merhaba bayanlar ya size bir şey diyeceğim ben ne zaman alışveriş yapacak olsam kendime değil de eşime ve kızıma alıyorum cins miyim neyim
evet bu güzel bir şey ama kendime alamıyorum sanki kendime alınca vicdanım sızlıyor ama onlara tüm maaşımı harcasam umrumda değil. ben hep topuklu giyen biriyim malum hamileym artık giyemiyorum kışın kısa bot giydim hep artık havalar ısındı kac haftadır kendime bi ayakkabı almadım bi türlü alamıyorum
bugün alışverişe gittim güya ayakkabı için eşimin hiç yazlık tişörtü kalmamıştı ona 3 tişört 1 pantalon aldm kıaz bişeyler aldm 100 lira harcadım kendime yine ayakkabı almadım. Eşim kızdı akşam avm gitcez alcaz dedi tamam dedim. Siz kendinize bir şey aldığınızda vicdannız sızlıyor mu ? ya ben gittikçe anneme benziyorum iki lafımdan biri aman ne gerek var oldu. Hamilelikten mi acaba normalde de 3 onlara aldımsa 1 kendme alırdım ama son aylarda hiç almaz oldum kızıma hamileyken cok almıştım onlarla idare ediyorum. Eşim kızdı millet karısına alma der ben zorla aldırıyorum diyo