- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.461
bende poğaca börek yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum yarın.acaba bu kurabiyeleri de koysam nasıl olur buzluktan cıkınca.acil bi misafir gelince iyi oluyo buzluktakilerYarin mama gunumuz olsun ozaman :)
Duydun muBu arada isteyken kaynattiklarinizin hepsini okudum. Yani mesai saatleri içinde 10mesajdan fazlasına ücretli yaptiricam degilmiBensendetutuklukaldim
Ben hiç yapmadım buzlukta falan taze oluyormu.neleri koyuyorsunuzbende poğaca börek yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum yarın.acaba bu kurabiyeleri de koysam nasıl olur buzluktan cıkınca.acil bi misafir gelince iyi oluyo buzluktakiler
kek poğaça börek kurabiye simit hepsini koyuyorum benBen hiç yapmadım buzlukta falan taze oluyormu.neleri koyuyorsunuz
Oluyo cnm koyuluyobende poğaca börek yapıp buzluğa atmayı düşünüyorum yarın.acaba bu kurabiyeleri de koysam nasıl olur buzluktan cıkınca.acil bi misafir gelince iyi oluyo buzluktakiler
Gordumde gormemezlige geldim
Pogaca,borek,simit,acma koyuyorum benBen hiç yapmadım buzlukta falan taze oluyormu.neleri koyuyorsunuz
Nasipse alırsınız.inşallah alırsınız dua edeyim senin için. Bende çok istiyorum şöyle güzel bir ev.huzurlu sıcak evlerimiz olsun.doğalgaz faturası az gelenden.ben klima ile isiniyorum elektrik faturası 165geldi.kızlar beklediğimiz bir tayin durumumuz var pek ümidim yok ama olmasını istiyorum.
eger olmazsa da şu an olduğumuz yere yerleşecez mecbur ve ev almayı düşünüyorum.eger tayın cıkarsa 1 yıl sonra alırım.ama hangi parayla alacağız onu da bilmiyorum
Dereotlu kabartmatozlu var benim buzlugumda hep olurgecen ani bi misafir geldi.buzlukta poğaça vardı.cıkarttım hemen azıcık ısıttm bayıldılar valla
Bi duayi okuyoduk bisi kayboldugunda ararken unuttum suanArkadaşlar hepi topu 85 tl param vardı kenarda yerini kaybettim bulamıyorum ilk defa başıma geldi boyle bisey
Kiyamayiz kizz.bence onun kulcelerini alalım.ha ha yaşasın kotulukOluyo cnm koyuluyo
Gordumde gormemezlige geldim
:)
Ben @eileni gorunce cosuyorum
Butun suc onda asın onu.
Külcesine yandigim vermiyokiKiyamayiz kizz.bence onun kulcelerini alalım.ha ha yaşasın kotuluk
Tamam gogl amcadan bakarım tarifine koyarim ufak ufak ne kadar bekletebilirim buzluktaDereotlu kabartmatozlu var benim buzlugumda hep olur
Minik minik yapiyorum guzel gidiyo
Yaptı mi ki o külçe bi ara pahalı mahali diyodu alamadım diyodu. Dersanededir o cevapda veremiyodurKülcesine yandigim vermiyoki
Calsam mı napsam.
Benimkiler cok kalmiyo bitiyo durur ya 2ay falanTamam gogl amcadan bakarım tarifine koyarim ufak ufak ne kadar bekletebilirim buzlukta
Alamadi hala ya garibimYaptı mi ki o külçe bi ara pahalı mahali diyodu alamadım diyodu. Dersanededir o cevapda veremiyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?