birikim yapabilmenin yolları

Valla ev fiyatları cok pahalı.krediler cok faizli.bikmem Nasıl olacak.nasip artık.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.biz şu an lojmandayız rahatız o acıdan doğal gaz filan bilmiyoruz ama ev alırsak ısınan Bi ev şart

Emeklilik sürenize de az kalmış
Sizin yerinizde olsam ücretsiz izin kullanırım
Raporları yıllık izinleri de eklerim
İşten çıkarırsa işsizlik maaşı alır gene çocuğumla vakit geçiririm
Eninde sonunda bir iş bulunur sanırım

keşke kolay bulunsa canım.
maaşımın bir kısmı borçlara gidiyor. bir kısmıda bebek masraflarına gidicek.
yani çalışmak zorundayım.

Günaydın kızlarcım.

Dün 40 tl birikime eklemiştim. Eşimden aldığım miktardı bu. 100 tl daha alacağım ama cüzdanımın gizli bölmesinde tutucam onu her ihtimale karşı ay sonu sıkışmamak için.
Kendi adıma da 100 tl ayırdım kullanmadığım bir hesabıma aktardım. Biraz biriktirip anneciğime göndereceğim yaz tatili için.

Hepinize huzurlu bir gün diliyorum.

Günaydın.Mutfakta ne var diye bir uygulama indirdim sabah..Kesinlikle tavsiye ederim .Evde malzeme ne var ne yok listeleyebiliyosun,seçtiğin yemeğe göre eksik malzemeyi listeliyo otomatik...Ben bu hafta yapacaklarımı favoriye aldım mesela..Eksik listesine göre bu haftaki alışverişim az çok belli oldu..tahmini harcama tutarımda:)

Aaa... O programa hemen bakıyorum... Benim telefon android değil windows 8.1 olunca sıkıntı oluyo bazen

günaydın herkeslere. bir uyumuşum az önce kalktım. tatil günleri süper oluyor. bugün mama yapma günü. bide mutfak var hiç elim gitmiyor. hava da buz gibi bakalım bugünmü yenicez mutfağı önümüzdeki maçlaramı bakıcaz emin değilm. yaşa ve gör modundayım. inşallah bitiririm mutfak dolaplarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…