- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.641
Yapıp satayım diyorum.ama elimde patlarsa diye korkuyorum.Anladım. Takı kutusu yapabilirsin. Ufak dandıklar oluyor yaboya, üstüne deniz kabuğu, boncuk vb şeylerle dusleyebilirsin.
3 3gunlukdunya nefisyemektariflerine bak istersen
Bi de gecen gün Bi arkadaş poğaça yapmış denedim bende güzel oldu içine zeytinli yapmış o ben peynirle yaptım
Yapıp satayım diyorum.ama elimde patlarsa diye korkuyorum.
Böyle seylere meraklıyım alıp yapsam diyorum ee evde napcam o kadar şeyi diyorum bilmiyorum işte
Evet sarısı sürülecek.ben iki üç dakika ısıtıp koydumTeşekkürler
Üzerine yumurta sarısı mı
Fırın önceden ısıtılcak mı
Küçük Bi yerdeyim.istanbulda olabilir belki de.bi de düzenli sipariş yaşamayabilirim belki iş var Bi taraftan da çünküYapmadan önce bir mağazayla anlaşsanız
Malzemeyi de verir onlar
Yaptıklarınızı nete koyarsınız görsellik açısından
Bir zaman sonra sipariş alıp mazlemeyi siz alıp yaparsınız kendinize çalışırsınız yani
İstanbul Kocaeli bursa izmir Ankara gibi yerlerde değilseniz o zaman biraz zorlar sizi. Çevrenizi yoklayın bi o zaman. En azından çevrenizdeki insanların tepkisini ölçmüş olursunuz. Hem işe başlamadan eğer zarara uğratacaksa baştan ipi elinizde tutarsınız.Küçük Bi yerdeyim.istanbulda olabilir belki de.bi de düzenli sipariş yaşamayabilirim belki iş var Bi taraftan da çünkü
Poğacanın seklini bohca gibi yapmış piştikçe de açıklıyo içindeki malzeme görünüyor.Evet sarısı sürülecek.ben iki üç dakika ısıtıp koydum
Değilim oralarda:)İstanbul Kocaeli bursa izmir Ankara gibi yerlerde değilseniz o zaman biraz zorlar sizi. Çevrenizi yoklayın bi o zaman. En azından çevrenizdeki insanların tepkisini ölçmüş olursunuz. Hem işe başlamadan eğer zarara uğratacaksa baştan ipi elinizde tutarsınız.
Evet. İnternet aslında daha çok kişiye ulaşmak için ideal. Ama işte onun parası kargolaması baya kasıntı işlerDeğilim oralarda:)
Valla çevre meraklı görünüp ciddiye binince almayacak tiplerdeki.nette satsam dıyorum onda guvenemıyırm.o kadar çok kı satan çünkü
o para işi nasıl oluyo.hesap noya mı yatırıyorlar.ben parayı görünce mı kargolayacam yani.güvenmek zor insanlara sonuçta.o nasıl bi sistem oluyuo acaba.burada da satanlar var ya meselaEvet. İnternet aslında daha çok kişiye ulaşmak için ideal. Ama işte onun parası kargolaması baya kasıntı işler
Yapıp satayım diyorum.ama elimde patlarsa diye korkuyorum.
Böyle seylere meraklıyım alıp yapsam diyorum ee evde napcam o kadar şeyi diyorum bilmiyorum işte
o para işi nasıl oluyo.hesap noya mı yatırıyorlar.ben parayı görünce mı kargolayacam yani.güvenmek zor insanlara sonuçta.o nasıl bi sistem oluyuo acaba.burada da satanlar var ya mesela
anladım canım cok sağol.pttyi öğrendiğim iyi oldukarışık yazmışım..ama anladın sen onu:)
Ekmek almaya ben gittim 5 lira verdiler iki ekmek aldım geldim. Para ustunu cebelleziahaha hemen kumbarama attım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?