşlamak gerekiyor?
Hadi hakkında hayırlısı, inşallah hersey gonlunuze göre olurKızlar çok mutluyum...
Bezelye yi 2 dk haşla ayrıca kaldır cnm daha sonra diğerlerinin içine eklersin
bereketli olsun :)Bugün 180 liradan bir çeyrek aldım kızlar
Sağlık olsun canım. :)tadilat 9000e çıktı.
kredi kartının limitini yükseltmek zorunda kaldık.
para biriktirip yapalım desem önümüzde bayramlar ve düğünler var. zaten çok harcanacak.
ayrıca parayı denkleştirene kadar kış gelecek.
çözüm olarak kredi kartının limitini yükselttik. ben bu durumdan hiç memnun değilim ama başka bir seçeneğimiz de yok. 9'a böldürüp 1000 1000 ödeyeceğiz.
galiba bu bitene kadar başka hiçbir borcu ödeyemeyiz
Elmalar ve portakallar için aklıma şey geldi... Elmaları turta yaparken kullanırız ya. Rendeleyip buzluğa filan mı kaldırsan. Portakallarında suyu çekilmesiyse hemen bir portakal suyu. Aklıma bunlar geldi.Kızlar bugün küçük oglumla evdeyiz.
Ne zamandır ev aldı başını gidiyor ilgilenemedim. Haliyle bozulan atılan oluyor üzülüyorum.
Bugün ilk iş buzluktan tavuk ve haşlanmış nohut çıkardım. Bize iki gün yetecek yemek yaptim. Pilav da yaptım yanına. Boylelikle hem buzlugumda yer açıldı hem de yemeğim hazır oldu. Ardından Bezelyeleri ayikladik onları şokladıktan sonra Soğutup iki poşet halinde buzluga attım. Kalan bayat ekmekler vardı onları çekip köfte için buzluga attım yine. Geçen hafta yoğurt yapamamistim. Marketten aldigimiz bereketsiz oluyor çünkü biz çok tüketiyoruz. Oğlum 3 litre süt alıp geldi onu da yoğurt yaptım. Ayrıca ne zamandır hazır su alıyorduk. Bugün oglum bir hafta yetecek suyumuzu doldurup geldi.
Önümüzdeki haftayı hiç para harcamadan gecirmek istiyorum. Evdekileri bitirecegim. Bir önceki haftadan salatalık lar var onları cacık için buzluga atayım diyorum yoksa bozulacaklar. Ayrıca bol miktarda patlıcan ve kabak var. Kızartma oturtma falan yaparak değerlendireceğim. İki uc hafta önce alınan ve yüzüne bakilmayan elma ve Portakallar var ne yapsam bilemedim.
Evet baya düştü. 2.80 seviyelerinde şuan.Evde bitmeye yüz tutmuş ve biten ne varsa şimdi liste yapacağım.
Nisan ayı bitiyor bugün kartlarımın kesim günü bakalım ne kadar gitti? Ona göre bir gelir gider hesabı yapayım. Bu ay nakit, döviz, fiziki altin ve altın hesabında birikimim oldu. Allah bereket versin.
Biraz önce baktım dolar çok düşmüş. Dışarı çıkarsam bir miktar daha alıp kenara atabilirim.
Hayırlısı...
En iyisi dediğin gibi yapayım. Sağol canım...Elmalar ve portakallar için aklıma şey geldi... Elmaları turta yaparken kullanırız ya. Rendeleyip buzluğa filan mı kaldırsan. Portakallarında suyu çekilmesiyse hemen bir portakal suyu. Aklıma bunlar geldi.