- 1 Mart 2010
- 44.862
- 114.219
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.681
Bi ben firsat bulup yapamadim yaselam kızlar.markete gittik bugun 90 tl gıttı.mama gunumdu nugun.börek ve poğaça yaptım tatlı da yapasım var ama bakalım
bende yaptım azıcık yedik çoğunu buzluğa attım.kurban etleri suyunu ceknce pastaya yer acıldıBi ben firsat bulup yapamadim ya
Son ganimet buzluk pogacamda bugun bitti
Canımda kac gundur nasil istiyo
10lt 9ayda doldurmustukbende yaptım azıcık yedik çoğunu buzluğa attım.kurban etleri suyunu ceknce pastaya yer acıldı
canım siz o 5lt şiseyi kaç ayda dolduruyorsnuz
hmm anladım canım 4-5 ayda dolar o zaman.10ltden ne kadr cıktı.hep 100 mu atıyorsunuz10lt 9ayda doldurmustuk
1.5lt 3ayda
Bunu bilmiyorum ki nekadar surede dolcak bakalım.
10lt 5tl,10tl,20tl,50tl karisikti 11.000tl ciktihmm anladım canım 4-5 ayda dolar o zaman.10ltden ne kadr cıktı.hep 100 mu atıyorsunuz
anladım canım.Allah bereket versin.eşimde kağıt para kumbarası yapalım dedi de ondan sordum10lt 5tl,10tl,20tl,50tl karisikti 11.000tl cikti
1.5lt sadece 50-100tl vardi
4500diye hatirliyorum buraya yazmistim ozaman unuttum hatta 200tl kusurayi bana verip duz yapmistk esim parayi. :)
Bunada sadece 50ve100tl aticak.
Bakalim ne cikcak.
sadevehuzurlu saolasin cnm
İyi yaptın cnmanladım canım.Allah bereket versin.eşimde kağıt para kumbarası yapalım dedi de ondan sordum
Her ay birazini yoksaymayi denemelisinBen öğrenciyim. Özel yurtta kalıyorum yemeği de yurttan yiyorum onun haricinde elime aylık 325-375lira geçiyor nasıl arttırabilirim ? Hep sizi okuyorum çok özeniyorum
ya aslında 50lira falan koyabilirim ama zaten o parayla da ya sevgilime hediye alıyorum ya da kendime kıyafet alıyorum. Benim hedefim Mayıs kadar en az para harcayıp paranın cogunu biriktirmek. Mayıs ayında nişanimiz var. Bazı şeyleri kendim almak istiyorumHer ay birazini yoksaymayi denemelisin
Cok az falan die de dusunme o yok sayacagin parayi
Evet 1.sınıf. Bu kadar zor olacağını dusunmuyordum.bazen Kyle fikirleri oluyorki öyle espriler öyle zekice çıkarımlar yapiyor ki şaşırıp kalıyorum ama odev olayına gelince yok. Tembel isteksiz.onu olumsuzsa eleştirmek istemiyorum.başarılı da olsun geri kalmasın istiyorum.ama su var güzel ahlaklı merhametli ve durust bi çocuk en önemlisi de bu galiba.canlarimiz bizimespoyraz 1.sınıf sanırım. Hep yaşadık bunları.küçükler,yoruluyolar. Çok sıkmadan,ama çokta taviz vermeden yavaş yavaş atlacaksınız.
Benimki Hala daha benim ödevim var diye kendi aklından bulup yapmaz. Ben söylersem ancak. Ama sınıf birinciliğini paylaşıyor başka bi arkadaşıyla:)Nasıl oluyo hiç anlamıyorum.demek ödevle alakalı değil,yada bizlerle.
Sizin çocuğu tebrik ederim bu arada maşallah diyelim.Allah daim etsin Allah aklını hayırlı işlerde kullanmak nasip etsin.espoyraz 1.sınıf sanırım. Hep yaşadık bunları.küçükler,yoruluyolar. Çok sıkmadan,ama çokta taviz vermeden yavaş yavaş atlacaksınız.
Benimki Hala daha benim ödevim var diye kendi aklından bulup yapmaz. Ben söylersem ancak. Ama sınıf birinciliğini paylaşıyor başka bi arkadaşıyla:)Nasıl oluyo hiç anlamıyorum.demek ödevle alakalı değil,yada bizlerle.
Tembel dememek lazım çocuklarımızınEvet 1.sınıf. Bu kadar zor olacağını dusunmuyordum.bazen Kyle fikirleri oluyorki öyle espriler öyle zekice çıkarımlar yapiyor ki şaşırıp kalıyorum ama odev olayına gelince yok. Tembel isteksiz.onu olumsuzsa eleştirmek istemiyorum.başarılı da olsun geri kalmasın istiyorum.ama su var güzel ahlaklı merhametli ve durust bi çocuk en önemlisi de bu galiba.canlarimiz bizim
Canım surekli yöntem degistirsen.Nihayet elime telimi alabildim.kısaca günden bahsedeyim.oglumla odev kahvaltı gezmeye gitme ,odev yemek ve ütü anca oturdum.oğlumun bu odev yapmama isteğiyle nasıl basedicem bilmiuorum. Her isim aksiyor.başladı yine kabus.akşam işten geliyorum hadi sikmayim diyorum çocuğu yemek hazırlarken takılıyor sonra bir basliyorz 7:30gibi 11-12 ye kadar.hiç istemiyor hiç odev yapmak istemiyor ben otur dersem oturuyor sonra başlıyor gibi yapıyor kalemle oynuyor silgiyle falan. 15dakka ses cikarmiyorum hadi oğlum diyorum taman diyor bir suru bisiyler acikliyor keşke şöyle sorsalardi falan. Bi bakiyon 10dakkalik odev 1saat oluyor.sonra ben kiziyirum.aslında hiç kizmazdim ben ogluma sevgi saygı çok II aramızda.ve başlıyor ağlamaya anne kizma diyor.ya cildiracam hem vicdanen kötü oluyorum. Ama bu şekil yapmasaydim okumayı yazmayı asla yapamazdı.okumayı yazmayı zorlayarak çözdü. Bilmiyorum karisigim.hem korkuyorum hem üzülüyorum neyse konunun çok dışına çıktım bunlarda benim içsel birikimlerimdi. paylaşmış oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?