- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.101
ayrıca kızımın kumbarası 205 tl olmuş :)
benim kumaramda 98di. borcumuza ekledik bu parayı da :)
benim kumaramda 98di. borcumuza ekledik bu parayı da :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar geldim.
Güzel ama yorucu bir gün geçirdim.
Uzun zaman emek verdiğim bir dosyaya toplu ödeme yapıldı bugün. Onun işlemleri ile uğraştım. Hesap yapmadan harcamak için 1000 tl ayırdım bu paradan. Diğer kısmı bankaya attım ki çok güzel ciddi bir rakam. Yarın oglanlarla avmye gidip gönlümce alışveriş yapacağım. Bunu hak ettim. Hep biriktirmek olmaz azıcık yaşamak da gerek dimi ama...
Tabi canım her zaman birikim yapıcak halimiz yok. Azıcık anın tadını çıkarmak lazım :)Kızlar geldim.
Uzun zaman emek verdiğim bir dosyaya toplu ödeme yapıldı bugün. Onun işlemleri ile uğraştım. Hesap yapmadan harcamak için 1000 tl ayırdım bu paradan. Diğer kısmı bankaya attım ki çok güzel ciddi bir rakam. Yarın oglanlarla avmye gidip gönlümce alışveriş yapacağım. Bunu hak ettim. Hep biriktirmek olmaz azıcık yaşamak da gerek dimi ama...
Kızlar geldim.
Eki Görüntüle 1816820
Bir sözlükte okumuştum aslında erkekler ev işleriyle ilgilenmedikleri için onların elinden bir tek bu geliyor sanırım. Ama her ay 2 çeyrek fikri de orjinalmiş. Bu bazen 5e çıkıyormuş. Bir hesap yaptım bunu yapan kişinin kenarda en az 250 çeyreği filan var.
çok iyi yapmışsın canım, güle güle harca :)
merhaba canım... :)
bir şey sorucam,özel olmazsa... :)
evdeki yardımcına ne kadar veriyorsun ve neler (çocuk,ev işi vs. ) yapıyor? sanırım sen de İstanbul dasın... şehire göre fiyatlar da değişiyor ya...
canım istanbul'da değilim. ayrıca bakıcım tanıdık ve yatılı. emekliliğine 2 yılı kaldığından sadece sigorta istedi, sigortasını yaptırdık bizde. bir de harçlık verelim dedik. 150 lira verdik. (az biliyorum ama adı üstünde harçlık) bir de ayda 4-5 gün evine gidecek. başka şehirde yaşıyor. gidiş dönüş biletini alıcaz.
iş olarak da açıkçası hiç bir şey yapsın istemedim. bebeğime baksın yeter dedim. ama o bazen çamaşırları katlıyor. bazen yemek yaparken yardım ediyor. bazen de bulaşık makinesini boşaltıp dolduruyor. yani bebek izin verirse ve yorgun değilse küçük yardımlar ediyor :)
çok yardımcı olamadım galiba ama bizde durumlar böyle.
ben de ocaktan beri yapıyorum 6 tane vardı cok da güzel oluyor bozduramıyorsun ama bir zaman sonra saklama konusunda sıkıntı oluyor o beyfendi muhtemelen onları ceyrek değil de cumhuriyete cevirmiştir nerde saklıyor bilmiyorum ama cok iyi kar etmiştir bir yılda bile alltın fiyatları inanılmaz farkediyor ama saklaması zor ben bu sebeple Kuveyttürk bankasından hesap açtım hesap işletim ücreti yok eft havale ücreti kesinti yok asla ve mesela 20 liran var gidip 20 liralık altın alabiliyorsun bu sekilde ceyrek olmasını beklemiyorsun harika bir sistem tavsiye ederm. internetten basvuruyorsun kartın adresine kuryeyle geliyor bankaya da gitmene gerek yok bu şekilde devam etme kararı aldım. bu ay 1 gram altın ve 200 dolar aldım hiç kesinti olmadıgı için rahatça alım satım yapabiliyorsun 0,01 gram altın bile alabiliyorsun bu cok güzel bir şey araştırın derim
hayır canım maaş bankam ayrı ki benim maaş bankam tl hesabından almıyor ama döviz hesabından ücret alıyor bu banka hiçbir şekilde ne kart ücreti ne hesap işletimi ne eft havale almıyor en güzel yanı da 1 liraya bile altın dolar alabiliyorsun süper yani kart da evine kadar geliyor düşün hesabımda kalan kuruşları azcık paraları bile oraya gönderip ordan alabiliyorum bu şekilde para elimde beklemediği için yatırıma gidiyor ve mesela tam ceyrek alacagın zaman yükseliyordu sinir oluyordum artık olmuyorum kaç liram varsa o kadarlık alıyorum. çeyrek altın olarak da alabiliyorsun gidip bankadan altın olarak da cekebilme imkanın var yani araştırın bana bir arkadasım tavsiye etti cok memnunum
Hazır düşmüşken... İyi denk gelmiş aslında :)Kızlar hesapta olmayan bir yerden param geldi. Ben de birazdan dolar alacağım onunla :)
Kızlar hesapta olmayan bir yerden param geldi. Ben de birazdan dolar alacağım onunla :)
Anladım canım. Kafama yattı bu sistem. Abim de diyordu kredi filan çekeceğin zaman mesela ev için kredi çekeceksen eğer kuveyttürk o gunku değerden alıyormuş evi işte krediyi kaç yıl yapılandıracağına bağlı o günkü değerine geliyor ödeyeceğin kredi. Yani faiz işletmiyormuş. Bizimkilerde altın hesabı sayıklıyordu onlara da anlatırım bu sistemi. :)