- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.661
Valla iyi gidiyor benim gibi hiç bir geliri olmayan kişinin buralar sayesinde 2 çeyreği oldu 5 ayda... Bakalım şuanki kumbarama yeni başladım :)hahah :)) o para üstlerini ben de cok cebe atıyorum, nasıl gidiyor birikim??
yaparsın canım senin enerjine güveniyoruzGece 4de yatip sabah 7 de uyanan bir tr_lelli varmis
Cok yorulmus
Pek yorulmus ama galiba deymiş.
Koltuklarıma kavustum sukur kavusturana
Pazara cikicam simdide
40tl param var ne alabilirsem artık bakalım oturma odam haric diger odalarim vahim durumda
Bakalim nasil cikicam icinden.
Cnm dun tadilat yaptik biraz oturma odamdaiyi gunler canlar :)
tr_lelli ,kuzum neden bu Kadar az uyudun ? geci ben de pek uykumu almis sayilmam,dun cok cay ictim,enerjim iyiydi camasir yikadim,banyo yaptik,kizimi yikadim,banyo temeizledim,niyetim oturma odami temzlemekti ama kizm izin vermedi.uyumaya giderken hep yaninda olmaliyim,o uyuyana kadarda gucum bitiyor,sonra nette takildim gece Saat bire geliyordu uyumaya calistigimda.
Sagolasın cnm insallahtr_lelli , anladim canim.ohh Temiz Temiz yeni esylarinla otrursun.
yorgunluguna deger.
pazarida iyi kapatmissin,hep sunu dusunurum.ne Zaman cebimde az param olsa,hep bereketli bir alisveris yapar dolu dolu eve donerim...
Sagol cnm en cok oglum sevinmis gözükuyotr_lelli hayırlı olsun yeni eşyaların ohh insan yeni bir şey alınca tazeleniyor valla
Kızı baleye getirdim içerde bale yapmaktan öte konuşmakla meşgul:)
Çıkışta eve uğrayıp eşimle oğlumu alıp yemeğe gitcez, kızımın sınıf arkadaşlarının aile boyu buluşması var.
Akşam yıka yatır yarın okul var malum yeni ders yılımız hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?