• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

ya aslında 50lira falan koyabilirim ama zaten o parayla da ya sevgilime hediye alıyorum ya da kendime kıyafet alıyorum. Benim hedefim Mayıs kadar en az para harcayıp paranın cogunu biriktirmek. Mayıs ayında nişanimiz var. Bazı şeyleri kendim almak istiyorum
Her ay giysi alma bence
Outlet,indirim takip et.
Kiyafet alip alip hep belli seyleri giyen biriyim ben birikim olayina girince artik eskisi gibi almiyorun
1ay kendime bisiler alirsam 2-3ay kiyafet almiyorum.
50tl bile az degil gözüne az gözükmesin
50tl 50tl biriktirim gram yapabilirsin
Gramlari bilezige cevirebilrsin mesela
Yada paran toplu biriktiginde ceyiz ihtiyaclarini nakit parayla daha uygun fiyata alabilirsin.

Nakit olunca herseyi cok uyguna birakiyolar.

Birikim degisik bisi
Ortada birikmis bir mebla olunca dahada hevesleniyosun.
Ben suan biraz yenileme falan yaptim bisiler aldim inanin icim gidiyo aslinda
Surekli kafamda matematiksel hesaplar var
Sunu almasaydim kenara atmistim bu parayi
Yada usta cagirmamak icin para gitmesin diye neler yapabiliriz diye elimizden geleni kendimiz yaptik.

Hepinizin gönlündeki istediklerimiz,hayallerimiz gercek olsun.

Her ay giysi alma bence
Outlet,indirim takip et.
Kiyafet alip alip hep belli seyleri giyen biriyim ben birikim olayina girince artik eskisi gibi almiyorun
1ay kendime bisiler alirsam 2-3ay kiyafet almiyorum.
50tl bile az degil gözüne az gözükmesin
50tl 50tl biriktirim gram yapabilirsin
Gramlari bilezige cevirebilrsin mesela
Yada paran toplu biriktiginde ceyiz ihtiyaclarini nakit parayla daha uygun fiyata alabilirsin.

Nakit olunca herseyi cok uyguna birakiyolar.

Birikim degisik bisi
Ortada birikmis bir mebla olunca dahada hevesleniyosun.
Ben suan biraz yenileme falan yaptim bisiler aldim inanin icim gidiyo aslinda
Surekli kafamda matematiksel hesaplar var
Sunu almasaydim kenara atmistim bu parayi
Yada usta cagirmamak icin para gitmesin diye neler yapabiliriz diye elimizden geleni kendimiz yaptik.

Hepinizin gönlündeki istediklerimiz,hayallerimiz gercek olsun.
Çok teşekkür ederim öneriler için

Herkese günaydınlar.. Hayılı sabahlar.. Hayırlı haftalar.. maşallah valla döktürmüşsünüz efenim.. :KK57:Ben var çok şokk olmakk:)):-)
Kuzu napiyoooon yaa
Sana cvp yazamadan uyuyakaldin ben pertingen mortingen :KK70:
Allahim hep uyiyimm nolur diyorum.
Annem geldi gerci uyandirdi

sağol canım :)
havalar ısınsa evde kahvaltı yapıcam.
sen nasılsın ..
güle güle kullan mobilyalarını :KK16:
Cok sagol cnm tullerim kaldi onuda halledim atcam size bakim begenceknisiniz
Canım geldimi koltukların.. ondannmı yorgunluk?
yoğunum canım.. ara ara bakıcam size:)Malum pazartesi:KK43:
Geldi cnm geldi kopugude yaptik o biraz yordu isin ehli olmayinca zor oluyo
Ozelini seettirim du. :D

Cok sagol cnm tullerim kaldi onuda halledim atcam size bakim begenceknisiniz

Geldi cnm geldi kopugude yaptik o biraz yordu isin ehli olmayinca zor oluyo
Ozelini seettirim du. :KK70:
Güle güle kullan canım ..
iyi günlerde.. Köpük demi yaptınız.. faydası oluyor canım..Hadi hayırlısı.. darısı başıma:)

İnsAllah cnm sende yaza ugrascaksin azcik
Olsun tatli yorgunluklar :KK66:
Evet canım inş ya.. yaptırıyıim de uğraşmaya ben razıyım ya.. hesap kitap yapmaya çalışıyorum biraz.. ne kadar lazım ne yapacam vs diye düşünmekten..
Senelerdi para biriktimeye çalıştığımdan evde yapılacak alınacak o kadar şey birikti ki:KK43:
Taşınacam başka eve gidecem diye diye taşındığımızdan beri bir şey yapmadık biz.. sadece iki kere boya yaptırdık o..
Küveti değişmek istiyorum..banyo dolabını.. boya badana..süpürgem çekmiyo artık.. yeni süpürge.. tüller salona halı vs. bla blaa.. elimde en az olacak ki 10000 tl .. hepicğini yapacam:( köpük koltuk ünite masa. küçük kızıma yatak vs..off:KK43:

Evet canım inş ya.. yaptırıyıim de uğraşmaya ben razıyım ya.. hesap kitap yapmaya çalışıyorum biraz.. ne kadar lazım ne yapacam vs diye düşünmekten..
Senelerdi para biriktimeye çalıştığımdan evde yapılacak alınacak o kadar şey birikti ki:KK43:
Taşınacam başka eve gidecem diye diye taşındığımızdan beri bir şey yapmadık biz.. sadece iki kere boya yaptırdık o..
Küveti değişmek istiyorum..banyo dolabını.. boya badana..süpürgem çekmiyo artık.. yeni süpürge.. tüller salona halı vs. bla blaa.. elimde en az olacak ki 10000 tl .. hepicğini yapacam:KK43: köpük koltuk ünite masa. küçük kızıma yatak vs..off:KK43:
Kopugu her odayami istiyosun canim
Pahali bisi degil ya
Sen herseyin uygununu bulursun ya korkutma gozunu
Dun arkadasim geldi benim dolmaci ablanin kizi falanda geldi bebisiyle begendiler yapinca oluyo
Ben masraf etmemek icin hep kendim ugrastim iste
Kemiklerim agriyo ama ya
Yere falan cok dokuluyo saten alci kuruyunca toz gibi dokuluyo silince falan

Kopugu her odayami istiyosun canim
Pahali bisi degil ya
Sen herseyin uygununu bulursun ya korkutma gozunu
Dun arkadasim geldi benim dolmaci ablanin kizi falanda geldi bebisiyle begendiler yapinca oluyo
Ben masraf etmemek icin hep kendim ugrastim iste
Kemiklerim agriyo ama ya
Yere falan cok dokuluyo saten alci kuruyunca toz gibi dokuluyo silince falan
Ewet canım .. aslında bende sadece beyza nın odasıyla salonu bide holü düşünüyordum.. neyse aiyy yaz gelsin artık.. bir an önce bende tadilat yapıp temiz temiz oturmak istiyorum..hayırlısı artık:(

Ewet canım .. aslında bende sadece beyza nın odasıyla salonu bide holü düşünüyordum.. neyse aiyy yaz gelsin artık.. bir an önce bende tadilat yapıp temiz temiz oturmak istiyorum..hayırlısı artık:KK43:
Yeni mobilya kokusunu özlemisim be diyorum dün bana guluyolar :)
Odaya hava veriyo cnm
Bende yavas yavas yapicam gerisini acelemiz yok
Ustada tutamam hergun az az yaparim ama yazin yapicam bende diger odayi olmuyo efe bi yandan esyalar bi yandan okulda basliyo
Yazin efeyi anne cikar ayagimiza dolanmaz yavas yavas yapariz artik

Bisi dicem eger imkanin varsa kopugu al derim yazin daha pahali oluyomus sanirsam herkes yazin tadilat yaptiriyo ya ne koparabilirsek olayina gidiyolar
Ben alip yukaridaki bos yere koycam malzemeyi dursun diye dusundum

Yeni mobilya kokusunu özlemisim be diyorum dün bana guluyolar :)
Odaya hava veriyo cnm
Bende yavas yavas yapicam gerisini acelemiz yok
Ustada tutamam hergun az az yaparim ama yazin yapicam bende diger odayi olmuyo efe bi yandan esyalar bi yandan okulda basliyo
Yazin efeyi anne cikar ayagimiza dolanmaz yavas yavas yapariz artik

Bisi dicem eger imkanin varsa kopugu al derim yazin daha pahali oluyomus sanirsam herkes yazin tadilat yaptiriyo ya ne koparabilirsek olayina gidiyolar
Ben alip yukaridaki bos yere koycam malzemeyi dursun diye dusundum
aa doğru diyorsun canım.. dediğin gibi alıp stoklamak lazım.. sadece işçiliği verirsin..ben birde pütürlü modeller var ya ondan düşünüyorum.. banyom bu model benim.. odalar farklı olsun istiyorum..fiyat fark ediyormu acep?

aa doğru diyorsun canım.. dediğin gibi alıp stoklamak lazım.. sadece işçiliği verirsin..ben birde pütürlü modeller var ya ondan düşünüyorum.. banyom bu model benim.. odalar farklı olsun istiyorum..fiyat fark ediyormu acep?
Yok cnm hepsi ayni fiyat olarak
Toplu alimda da indirim yapiyolar diye biliyorum
Koliyle geldi bizimki

Back