birikim yapabilmenin yolları

ya benimde boş vaktim var.el yeteneğimde var ama nasıl satarım konusunda emin değilim işte
İnternet gunumuzde en etkili yontem. Ya da yapacağınız şeye göre dükkanlarla anlaşabilirsin. Etamin seccadeler çeyizlerin vazgeçilmez ürünleri. Benim şimdiki aklım birkaç sene önce olsaydı etamin seccadeleri o zamanlar yapardım şuan çoğu ilkokul arkadaşım evli. Ve hepsiyle dolaylı veya doğrudan goruşurum.

Çevresinde kızına torununa çeyiz hazırlığı içerisinde olan varsa eğer etamin seccadeleri düşün derim.

el yeteneği derken öyle çeyız turu değil
canım ya.boyama filan gibi.
cam boyama ahşap boyama polyester boyama vs vs.kokulu tas sabun vb onlra bakıyorum

cam boyama ahşap boyama polyester boyama vs vs.kokulu tas sabun vb onlra bakıyorum
O zaman canım hanı bu nikah sekerleri, kokulu sabunlar yapan dükkânlar varya onlarla konuşabilir eve iş veriyorlardı alabilirsin. Bizim buralarda gösterisi çok seviyorlar çocuklarının her doğum günlerin de bosyle şeyler hediye veriyoar.doğal olarak kayniyor burada dukkanlar

Anladım. Takı kutusu yapabilirsin. Ufak dandıklar oluyor ya boya, üstüne deniz kabuğu, boncuk vb şeylerle dusleyebilirsin.

Herkese iyi akşamlar
Kuzularım uyudu kayınvalidemler tatilde bende kalmışlardı bugün yolculadık
Ev çamaşırhane, misafirhane, yemekhane gibi ne derseniz artık otel de denebilir, 2 haftadır üretimdeydi:))
Ama ben seviyorum kalabalığı
Komşularım bana acıyan gözlerle bakıyor ay çocuklar için iyi oluyordur ama senin için zor diyorlar yoo ben memnunum diyorum
muhtemelen deli bu diyorlardır

Vallaha annemlerde bendeler düzeni müzenin bosverdim.ben isteyken annem yemek yapiyorya her şeyi kendine gore yerleştiriyor.bide ev kalabalıkken ben iş yapamiyom. İşte koyverdim biraz. Annemle babamla keyif yapıyorum.en güzeli:)

canım ben dün brownie kurabiye yaptım.yarında baklava yıfkasından börek yapacam.bir de midyebörek dikkatimi çekti.bi dahakine onu yapacam.
Brownie kurabiyeyi biliyorum
Midye böreğe baktım şimdi , içi az yufkası çok oluyor ben içi çok seviyorum
Baklava yufkasından böreği beğenirseniz yazın

3 3gunlukdunya nefisyemektariflerine bak istersen
Bi de gecen gün Bi arkadaş poğaça yapmış denedim bende güzel oldu içine zeytinli yapmış o ben peynirle yaptım

Eklentiler

• image.jpeg
    50,3 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…