• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

Anladım canım.. bizim burada tekzen yapı market var.. oradan bakıcam bir ara .. uygun nerden bulursam.. nalburlar dada var.. senin odana kaç plaka gitti canım?
Nalburdan aldik biz tanesi 2tl diyende oldu biz 1.75den aldik
77 plaka falan diye hatirliyorum kolide kac vardi bakmadim

Nalburdan aldik biz tanesi 2tl diyende oldu biz 1.75den aldik
77 plaka falan diye hatirliyorum kolide kac vardi bakmadim
77 plaka gidiyormu canım o kadar ki..?:rolleyes:senin odan baya büyük o zaman.. ben mesela bizim odaya hespalıyorum kabaca en fazla 30-40 gider düşünmüştüm.. ama baya uyguna almışsınız siz..

Sizin çocuğu tebrik ederim bu arada maşallah diyelim.Allah daim etsin Allah aklını hayırlı işlerde kullanmak nasip etsin.

Aminn. Hepimizin evlatları için bu iyi dilekler...
Sonuna kadr katılıyorum dediğine. Benimki günaydın yada teşekkür ederim gibi cümleleri kullanmaya utanır. Daha doğrusu ilk cümleyi o kuramaz,karşıdan bekler
Ona her zaman derim,sen çok başarılı bir akademisyen yada işadamı falan olabilirsin. Ama insani tarafını geliştirmezsen bunların hiçbir önemi kalmaz
Ne eşim ne ben öyle namazında niyazında insanlar değiliz açıkçası. Bunları bizden görmüyo,üzülüyorum
Ama günahtan ve sevaptan haberdar. Neyin hayır neyin şer olduğunu,cennet cehennem kavramını,kötülük yapanın bu dünyadada kötülük bulacağının farkında şimdilik. 8 yaşında büyüdükçe bunları ne kadar önemser bilmiyorum. Tek dileğim hayırlı bir kul,vatanına hayırlı insan,bizlerede hayırlı evlat olabilmesi
Gerisi önemli tabi ama bunlar kadar değil gözümde

Tembel dememek lazım çocuklarımızın
Benim oğlumda 1.sınıfta zorlandı çok sabır lazım
Emin olun o da başaracak Sürekli yüreklendirin onu cesaret verin onu da inandırın çocuklar onları küçümsediğimizde çok üzülüyor sabredin..

Bunada katılıyorum:)
Başta o kadar zorlandık ki,sen yaparsın,çok zekisin,bak bu yaptığın ne güzel oldu çok etkilendim diye diye öğretmenimizi şaşırtan bi ilerleme kaydettik. Sinirlenmemeye çalışarak,sabırla ancak bu çocuklara yardım edebiliyoruz
Bide biz yapabiliyoruz ya çok kolay geliyo..ama o küçücük yavrular için ne zor bi anlayabilsek

Aminn. Hepimizin evlatları için bu iyi dilekler...
Sonuna kadr katılıyorum dediğine. Benimki günaydın yada teşekkür ederim gibi cümleleri kullanmaya utanır. Daha doğrusu ilk cümleyi o kuramaz,karşıdan bekler
Ona her zaman derim,sen çok başarılı bir akademisyen yada işadamı falan olabilirsin. Ama insani tarafını geliştirmezsen bunların hiçbir önemi kalmaz
Ne eşim ne ben öyle namazında niyazında insanlar değiliz açıkçası. Bunları bizden görmüyo,üzülüyorum
Ama günahtan ve sevaptan haberdar. Neyin hayır neyin şer olduğunu,cennet cehennem kavramını,kötülük yapanın bu dünyadada kötülük bulacağının farkında şimdilik. 8 yaşında büyüdükçe bunları ne kadar önemser bilmiyorum. Tek dileğim hayırlı bir kul,vatanına hayırlı insan,bizlerede hayırlı evlat olabilmesi
Gerisi önemli tabi ama bunlar kadar değil gözümde
Simdiki cocuklar boyle galiba
Benim oglumda da inanc cok fazla
İyi geceler demeden uyumayan.bir cocuk
Ama fazla vicdanli cok ezilir gibime geliyo

Hayat ne kadar pahalı yaa..sabah 50 lirayla çıktım,35 lirasını markete verdim 8 buçuğu eczaneye.
İlaç tamamda market..tereyağ,sigara ikide süt burger aldım. Yemeklik almaya kalksam 6 liram kalmış. Ne alabilirdim ki
Rabbim aç,açıkta kalanların yardımcısı olsun. Öyle yada böyle alıyoru biz şükür..şu an aç olan,evinde yiyecek ekmeği,yakacak odunu,kömürü olmayan nice insanlar vardır. Allah herkeİn yardımcısı olsun

kızlaarrrr geldim geldimm :KK54:

c.tesi sabah ek dersim vardı öğlen dersten çıktım
arkadaşa uğradım az biraz dedikodu falan
sonra mevlüde
sonra dgünü derken
eve bi gittim saat 9
benim ki alıktan baygnlık geçiriyo :D

sonra yemekti filmdi derken uyumuşum koltukta
dünde kendime ceza verdim
int.yok telefon yok
bütün gün ders çalışıyosun

sabahta bir geç kaldım ki işe sormayın gitsin
işleri topla p.tes yoğun derken anca yazabiliyorum

bana az müsade edin 40 sayfa var okumazsam çatlarım :KK48:

tr_lelli tr_lelli espoyraz espoyraz Mia- Mia- @pinarzengin34 @freedoommmmm

cansınız valla ya h.sonu giremedim c.tesi yoğundum
dünde cezalıydım :D

ben geldim kimse yok iyi mi ya :KK51:

bu arada c.tesi mevlüte gittim birikimdeki 180 tl çeyrek altına gitti :mad:
başka bir kuyumcuya gram külçe sordum gramı 112 tl dedi adam tmm abi çok sağol iyimiş güzelmiş bigün alıcam inşallah dedim:KK48:

bu arada bir kolye görmüşüm çeyrek alırken allaaaammm 16 gr fatma ana eli 1750 dediler
ayarı düşük demekki kuyumcunun camında resmen hayallere daldım şimdi babamın kartını alsam gidip kolyeyi alsam ne güzel olurdu derken arkadaşım kolumdan çekeledi hadi hadi geç kaldık mevllüte :D

tr_lelli tr_lelli espoyraz espoyraz Mia- Mia- @pinarzengin34 @freedoommmmm

cansınız valla ya h.sonu giremedim c.tesi yoğundum
dünde cezalıydım :KK70:

ben geldim kimse yok iyi mi ya :KK51:

bu arada c.tesi mevlüte gittim birikimdeki 180 tl çeyrek altına gitti :mad:
başka bir kuyumcuya gram külçe sordum gramı 112 tl dedi adam tmm abi çok sağol iyimiş güzelmiş bigün alıcam inşallah dedim:KK48:

bu arada bir kolye görmüşüm çeyrek alırken allaaaammm 16 gr fatma ana eli 1750 dediler
ayarı düşük demekki kuyumcunun camında resmen hayallere daldım şimdi babamın kartını alsam gidip kolyeyi alsam ne güzel olurdu derken arkadaşım kolumdan çekeledi hadi hadi geç kaldık mevllüte :KK70:

evet bugün böyle buralar
çeyrak altın baya yükselmiş :KK57: bende kalın bilezik istiyorum yatırım amaçlı :KK70:ama bu gidişle alamam anca çeyrek altın
kuyumcuda en çok ilgimi küpeler çekiyor benimde çok seviyorum küpeleri

evet bugün böyle buralar
çeyrak altın baya yükselmiş :KK57: bende kalın bilezik istiyorum yatırım amaçlı :KK70:ama bu gidişle alamam anca çeyrek altın
kuyumcuda en çok ilgimi küpeler çekiyor benimde çok seviyorum küpeleri

işçiliği düşük yatrım amaçlı bilezikler mantıklı ama ben 3 kuruş parayı saklamaya korkan biriyim onu bileziği ipe bağlayıp boynuma takar gezerim heralde :D

dün o kadar kötü durumdaydık ki cebimizde ekmek almaya para yok eşimin bozuk para kumbarasını açtık mecbur 26 tl para çıktı maaş günüm bugün eşimde alamamış para olsun dedik 26 tl ile gittim kahvaltılık ve yemeklik aldım çok şükür iyiki o vardı

Altın almak istiyorum, fakat düşmüyor bir türlü. Nisan ayında en az 3-5 çeyrek alacağım, umarım düşer o zamana kadar.

pek düşeceğe benzemiyor ama hayırlısı ben yinede yüksek te olsa dişimden tırnağımdan arttırıp gram alacağım

kızlar 100 t ocak maaşımı alınca kv me vermiştim
kendisinden geri alamadım kullandık yerine koyacağız diyor

bugün maaş alacağım taksi parası diye 200 tl düşünüp plan yapmıştım ama artık taksi kullanmıyorum geçte olsa otobüsle eve dönüyorum 11-11.30 yapıcak bişey yok

o 200 tl ile bugün dersaneye giderken 2 gram külçe alayım diyorum kısmet olur inşalah

hep hayallerde kalıyor külçeler :KK51:

Back