- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
- #3.501
Aaa... O programa hemen bakıyorum... Benim telefon android değil windows 8.1 olunca sıkıntı oluyo bazen
benimkide android değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa... O programa hemen bakıyorum... Benim telefon android değil windows 8.1 olunca sıkıntı oluyo bazen
günaydın herkeslere. bir uyumuşum az önce kalktım. tatil günleri süper oluyor. bugün mama yapma günü. bide mutfak var hiç elim gitmiyor. hava da buz gibi bakalım bugünmü yenicez mutfağı önümüzdeki maçlaramı bakıcaz emin değilm. yaşa ve gör modundayım. inşallah bitiririm mutfak dolaplarını.
Niye ki. Önce sağlık bence. Sağlık olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirsinboğazlarımdan doktora gittim ilaç yazdı içtim ama kendimi suçlu hissediyorum
hava bunun için heeçç müsait deel...sen yine bi düşün istersen
aynen benimde öyle uzanasım var. hiç bir iş yapasım yok hava buz gibi. ama annemler gidecek haftaya memlekete dönecekler. oğluşuma bakmak için geldiler. yarıyıl tatilinde. annemde tutturdu. ben gitmeden yapalım diye. bakalım nler olacak. böyle bazen benim temizlik deliliğim tutar. her bi işleri üşenmeden yaparım. işte o deliliğimin gelmesi lazım. yazı dört gözle bekliyorum. o zaman deliliğim hep üstümde oluyor. haber veririm kızlar günün ilerleyen saatlerinde.espoyraz belmaya katiliyorum
Zira gozum koltukda benimde ama baska.islerim var bugun
Dun koltukcu aramis esimi koltugu getircez diye ben pazar gunu gelsin dedim
Malum odayi daha bosaltamadik.
Ouff gözümde büyüyo hersey
Yorgani kafama cekip yatasim var.
haklısın bana kalsa hiç iş yapmıcam da. annem diyor yapalım yapalım diye.fırsatıda geri tepmek istemiyorum. başlayıncada anneme pek yüklenmem. işi üstleneceğim için. ayyyyyy ne bilim yaw. çelmeyin kızlar beni. dünya işleri ile kafa yor dur iştehava bunun için heeçç müsait deel...sen yine bi düşün istersen
yakalım Sinoplu diyojen gibi yaşayalım. fıçının içinde 1 adet tas ile hem tasarruf etmiş oluruz. iş güç de yok. ohh mis.
Gordum kağıdı çok güzel olmuş profesyonel eller değmiş gibi.masllah.halledersin merak etme. Bende bi saha kalktim.bi toplamaya başladım .kolay gelsin herkeseYakalumm huleynnn
Eki Görüntüle 1765630
Bende esim gibi kendimi tasiniyo hissettim
Kagidi hallettik bu arada
sanırım öyle oldu canım.tam hesaplamadım ama müdür yrd. öyle dıyorduAllah bereket versin
Ek ders saat ücreti 10,5 mu
aaa süper bişeymiş yaa bakayım hemenGünaydın.Mutfakta ne var diye bir uygulama indirdim sabah..Kesinlikle tavsiye ederim .Evde malzeme ne var ne yok listeleyebiliyosun,seçtiğin yemeğe göre eksik malzemeyi listeliyo otomatik...Ben bu hafta yapacaklarımı favoriye aldım mesela..Eksik listesine göre bu haftaki alışverişim az çok belli oldu..tahmini harcama tutarımda:)
aa gelelim canım.valla ben tatil diye dip köşe temizledim.dün camlarım mahvoldubenim evide temizleyin
Evt cnm kapilar mesemi oluyo noluyo anlamam ondanselamlar kızlar.nasılsınız?hava evet kötü bugün ama sabaha bır duş ile başladım valla dinç oldum.
tr_lelli canım duvar kağıdın süper olmuş.güle güle kullan.ama nacizane sana bir fikir vermek istiyorum.sen ev tadilat olayına oda kapılarını boyamayı da ekle bence cok koyu geldi bana rengi.anneminde öyleydi kapıları sanayıye götürp boyattırdı bana ev aydınlandı valla.odan daha geniş ferah olur.kuzeye bakıyor dıyorsun ya aydınlık gelir bence.tabi maddi duruma bağlı sadece bir öneri benimki:)
tabi sırayla işte en sona at onu da bence:)Evt cnm kapilar mesemi oluyo noluyo anlamam ondan
Olabilir aslında en son artik :)
Aslinda tamamen degisme fikri de kafamda
Ama banyodan sonra ancak.
Sirayla artik
Sagol cnm fikir icin
Yakalumm huleynnn
Eki Görüntüle 1765630
Bende esim gibi kendimi tasiniyo hissettim
Kagidi hallettik bu arada
Aynisi cnm o yakin kolajdiKız bu koltuğun nesini beğenmemişler..ben kullandım aynısını hemide:) çokta yakışıyodu evime valla
bu arada kağıtlarında güzel olmuş.ne yalan söyleyim geçen paylaştığında kocaman kocaman sandıydım..bişeyde diyemediydim sana:) ama burda çok güzel olmuş .aynı kağıtmı bu yoksa