birikim yapabilmenin yolları

Anladım. Takı kutusu yapabilirsin. Ufak dandıklar oluyor ya boya, üstüne deniz kabuğu, boncuk vb şeylerle dusleyebilirsin.
Yapıp satayım diyorum.ama elimde patlarsa diye korkuyorum.
Böyle seylere meraklıyım alıp yapsam diyorum ee evde napcam o kadar şeyi diyorum bilmiyorum işte

Böyle seylere meraklıyım alıp yapsam diyorum ee evde napcam o kadar şeyi diyorum bilmiyorum işte

Yapmadan önce bir mağazayla anlaşsanız
Malzemeyi de verir onlar
Yaptıklarınızı nete koyarsınız görsellik açısından
Bir zaman sonra sipariş alıp mazlemeyi siz alıp yaparsınız kendinize çalışırsınız yani

Küçük Bi yerdeyim.istanbulda olabilir belki de.bi de düzenli sipariş yaşamayabilirim belki iş var Bi taraftan da çünkü

Küçük Bi yerdeyim.istanbulda olabilir belki de.bi de düzenli sipariş yaşamayabilirim belki iş var Bi taraftan da çünkü
İstanbul Kocaeli bursa izmir Ankara gibi yerlerde değilseniz o zaman biraz zorlar sizi. Çevrenizi yoklayın bi o zaman. En azından çevrenizdeki insanların tepkisini ölçmüş olursunuz. Hem işe başlamadan eğer zarara uğratacaksa baştan ipi elinizde tutarsınız.

Değilim oralarda:)
Valla çevre meraklı görünüp ciddiye binince almayacak tiplerdeki.nette satsam dıyorum onda guvenemıyırm.o kadar çok kı satan çünkü

Değilim oralarda:)
Valla çevre meraklı görünüp ciddiye binince almayacak tiplerdeki.nette satsam dıyorum onda guvenemıyırm.o kadar çok kı satan çünkü
Evet. İnternet aslında daha çok kişiye ulaşmak için ideal. Ama işte onun parası kargolaması baya kasıntı işler

Evet. İnternet aslında daha çok kişiye ulaşmak için ideal. Ama işte onun parası kargolaması baya kasıntı işler
o para işi nasıl oluyo.hesap noya mı yatırıyorlar.ben parayı görünce mı kargolayacam yani.güvenmek zor insanlara sonuçta.o nasıl bi sistem oluyuo acaba.burada da satanlar var ya mesela

benim bir arkadaşım yapıyo,ahşap boyama,kokulu sabun,kokulu taş...çokta güzel satıyo..zaten bir başladımı gerisi gelir..mesela kokulu taş isim sattı baştan,şimdi mevlütler için sipariş yetiştiremiyo
ticari zeka ve dil varsa yerdeki taşı bile satar insan aslında:)

Ya en azından ben şunu diyim bende kitap sattım burada. Ben parayı yatırdıktan sonra kargoya verdim hep. Hesap numaram yok ptt havale yaptırttım

o para işi nasıl oluyo.hesap noya mı yatırıyorlar.ben parayı görünce mı kargolayacam yani.güvenmek zor insanlara sonuçta.o nasıl bi sistem oluyuo acaba.burada da satanlar var ya mesela

ptt ile anlaşıp kapıda ödeme yapabilirsin.arkadaşım öyle yapıyo..yada önce parayı hesaba yatırıp whatsappla makbuzu atar sana,oda olmadı para eline geçince gönderirsin falan
ama çevrenle bir başla derim..o ona,o ona derken gerek kalmaz çok uzaklara..elden yaparsın alışverişini.
face hesabın varsa ordan ufak ufak paylaş derim..baktın beğeni var direk sayfa açıp davet et arkadaşlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…