• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Zamane gençleri böyle sekerim :KK53:
abim sağolsun artık ütü yaparken başımda beklemeye başladı... bende dedim parasını ver cincik gibi yaparım ütüyü dedim. ama şimdi kış olduğu için pek sallamıyorum monttan kırıştı sansın :D kötüyüm ben kötüyüm :D

bende de 2 çeyrek ve 200 tl nakit var. gram alsam mı acaba yoksa çeyrekten devam mı etsem bilemedim :KK70:
bak ögrencisin kız benden zengin çıktı ya :KK53:
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm. nisan ayında da gün bende. o zamanda bir çeyrek parası gelicek :D şuasnda da elimde 35 lira nakit var. bakalım martın 1 inde daha doğrusu abim ütü parasını aylık toplam olarak veriyor. şubat ayının ütüsünü mart birde vericek. onu da eklersem duruma göre bişey bakıcam :D

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm. nisan ayında da gün bende. o zamanda bir çeyrek parası gelicek :KK70: şuasnda da elimde 35 lira nakit var. bakalım martın 1 inde daha doğrusu abim ütü parasını aylık toplam olarak veriyor. şubat ayının ütüsünü mart birde vericek. onu da eklersem duruma göre bişey bakıcam :KK70:

iyisin hadi :KK70: bide işe başladğın zamanları düşünemiyorum maaşı alınca direk kuyumcuya koşarsın :KK70:

Back
X