- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
- 113
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #6.081
hoşgeldin :)
bereketli olsun :)
bereketli olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım o eş tipinden birde bende var :) bende zorla eve girdim..yoksa ona kalsa yiyip içip gezelim :)ben de borçlu olmayı hiç sevmiyorum, eşimse hiç umursamaz bu durumu. unutur bile hatta. benim zorumla borçlara öncelik verebildik şükür.
amin..isteyin yeter..istedikten sonra Allahın izniyle oluyor inşallahSağ olun kızlar, Bereket hepimizde olsun inşallah..
aynen canım o eş tipinden birde bende var :) bende zorla eve girdim..yoksa ona kalsa yiyip içip gezelim :)
rahat yani.. :) Neyse Allah dağına göre duman veriyor..eşlerden ikiside öyle olunca yolunu bulamıolar.. Enazından biri daha tutumlu olmalıyiyip içip gezelim gibi değil de "nasılsa öderiz kaçmıyoruz ya" fikrinde bir insan eşim.
Canım bim a101 filan butunluyor. Onlara çok lazım oluyor bozuklukaynen canım.. tümletecek yer bulabilecekmiyim bakalım :) bişi alıpda onları verememki ben :)
Canım öncelikle hoşgeldin. :) bereketsizlik demeyelim biz ona... :)Bu zamanda geçinip üstüne birikim yapabilen insanlara hayranım vallahi..Biz sıksak bi yerden çıkıyor kesin..Bizde mi bi bereketsizlik var anlamadım.
Allah daha çok versin...
tm cnm biraz daha biriksinde sorarım :)Canım bi
Canım bim a101 filan butunluyor. Onlara çok lazım oluyor bozukluk
aslında işteyken kızımı görebilmek için aldım kamerayı. hiç acımadım verdiğim paraya
Ben 5 bin TL yatirdim 1 sene ödeme yapmıyorum mayısta aylık ödemelere baslicam hatami yaptım kar istemiyorum ana param azalirmi 3 sene dolunca ceksem.....keşke altın alsaymisim 82 lerde idi ozamansakın ama sakın bulaşmayın. zaten arkadaş detaylı olarak yazmış,ama ben yine belirteyim dedim.
sonunda kar falan yok, uzun vadede o ödediğiniz parayla dolar ya da altın alsanız 10 yıl sonra çok daha fazla kazanırsınız.
ben çocukken de adı başka olan belki hala vardır bilmiyorum, anadolu hayat emeklilik vardı, ananem teyzem yaptırmıştı, tabii ki zarar ettiler, paralarını almaya kalkınca kuş kadar bişey kaldı para.
bi 20 yıl sonra adı değişti bireysel emeklilik oldu, yani sen paranı saklayamıyorsun ver ben biriktireyim bende dursun , 10 yıl sonra bakarız diyen çok akıllı! kurumlar türedi
kimse yaptırmasın, para kolay kazanılmıyor.devlet benim bildiğim bu parayı zaten kullanıyor hali hazırda tabii destekler.katkı payı dediğide o günün parasından değil, eğer siz yatırım fonundan anlamıyorsanız bugünün parasından alacaksınız 10 yıl sonra paranızı, saçma sapan bi rakam.
kimi görsem uyarmak istiyorum ki, kimse zarar edip üzülmesin
Eski yazıları görmedim
Ben de oğlumu görmek istiyorum işteykeb
Bana özelden detaylı bilgi verir misiniz
Nereden ne aldınız ne kadara aldınız nasıl izliyorsunuz vb gibi