- 31 Ocak 2016
- 662
- 1.320
- 28
- 43
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.481
Olsun yaz var kış var alır elbet. Benimde 15 TL oldu bende külçe yapicam.Alamadi hala ya garibim
Valla ev fiyatları cok pahalı.krediler cok faizli.bikmem Nasıl olacak.nasip artık.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.biz şu an lojmandayız rahatız o acıdan doğal gaz filan bilmiyoruz ama ev alırsak ısınan Bi ev şartNasipse alırsınız.inşallah alırsınız dua edeyim senin için. Bende çok istiyorum şöyle güzel bir ev.huzurlu sıcak evlerimiz olsun.doğalgaz faturası az gelenden.ben klima ile isiniyorum elektrik faturası 165geldi.
Allah bereket versin canımBirikime 40 tl daha ekledim. Bereketli olur inşallah.
İnş sağlıklı olursam doguma 15 gün kalınca ayrılıcam izne yazın sürekli ayakta geçiyor doğum kolay olur diyorlar.(inş :)
4 ay evde olucamda yeni kanun 6 ayamı çıktı işte izin sürem ne kadarsa o kadar evdeyim :) sonra annem bakıcak
öğlen emzirme saatlerinde gelip gidicem.
keşke 1-2 yıl çalışmasam ama ben tek çalışıyorum benim işimi kimse bilmiyor. laboratuvardayım ayrıca şirkettin tapuları ve tse sistemlerinle de ben ilgileniyorum.
hadi işten çıksam tekrar iş bulması sorunböyle karışık bir haldeyim
ohh ekdersim de yatmış çok şükür.artık harcamayıp hepsi birikime gidecek inşallah onların
Emeklilik sürenize de az kalmış
Sizin yerinizde olsam ücretsiz izin kullanırım
Raporları yıllık izinleri de eklerim
İşten çıkarırsa işsizlik maaşı alır gene çocuğumla vakit geçiririm
Eninde sonunda bir iş bulunur sanırım
Külçe her yerde oluyo mu ki ya?gramdan daha mı iyi o
Benim gibi manyaklarla bir araya gelince böyle oluyoÇok teşekkür ederim
Daha bitmedi
Geyiğin dibine dibine vurmuşsunuz
Aaa... O programa hemen bakıyorum... Benim telefon android değil windows 8.1 olunca sıkıntı oluyo bazenGünaydın.Mutfakta ne var diye bir uygulama indirdim sabah..Kesinlikle tavsiye ederim .Evde malzeme ne var ne yok listeleyebiliyosun,seçtiğin yemeğe göre eksik malzemeyi listeliyo otomatik...Ben bu hafta yapacaklarımı favoriye aldım mesela..Eksik listesine göre bu haftaki alışverişim az çok belli oldu..tahmini harcama tutarımda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?