• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

ben de zaten zor begenen bi yapım var belki de o sebeple ama begendiğim bişey olursa umrumda olmaz alırım. aldıklarımı da iyi kullanırım düşün ki 10 yıl önce aldığım ayakkabılarım kıyafetlerimden bile kullandıklarım var hala :) aslında süslü de sayılırım giyinirim de mesela parfümüm vardır indirimli halde 150 lira falan senede iki kez alıyorum bunu bazı konularda hiç umrumda olmuyor. Eşime ve kızıma sürekli alırım böyle cok bi anac yapım var kardeşlerime anneme alırım ne bileyim en son kendim aklıma gelirim gercekten lazımsa gercekten begendimse alırım. Galiba bu aralar kendimi begenmiyorum koca göbekli oldum hiçbir şey yapasım gelmiyor yaa topuklu da giyemiyorum böyle panda gibi dolanıyorum ortalıkta

çok hoşsun... :) panda... :))

yaşarken öyle geliyor da, sonradan özlüyorsun içinde kıpır kıpır hareket eden o meleğin hallerini... :)

tadını çıkar...

çok hoşsun... :) panda... :))

yaşarken öyle geliyor da, sonradan özlüyorsun içinde kıpır kıpır hareket eden o meleğin hallerini... :)

tadını çıkar...

evet kıpır kıpır ya hiç durmuyor karnımın içinde yılan mı var ahtapotmu var nedir her yerde geziyor en güzel yanı da bu olsa gerek :) niye ben böyle hissediyorum acaba kendimi kilo da almadım eşimle de hiçbir sıkıntımız yok bende bi cinslik var galiba ya işe gelmek istemiyorum bu sebeple süslenmek de istemiyorum hiçbir şey istemiyorum yatmak istiyorum uffff depresyona mı giriyom nedir

merhaba bayanlar ya size bir şey diyeceğim ben ne zaman alışveriş yapacak olsam kendime değil de eşime ve kızıma alıyorum cins miyim neyim :( evet bu güzel bir şey ama kendime alamıyorum sanki kendime alınca vicdanım sızlıyor ama onlara tüm maaşımı harcasam umrumda değil. ben hep topuklu giyen biriyim malum hamileym artık giyemiyorum kışın kısa bot giydim hep artık havalar ısındı kac haftadır kendime bi ayakkabı almadım bi türlü alamıyorum :( bugün alışverişe gittim güya ayakkabı için eşimin hiç yazlık tişörtü kalmamıştı ona 3 tişört 1 pantalon aldm kıaz bişeyler aldm 100 lira harcadım kendime yine ayakkabı almadım. Eşim kızdı akşam avm gitcez alcaz dedi tamam dedim. Siz kendinize bir şey aldığınızda vicdannız sızlıyor mu ? ya ben gittikçe anneme benziyorum iki lafımdan biri aman ne gerek var oldu. Hamilelikten mi acaba normalde de 3 onlara aldımsa 1 kendme alırdım ama son aylarda hiç almaz oldum kızıma hamileyken cok almıştım onlarla idare ediyorum. Eşim kızdı millet karısına alma der ben zorla aldırıyorum diyo
Aman ne güzel. İşte. Eşiniz size ikide bir çok para hsrcıyorsun demez yine mi alılveriştesin demez :D

6tag-2258150346-1232610653412618126_2258150346.jpg

:D :D bence şuan tam bu moddayız... :D

Eklentiler

• 6tag-2258150346-1232610653412618126_2258150346.jpg
    6tag-2258150346-1232610653412618126_2258150346.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 30
Marketten geldim. 83 tl harcadım. Domates, patates, patlıcan, kabak, salatalık, yumurta, tulum peyniri, sucuk, tavuk, Gofret, tatlı, şampuan, duş jeli falan aldım. İkili restoreks şampuan 650 ml lik 6.90 idi. 30 lu yumurta 4.50 idi. Yani çok uygundu. Deterjanlarda da güzel indirimler vardı ama su an ihtiyacım yok. Zamanında yaptığım stoklar beni bayagi bir daha götürür. Simdi aksama ne yapsam kaygısı başladı. Kadın olmak zor zanaat netekim...

merhaba bayanlar ya size bir şey diyeceğim ben ne zaman alışveriş yapacak olsam kendime değil de eşime ve kızıma alıyorum cins miyim neyim :KK43: evet bu güzel bir şey ama kendime alamıyorum sanki kendime alınca vicdanım sızlıyor ama onlara tüm maaşımı harcasam umrumda değil. ben hep topuklu giyen biriyim malum hamileym artık giyemiyorum kışın kısa bot giydim hep artık havalar ısındı kac haftadır kendime bi ayakkabı almadım bi türlü alamıyorum :KK43: bugün alışverişe gittim güya ayakkabı için eşimin hiç yazlık tişörtü kalmamıştı ona 3 tişört 1 pantalon aldm kıaz bişeyler aldm 100 lira harcadım kendime yine ayakkabı almadım. Eşim kızdı akşam avm gitcez alcaz dedi tamam dedim. Siz kendinize bir şey aldığınızda vicdannız sızlıyor mu ? ya ben gittikçe anneme benziyorum iki lafımdan biri aman ne gerek var oldu. Hamilelikten mi acaba normalde de 3 onlara aldımsa 1 kendme alırdım ama son aylarda hiç almaz oldum kızıma hamileyken cok almıştım onlarla idare ediyorum. Eşim kızdı millet karısına alma der ben zorla aldırıyorum diyo

Ben de öyleyim
Oğluma alırım gözüm hiç görmez
Eşim de zaten yılda bir kaç kez polo Ve kiğılı dan alıyor
Ama ben kendime oğlumum 40 mevlidinde diş buğdayında 1 yaşında aldım 2 yaşında diktirdim şimdi 3 yaş için de kumaş aldım onu da diktircem inşaAllah. Yani yılda bir kez oğlumun özel gününde alıyorum kendime kıyafet. Diğer zamanlar için ne gerek var diyorum

ben de zaten zor begenen bi yapım var belki de o sebeple ama begendiğim bişey olursa umrumda olmaz alırım. aldıklarımı da iyi kullanırım düşün ki 10 yıl önce aldığım ayakkabılarım kıyafetlerimden bile kullandıklarım var hala :) aslında süslü de sayılırım giyinirim de mesela parfümüm vardır indirimli halde 150 lira falan senede iki kez alıyorum bunu bazı konularda hiç umrumda olmuyor. Eşime ve kızıma sürekli alırım böyle cok bi anac yapım var kardeşlerime anneme alırım ne bileyim en son kendim aklıma gelirim gercekten lazımsa gercekten begendimse alırım. Galiba bu aralar kendimi begenmiyorum koca göbekli oldum hiçbir şey yapasım gelmiyor yaa topuklu da giyemiyorum böyle panda gibi dolanıyorum ortalıkta
O koca göbek değil bebek. :KK46:

Aman ne güzel. İşte. Eşiniz size ikide bir çok para hsrcıyorsun demez yine mi alılveriştesin demez :KK70:

O almıyorum diye kızıyor begenmiyorum diye kızıyor sen beni nasıl aldın bilmem diyo :D eşyalarımla aramda duygusal bag kuruyorum kolay kolay vazgecmem yani kalemi bile 1 cm kalana kadar kullanan insanım ben diyorum gülüyor

Ben de öyleyim
Oğluma alırım gözüm hiç görmez
Eşim de zaten yılda bir kaç kez polo Ve kiğılı dan alıyor
Ama ben kendime oğlumum 40 mevlidinde diş buğdayında 1 yaşında aldım 2 yaşında diktirdim şimdi 3 yaş için de kumaş aldım onu da diktircem inşaAllah. Yani yılda bir kez oğlumun özel gününde alıyorum kendime kıyafet. Diğer zamanlar için ne gerek var diyorum

canım evdesin sanırım ben çalıştığım için her gün haliyle giyinmek gerekiyor mecburen alıyruz tabi alıyorum ama işte kendimden cok sevdiklerime alma gibi huyum var. İşyerinde bi çantaya 300-500 lira veren arkadaslarımı görünce ağzım acık kalıyor galiba öyle yapsam kalpten giderim :D
O koca göbek değil bebek. :KK46:

evet bebek :) teyzesi cok tatlı benim oğluşum yaa

günaydın bayanlar dün çok harcadım ben yaa birikim falan yalan oldu ama yazın lazım olan seylerdi hemen döküleym 275 lira harcamışız :( önceden haftada bir dışarda yerdik dün evde yedirip götürdüm eşim iyice cimri oldun sen diyor ayda bire düşürdük bu yemek işinden baya kar ettm kendim yapıyorum evde mis gibi sinemaya da bir kez gittik bu ay kızıma da abur cuburu kestim marketten fındık üzüm süt falan aldım onları yedi bugün de bi a101 gidecez kuru bakliyat seker yag deterjan alcaz. dün cok harcadım diye üzülüyodum sonra dedim ki saglık olsun sonucta kazanan biziz harcamayı da hakediyoruz :)

eşime 3 tişört pantalon 97
kızıma elbise bana tişört 39
bana yazlık ayakkabı sonunda aldım 69
arabaya benzin 50
market 20

Kızlar harcadığım paraları hiç yazasım yok. Harcadığım doktor-test parası bile gözümde değil şu iki gündür.

Dün başka doktora gittim, kese sağlıklı ama bebek yok dedi. Doktorunuz bi anda sizi kırmak istememiş belli ki dedi. Boş gebelik, bir hafta daha bekleyin sonrasında müdahale ederler dedi. Eşime söyleyemedim. Akşam beni yemeğe götürdü. Fındık, ceviz, badem felan almış süsletmiş :( Haftaya belli olacakmış kesin olarak hayatım dedim bişiciik olmaz sen keyfine bak hatun felan dedi güldü...

Sinirlerim bozuk.. Çok korkuyorum anneme anlatabildim bugün durumu..

O almıyorum diye kızıyor begenmiyorum diye kızıyor sen beni nasıl aldın bilmem diyo :D eşyalarımla aramda duygusal bag kuruyorum kolay kolay vazgecmem yani kalemi bile 1 cm kalana kadar kullanan insanım ben diyorum gülüyor

canım evdesin sanırım ben çalıştığım için her gün haliyle giyinmek gerekiyor mecburen alıyruz tabi alıyorum ama işte kendimden cok sevdiklerime alma gibi huyum var. İşyerinde bi çantaya 300-500 lira veren arkadaslarımı görünce ağzım acık kalıyor galiba öyle yapsam kalpten giderim :D

evet bebek :) teyzesi cok tatlı benim oğluşum yaa
Benfe öyleyim kolay kolay beğenmem. Ama bişey aldığım zaman benle bütünleşir :D hele ayakkabı. Çok beğenerek aldıysam o sıra hiç ayağımdan çıkmaz. :)

günaydın bayanlar dün çok harcadım ben yaa birikim falan yalan oldu ama yazın lazım olan seylerdi hemen döküleym 275 lira harcamışız :( önceden haftada bir dışarda yerdik dün evde yedirip götürdüm eşim iyice cimri oldun sen diyor ayda bire düşürdük bu yemek işinden baya kar ettm kendim yapıyorum evde mis gibi sinemaya da bir kez gittik bu ay kızıma da abur cuburu kestim marketten fındık üzüm süt falan aldım onları yedi bugün de bi a101 gidecez kuru bakliyat seker yag deterjan alcaz. dün cok harcadım diye üzülüyodum sonra dedim ki saglık olsun sonucta kazanan biziz harcamayı da hakediyoruz :)

eşime 3 tişört pantalon 97
kızıma elbise bana tişört 39
bana yazlık ayakkabı sonunda aldım 69
arabaya benzin 50
market 20
Canım hep birikim olsa kafayı yeriz sanırım. Sürekli birikim sürekli birikim olmaz. İhtiyaç varsa harca tabi :)

Kızlar harcadığım paraları hiç yazasım yok. Harcadığım doktor-test parası bile gözümde değil şu iki gündür.

Dün başka doktora gittim, kese sağlıklı ama bebek yok dedi. Doktorunuz bi anda sizi kırmak istememiş belli ki dedi. Boş gebelik, bir hafta daha bekleyin sonrasında müdahale ederler dedi. Eşime söyleyemedim. Akşam beni yemeğe götürdü. Fındık, ceviz, badem felan almış süsletmiş :( Haftaya belli olacakmış kesin olarak hayatım dedim bişiciik olmaz sen keyfine bak hatun felan dedi güldü...

Boş telkinlerde bulunmak istemiyorum. Bu sıralar birikimi hiç düşünme. Doktorun öyle demesine üzüldüm. İnşallah rabbim kucağınıza sağlıklı bir bebek verir.

Dün başka doktora gittim, kese sağlıklı ama bebek yok dedi. Doktorunuz bi anda sizi kırmak istememiş belli ki dedi. Boş gebelik, bir hafta daha bekleyin sonrasında müdahale ederler dedi. Eşime söyleyemedim. Akşam beni yemeğe götürdü. Fındık, ceviz, badem felan almış süsletmiş :KK43: Haftaya belli olacakmış kesin olarak hayatım dedim bişiciik olmaz sen keyfine bak hatun felan dedi güldü...

ay canım deli mi bunlar yaaa bebek tabi ki yok pirinç kadar suan 8 haftada kalp atısları duyulur hatta 9 hafta bitene kadar bekleyin sakın aldırmayın su an bir çok arkadasımda öyyle oldu belki gec döllenmedir kim ne biliyor ki ay insanın canını sıkıyorlar yaaa sakın üzülme bebeğim sen tecrübeli bir anne olarak sana şimdilik beklemeni söylüyorum ben inanıyorum ki haftaya kalp atışlarını duyacaksın ;) saglığa giden paraya kesinlikle acımam gerekiyorsa en iyi doktora gideceksin cünkü sen iyi olmazsan sahip olduklarının bir önemi kalmaz

ay canım deli mi bunlar yaaa bebek tabi ki yok pirinç kadar suan 8 haftada kalp atısları duyulur hatta 9 hafta bitene kadar bekleyin sakın aldırmayın su an bir çok arkadasımda öyyle oldu belki gec döllenmedir kim ne biliyor ki ay insanın canını sıkıyorlar yaaa sakın üzülme bebeğim sen tecrübeli bir anne olarak sana şimdilik beklemeni söylüyorum ben inanıyorum ki haftaya kalp atışlarını duyacaksın :KK66: saglığa giden paraya kesinlikle acımam gerekiyorsa en iyi doktora gideceksin cünkü sen iyi olmazsan sahip olduklarının bir önemi kalmaz

Aynen öyle canım o yüzden gözümde değil zaten şu an hiç biri, kendi doktorum haricinde birine görüneyim dedim oda bunları dedi. Gittiğim doktorlarda öyle böyle doktorlar değil yani. Mecburen haftaya çarşambaya kadar beklicem, inşallah dediğin gibi kalp atışlarını duyarız :(

Aynen öyle canım o yüzden gözümde değil zaten şu an hiç biri, kendi doktorum haricinde birine görüneyim dedim oda bunları dedi. Gittiğim doktorlarda öyle böyle doktorlar değil yani. Mecburen haftaya çarşambaya kadar beklicem, inşallah dediğin gibi kalp atışlarını duyarız :KK43:

duyacagına inanıyorum lütfen sen de inan dua et moralini bozma tamam mı ;) dinlen bol bol uzan ye iç yat agır kaldırma yukarı uzanma biraz kolla kendini hayırlısıysa zaten o sana tutunur kolay kolay bırakmaz bebekler cok güçlü oluyor eger bir anormallik de varsa zaten kendiğinden düşer demek ki saglıksız bebekmiş diye düşün dua et sen

Aynen öyle canım o yüzden gözümde değil zaten şu an hiç biri, kendi doktorum haricinde birine görüneyim dedim oda bunları dedi. Gittiğim doktorlarda öyle böyle doktorlar değil yani. Mecburen haftaya çarşambaya kadar beklicem, inşallah dediğin gibi kalp atışlarını duyarız :KK43:

canım benim, kesin emin olsalar zaten bir hafta bekletmezler.... ilk haftalar kesesi görülmeyip, kalp atışı duyulmayıp sonrasında sağlıklı bir şekilde devam eden nice hamilelikler var... hayırlısı neyse hakkınızda, onu iste.... boş gebelik bile olsa, demek ki müdahalesiz normal yollarla hamile kalabiliyorsun... bardağa dolu tarafından bakıp buna şükret... vakti saati gelmeden yaprak kıpırdamaz... demek ki daha zamanı gelmemiş... de geç, ne kendini ne de eşini üz...

ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı, hem de hiç bir sebep yokken, kese görünüp kalp atışları duyulmuşken.... üzülmedim mi evet üzüldüm... hem de çok üzüldüm... ama sonrasında Rabbim üç evlat verdi... sabır ve teslimiyet.... niyet hayır, akıbet hayır inşallah...

canım benim, kesin emin olsalar zaten bir hafta bekletmezler.... ilk haftalar kesesi görülmeyip, kalp atışı duyulmayıp sonrasında sağlıklı bir şekilde devam eden nice hamilelikler var... hayırlısı neyse hakkınızda, onu iste.... boş gebelik bile olsa, demek ki müdahalesiz normal yollarla hamile kalabiliyorsun... bardağa dolu tarafından bakıp buna şükret... vakti saati gelmeden yaprak kıpırdamaz... demek ki daha zamanı gelmemiş... de geç, ne kendini ne de eşini üz...

ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı, hem de hiç bir sebep yokken, kese görünüp kalp atışları duyulmuşken.... üzülmedim mi evet üzüldüm... hem de çok üzüldüm... ama sonrasında Rabbim üç evlat verdi... sabır ve teslimiyet.... niyet hayır, akıbet hayır inşallah...

İnşallah kızlar hayırlısı olsun hakkımda...

Back