• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun. Tabi insan o psikolojiyle neler düşünüyor neler. Bir de benim hiç beklemediğim bi anda böyle bir şey olması beni çabuk korkuttu, panikledim elimde olmadan. Haftaya çarşamba tekrar gidicem, bakalım neler olacak. Sakince beklemeye karar verdim, hayırlısını diliyorum Allah'tan..
Bol bol dua et canım benim..dualarımdasın ayrıca...kahverengi kanama gelmediği sürece herşey yolunda demektir..içini ferah tut.. moralini de düzgün tutmaya çalış..gez eğlen..kendini dinlememeye çalış..

Ben de bu ay ve önümüzdeki ay yaptığım birikimlerle çeyrek alacağım hediye amaçlı.
Haziran ayında ise bebek birikimine başlayacağım İnşallah bir çeyrekle açılışı yapmayı düşünüyorum.
Kumbarada birikenler de esktra. Kumbara benim için vazgeçilmez artık.
ben kumbaraya alışamadım maalesef...koy al koy al :) en çokda kızıma gidiyor :)

WP_20160422_006.webp

Canım bak bu benim bozuk kumbaram bantladım her tarafını. Ağzına kadar doldurmadan açmayacağım. İçinde ne kadar var diye merak etsem de... Yoksa bir alışta 2-3 çeyrek alamam burayı yüksek tutmazsam. Sende bunu deneyebilirsin. :)

Eki Görüntüle 1818856
Canım bak bu benim bozuk kumbaram bantladım her tarafını. Ağzına kadar doldurmadan açmayacağım. İçinde ne kadar var diye merak etsem de... Yoksa bir alışta 2-3 çeyrek alamam burayı yüksek tutmazsam. Sende bunu deneyebilirsin. :)
Guzelmis kumbaran :)
Bnde hep merak edip acip sayiyom

O almıyorum diye kızıyor begenmiyorum diye kızıyor sen beni nasıl aldın bilmem diyo :KK70: eşyalarımla aramda duygusal bag kuruyorum kolay kolay vazgecmem yani kalemi bile 1 cm kalana kadar kullanan insanım ben diyorum gülüyor

canım evdesin sanırım ben çalıştığım için her gün haliyle giyinmek gerekiyor mecburen alıyruz tabi alıyorum ama işte kendimden cok sevdiklerime alma gibi huyum var. İşyerinde bi çantaya 300-500 lira veren arkadaslarımı görünce ağzım acık kalıyor galiba öyle yapsam kalpten giderim :KK70:

evet bebek :) teyzesi cok tatlı benim oğluşum yaa

Ben de çalışıyorum
Ama bekarken iyi stok yapmışım baya var çok gerekmiyor
Bir de hepsi marka ve kaliteli oldukları için bir şey de olmadı
Ama şu bir gerçek ki insan gördükçe istiyor
Mesela 3. Yaş günü için kumaş alırken iki farklı kumaşı da çok beğendim ihtiyaç değil istek oldu ama kendime bu yaz bir güzellik yapayım deyip onları da aldım. Çünkü çok kaliteli ve benim sevdiğim kumaşlardandı arasan bulamazsın cinsinden.

günaydın bayanlar dün çok harcadım ben yaa birikim falan yalan oldu ama yazın lazım olan seylerdi hemen döküleym 275 lira harcamışız :KK43: önceden haftada bir dışarda yerdik dün evde yedirip götürdüm eşim iyice cimri oldun sen diyor ayda bire düşürdük bu yemek işinden baya kar ettm kendim yapıyorum evde mis gibi sinemaya da bir kez gittik bu ay kızıma da abur cuburu kestim marketten fındık üzüm süt falan aldım onları yedi bugün de bi a101 gidecez kuru bakliyat seker yag deterjan alcaz. dün cok harcadım diye üzülüyodum sonra dedim ki saglık olsun sonucta kazanan biziz harcamayı da hakediyoruz :)

eşime 3 tişört pantalon 97
kızıma elbise bana tişört 39
bana yazlık ayakkabı sonunda aldım 69
arabaya benzin 50
market 20

Aldıklarınızı güle güle giyin
Bunları okurken " biz aldığımız kıyafete çok para veriyormuşuz " dedim

Günaydın kızlar.
Tüm çocukların ve içindeki çocuğu yasatan herkesin bayramı kutlu olsun. Buradan Atamizi ve bu topraklar için canını vermekten kacinmamis tüm sehitlerimizi saygı ve rahmetle aniyorum.
Bugün küçük oğlum 23 nisan kutlamasına gidecek. Ardından birlikte AVM ye gideceğiz. Sinema alışveriş falan güzel bir gün olacak. Yarın da okul piknigimiz olacak gölette. Teog öncesi biraz moral olsun istiyoruz. Sınava az bir gün kala heyecan dorukta. Bu ara birikim değil de sınav öncelikli konumuz. Bizde durumlar böyle kızlar. Mutlu , huzurlu bir hafta sonu diliyorum...

Canım ben kilitli kumbara kullanıyorum. Hatta ayakkabı kutusunu etrafını kaplayıp kağıt para kumbarası yapmıştım 3,5 ayda 1000 tl para çıkmıştı içinden.
Şimdi bozuk kağıt karışık yapıyorum.
Biraz irade istiyor eğer iradeli değilseniz kesinlikle kilitli yapın kumbaranızı. Hedef koyun bir süre ve açmayın :)

Ben seviyorum, o hayalet paralar nasıl birikiyor inanamazsınız.

Kilitlilerde öyle oluyo zaten. Aman bişey olmaz yerine koyarım diyip alıyoruz sonra koymuyoruz. Kırılıp açılan bir kumbara lazım ilk bir iki kumbarada. Ben arkadaşıma ilk para biriktirmeye başladığında kilitli alıcaktı aldırtmadım. İçinden alırsın sen kesin dedim kırılandan aldık.

Şimdi AVM den geldik. Kendime 3 gömlek 2 tişört, oglanlara Nike spor ayakkabı , kendime babet ve az topuklu bir çift ayakkabı aldım. Sinemaya girdik. Yemek yedik. İvir zivir ile birlikte harcanan para 850 tl. Paranın adı var kendi yok. Yarın da piknik var mangal yakılacak. Tavuk köfte içecek ve kahvaltılık alınacak. 100 tl de ona ayırdım. Uçtu gitti paraciklar.

Back
X