- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah cnmKızlarr heyecanlandımm elim ayağım dolaşmış, aslında size müjdemi vericem. Doktordan geliyorum ve kalp atışlarını dinledim. Allahım inanılmaz bi duygu
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)Kızlarr heyecanlandımm elim ayağım dolaşmış, aslında size müjdemi vericem. Doktordan geliyorum ve kalp atışlarını dinledim. Allahım inanılmaz bi duygu
Kızlarr heyecanlandımm elim ayağım dolaşmış, aslında size müjdemi vericem. Doktordan geliyorum ve kalp atışlarını dinledim. Allahım inanılmaz bi duygu
Kızlarr heyecanlandımm elim ayağım dolaşmış, aslında size müjdemi vericem. Doktordan geliyorum ve kalp atışlarını dinledim. Allahım inanılmaz bi duygu
Günaydın kızlar.
Son 3-4 gündür pişmiş tavuk misali başıma gelmeyen kalmadı yazamadım :)
Şimdi biliyorsunuz ekonomi yapma, bu işi öğrenme peşindeyim
İlk sorum market alışverişleri
a-101, bim gibi yerlerde baya uygun oluyormuş. Gercekten tecrübe eden var mı.
bütçede fark yaratıyor mu.
15li yumurtası uygun. Piyasada tane ile satıldığında 40 kuruşa da satan var 50 kuruşa da satan. 40 kuruştan hesaplasak 15 tanesi 6 lira yapıyorken bimin 15li yumurtası 4.50 :)ben bu tür marketlerdeki ürünleri önce alıp denedim. sonra beğendiysem almaya devam ettim. misal bimde satılan dost yogurdu begeniyorum. dost sütü hamur işlerinde kullanıyorum. çocuklara içmesi için günlük süt alıyorum. bim in ununu arkadasım önermişti kullandım. beğendim ve almaya devam ediyorum. bazen eşim migrostan 2 kg lık un alırdı. çok pahalı olurdu.
kabartma tozu harika, fiyat olarak da iyi
peçete, damla çikolata, hazır pasta keki, tiramuisu için labne
bir ara meyve suyunu tamek üretiyordu, hala öyle mi bilmiyorum. A 101 meyve suyunu oguz gıda (meysu oluyor sanırım) üretiyordu ve gercekten bim daha güzeldi
bazen peynir alıyorum sevmediysem böreğe katıyorum falan.
ama ped hiç denemedim. sanırım cesaret edemem, kendi markam dışında. şampuanda bilinmedik marka denemem.
burada forumlarda bebek bezinden memnun olan var. bimin bebek bezini evy baby üretiyor.
yumurtasını alırım. piyasa ile aynı, hatta daha fazla olabilir ancak ebatları iri
aktüel ürünlerini hiç almadım. bana çabuk bozulan kalitesiz ve gereksiz şeyler gibi geliyor.
migrosta çok güzel indirimler oluyor. gecenlerde çok ucuza prima bebek bezi vardı. epey aldım. bazen 50 tl lik alış verişe indirimli ürünler oluyor, oradan da alıyorum yani. et ve kıyma kasap fiyatı ile aynı. ben de güvenilir diye et kıyma alıyorum yani.
Bir oh dedim inşallah o minik kalbi kucağına aldığın günleri de gorururuzKızlarr heyecanlandımm elim ayağım dolaşmış, aslında size müjdemi vericem. Doktordan geliyorum ve kalp atışlarını dinledim. Allahım inanılmaz bi duygu
bu fikriyi çok sevdim varyaa acaba bende mi yapsam diyorum :) nasıl yapıyosun aylik gram altin mi aliyosun??Ben de 1 ay önce kumbara aldım. Ama ben bozuk para değil gram altın atıyorum içine :) Ben de ev pesinati için para biriktiriyorum.
çok sevindim canım benimm..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin inşallah :)Kızlarr heyecanlandımm elim ayağım dolaşmış, aslında size müjdemi vericem. Doktordan geliyorum ve kalp atışlarını dinledim. Allahım inanılmaz bi duygu
Rabbim sanada inşallah nasip eylesin.. :)Kızlar bezelyeyi haşladım çünkü bir arkadaşında dediği gibi, çok çabuk bakteri üretebiliyor. Bamya zaten sevmiyoruz pek.
Fasulyenin biraz daha düşmesini bekleyeceğim.
Ama kışlık stok için en çok özendiğim ve istediğim domates, onun daha zamanı var.
Bu hafta sıra reçellerimde :)
ben bu tür marketlerdeki ürünleri önce alıp denedim. sonra beğendiysem almaya devam ettim. misal bimde satılan dost yogurdu begeniyorum. dost sütü hamur işlerinde kullanıyorum. çocuklara içmesi için günlük süt alıyorum. bim in ununu arkadasım önermişti kullandım. beğendim ve almaya devam ediyorum. bazen eşim migrostan 2 kg lık un alırdı. çok pahalı olurdu.
kabartma tozu harika, fiyat olarak da iyi
peçete, damla çikolata, hazır pasta keki, tiramuisu için labne
bir ara meyve suyunu tamek üretiyordu, hala öyle mi bilmiyorum. A 101 meyve suyunu oguz gıda (meysu oluyor sanırım) üretiyordu ve gercekten bim daha güzeldi
bazen peynir alıyorum sevmediysem böreğe katıyorum falan.
ama ped hiç denemedim. sanırım cesaret edemem, kendi markam dışında. şampuanda bilinmedik marka denemem.
burada forumlarda bebek bezinden memnun olan var. bimin bebek bezini evy baby üretiyor.
yumurtasını alırım. piyasa ile aynı, hatta daha fazla olabilir ancak ebatları iri
aktüel ürünlerini hiç almadım. bana çabuk bozulan kalitesiz ve gereksiz şeyler gibi geliyor.
migrosta çok güzel indirimler oluyor. gecenlerde çok ucuza prima bebek bezi vardı. epey aldım. bazen 50 tl lik alış verişe indirimli ürünler oluyor, oradan da alıyorum yani. et ve kıyma kasap fiyatı ile aynı. ben de güvenilir diye et kıyma alıyorum yani.
bezelyeden epey konuşulmuş.. eşim pek sevmio ama bende misafirler için atayım bari bikaç poşet..ama pazarda hiç görmedim.. dikkatimden kaçtı demekki..taze yaprak aldım sarma yaptım ama çok güzeldi yaprak..ilk çıkanlar çok güzel oluyor..6 dedi 2 kilo aldım 10 tl verdim.. çileklerde çıkmış ..bikaç kavanoz recel yapıcam..çilekten başka reçelde yenmio bizim evde.. diğer hazırlıklar da yaz sonuna artık..
Biz pişirmeden atıyoruz. Ama içini az kavuruyoruz. İçini çiğ bırakıp buzluğa attığımızda hep kırık kırık oldu pirinçler. Pişince de dağıldılar filan.Yaprakları sarınca pişirip mi buzluğa kaldırıyorsunuz pişirmeden mi? Ona da niyetlendim şimdi.
Yani. Tam olarak böyle yapmasam da, biriktirdiğim paraları altına çevirip ona da bir kutu ayarladım. Kutuda duruyorlar. Kumbara misali.bu fikriyi çok sevdim varyaa acaba bende mi yapsam diyorum :) nasıl yapıyosun aylik gram altin mi aliyosun??