• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

selam guzeller,sohbetiniz bol olsun.
Aksam yemegine,buzlukta duran ekmekleri kup kup dograyip ,kiyma sos yapip firina verdim,yaninada sarmisakli yogurt ve corbam var dunden kalan.
esim,ivir zivir cikolata yok diye soyleniyor,soyle guzel bi Tatli kek birseyler yapmam lazim ama henuz karar veremedim ne yapicagima.
onun haricinde yorucu ve harcamasiz bir gundu :)
Aynen bnim esimde abur cuburu cok seviyo gecen fazla patates haslamistim onu ezdim maydonoz dograyip sigara boregi yaptim :KK66:

Aynen bnim esimde abur cuburu cok seviyo gecen fazla patates haslamistim onu ezdim maydonoz dograyip sigara boregi yaptim :KK66:
patatesli borekleri cok severim ama benimki zorla yiyor,tatliyi hep yaparim aslinda ama Boyle elin altinda cips,kraker,hele cikolata olsun hep istiyor.
@pinarzengin, tatlim birikim de yapsak Hayat yeme icme uzerine donuyor,hele kocan ve cocugun varsa memleket meselesi haline geliyor bu bogaz isleri :)

Olur margarin varsa azcikta ondan kat
Nisasta un kabartma tozu vanilya pudra sekeri oldu bitti
Sadece siviyag katacaksan 1yumurta kat icine hamuru tutuyo

Bide bu kurabiye buzlukda super oluyo acil durum

:KK61:
Kime ne veriyoz. Çok uzak kaldım yetişemiyorum size kızlar. Enerjinizden bana da gönderin.
Cumartesileri çalışmaktan hiç hoşlanmıyorum. İşim var bin şükür elbette.

İş çıkışı kuaföre gidip bahara kısaltılmış saçlarım ile gireyim. Arada bakımla şımartmalı insan kendini di mi ama?

Sevgiler hepinize.

Okuyunca fark ettim
Evlenmeden arada şımartırdım kendimi çok iyi geliyordu
Evleneli içim göçmüş hiç şımartmadım :cry: :mad: :KK61:

misfirlerim gelicek inşaAllah
Pratik ve değişik tatlı tuzlu ve salata tarifleriniz var mı? 2 tatlı 2 tuzlu 2 de salata yapmayı düşünüyorum

Katılın isterseniz bir iki hafta öyle denk geldi de bana. İstanbul da oturanlar tekirdağdaki gelinin evine gebzedeki gelinin evine gittiler. Yakın şehirleri birbirine eşleyebiliyorlar
aman canım ben 657yim yarışmalar için bi sürü prosedür var.öyle bi yarışmaya katılmam zaten de kim milyonere basvurdum ordan da dönüş olmadı.katılsam orayı istiyorum

misfirlerim gelicek inşaAllah
Pratik ve değişik tatlı tuzlu ve salata tarifleriniz var mı? 2 tatlı 2 tuzlu 2 de salata yapmayı düşünüyorum
canım ben dün brownie kurabiye yaptım.yarında baklava yıfkasından börek yapacam.bir de midyebörek dikkatimi çekti.bi dahakine onu yapacam.

Evet azicik oturayim şuraya.evin çocuk odasını yatak odasını holü ve oturma odasını supurdum ve sildim.mutfak dolaylarına elim varmadi. Annem yemek yaptı.çocuğun ödevleri çok az kaldı.çikolata soslu kek ve kurabiye yaptım kek pisti kurabiyeler fırında.ama ben kendimi hiç iş yapmamış gibi hissediyorum.mutfak olmadı ya sevmiyom ben mutfak dolabını bosalt sil yerleştir.dur bakalım neler olacak.her an delilenip girisedebilirim

Back