• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Girdim baktım foruma
Başlamış yine kaynamaya,
Ama birazda beni düşünün
Nasıl vakit bulayim okumaya

Okumakla olmuyor ki
Can yazmak da istiyor ki
Yazmasına yazacam da
Bir turlu vakit yok ki

Aşık espoyraz foruma girer
Sadece şiir yazar
Vakit anca buna yeter
Akşama gorusuruz

Herkese merhabalar

Bugün dikey süpürge almak için Arçelik'e gittim dedim en ucuzu olsun zaten az kullanacağım( ev için istemiyorum evdeki daha kaliteli), en uygunu 209 tl dedi. Yok dedim çıktım ordan her zaman alışveriş yaptığımız bir yer var arnica süpürgeye 100 diyor. Yandaki spotçuda aynısı 85 tl deyince (yalan değil) tmm 85 olsun dedi.
Kızlar normalde hiç sevmem dolanıp ucuzunu aramayı üşenirim
Burayı okuduğumdan beri ruhum değişti
Gereksiz harcamalarımı durdurdum
Çok yaşayın E mi;)))

valla ben geldim, konu başlığına uygun şeyler yazdım. bir kaç kişi beğendi, bir kişi haricinde hoş geldin bile denmedi. daha önce tanışanlar kendi aralarında muhabbet ediyorlar. biz de muhabbete turp suyu sıkmayalım diye yazmıyoruz. :KK14::KK14:

merhaba kızlar size doğru dürüst bakamıyorum hafta sonu bilgisayar bozuktu
şimdide okul açıldı işe başladık bide birikim adına bir şey yok, gerçi bu ay çok az param kaldı altın alacaktım ama bu gün bir baktım fırlamış altın, önümüzdeki aylarda alamam zaten, eşimin ailşesi ev alacakmış, onlara biraz borcumuz vardı onu ödeyeceğiz birazda biz üstüne kredi çekip vereceğiz, yani anlayacağınız 1-2 yıl daha kredi ödiyeceğiz
bende diyordum kendimize ev alırız ama baksanıza kaldı
eşimin ailesi vermede diyemiyorum, ama zorlanacağız

valla ben geldim, konu başlığına uygun şeyler yazdım. bir kaç kişi beğendi, bir kişi haricinde hoş geldin bile denmedi. daha önce tanışanlar kendi aralarında muhabbet ediyorlar. biz de muhabbete turp suyu sıkmayalım diye yazmıyoruz. :KK14::KK14:

ay ben demedim ama o kadar yoğunlukta yazıyorum ki ve sayfa birikmişti
ondan kötü bir düşünce yok yani
daha önce tanışanlar dediğin 1 haftadır bu kadar muhabbete döndük
burda yzışarak oldu oda
siz yazmazsanız nasıl kaynaşacağız ki

merhaba kızlar size doğru dürüst bakamıyorum hafta sonu bilgisayar bozuktu
şimdide okul açıldı işe başladık bide birikim adına bir şey yok, gerçi bu ay çok az param kaldı altın alacaktım ama bu gün bir baktım fırlamış altın, önümüzdeki aylarda alamam zaten, eşimin ailşesi ev alacakmış, onlara biraz borcumuz vardı onu ödeyeceğiz birazda biz üstüne kredi çekip vereceğiz, yani anlayacağınız 1-2 yıl daha kredi ödiyeceğiz
bende diyordum kendimize ev alırız ama baksanıza kaldı
eşimin ailesi vermede diyemiyorum, ama zorlanacağız

allah yardmcınız olsun kredi çok zor aynı beladan bizdede var ne için aldık neye ödüyoz o kadar faize paraya 2+1 ev alırdım ben neyse sağlık olsun

Selamm
Ben buralardayım valla
Aynen çıkamıyorum
Birikim devam şu an 3ayda anca 250 tl biriktirebilmişim çeyrek yapacağım da altın Fiyatları da fırlamış
Olsun amaç belli gelsin altınlar

ay nasıl sevindim artmasına :KK53:
dün maaş almıştım ondan bundan kısa kısa 3gr külçe altın aldım gramını 115 tl den

ay ben demedim ama o kadar yoğunlukta yazıyorum ki ve sayfa birikmişti
ondan kötü bir düşünce yok yani
daha önce tanışanlar dediğin 1 haftadır bu kadar muhabbete döndük
burda yzışarak oldu oda
siz yazmazsanız nasıl kaynaşacağız ki
siz yazmıştınız bana :) . ama bir kaç kere yorum yaptım, beğenilip geçildi. insanın yazası gelmiyor bir daha. bir de daha çok geyik yapılıyor. ben de geyik muhabbetindense, eski de olsa konuları okuyup bir şeyler kapmaya çalışıyorum

ayy çok masraflı mı oluyor
tecrübelerini duymak isterim

İster istemez masraf oluyor yani hastane doğum masrafı ile falan ortalama bir bebeğin 10.000 masrafı oluyordur ( beşik, dolap, arabası, kıyafetleri, bezleri, bakım ürünleri, hastane masrafı, senin kendi masrafların, doktor ücreti ) belki daha fazladır.

siz yazmıştınız bana :) . ama bir kaç kere yorum yaptım, beğenilip geçildi. insanın yazası gelmiyor bir daha. bir de daha çok geyik yapılıyor. ben de geyik muhabbetindense, eski de olsa konuları okuyup bir şeyler kapmaya çalışıyorum

valla hep iş ev çocuk birikim olmuyo malum hepimiz bayanız çenemiz durmuyor :KK48:

mesela ben şey sormuştum mutfakta banyoda temizlikte kullandığımız deterjanlar neler diye sordum
belki birbirimize fikir veririz

birde kaç yaşındayız hangi semtteyiz

soruları görmediniz heralde yoksa cevap alacağıma eminim :)

İster istemez masraf oluyor yani hastane doğum masrafı ile falan ortalama bir bebeğin 10.000 masrafı oluyordur ( beşik, dolap, arabası, kıyafetleri, bezleri, bakım ürünleri, hastane masrafı, senin kendi masrafların, doktor ücreti ) belki daha fazladır.

benim henüz çocuğum yok bişey merak ediyorum
bezleri alırken mesela uygun bulup bütün boylardan mı alıyorsunuz hani stok olsun diye

özel demi yapacaksın canım doğumu senin biraz fazla gibi geldi :KK57::confused:

Back
X