• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

günaydın herkeslere. bir uyumuşum az önce kalktım. tatil günleri süper oluyor. bugün mama yapma günü. bide mutfak var hiç elim gitmiyor. hava da buz gibi bakalım bugünmü yenicez mutfağı önümüzdeki maçlaramı bakıcaz emin değilm. yaşa ve gör modundayım. inşallah bitiririm mutfak dolaplarını.

hava bunun için heeçç müsait deel...sen yine bi düşün istersen:KK53:

espoyraz espoyraz belmaya katiliyorum
Zira gozum koltukda benimde ama baska.islerim var bugun
Dun koltukcu aramis esimi koltugu getircez diye ben pazar gunu gelsin dedim
Malum odayi daha bosaltamadik.
Ouff gözümde büyüyo hersey
Yorgani kafama cekip yatasim var.

espoyraz espoyraz belmaya katiliyorum
Zira gozum koltukda benimde ama baska.islerim var bugun
Dun koltukcu aramis esimi koltugu getircez diye ben pazar gunu gelsin dedim
Malum odayi daha bosaltamadik.
Ouff gözümde büyüyo hersey
Yorgani kafama cekip yatasim var.
aynen benimde öyle uzanasım var. hiç bir iş yapasım yok hava buz gibi. ama annemler gidecek haftaya memlekete dönecekler. oğluşuma bakmak için geldiler. yarıyıl tatilinde. annemde tutturdu. ben gitmeden yapalım diye. bakalım nler olacak. böyle bazen benim temizlik deliliğim tutar. her bi işleri üşenmeden yaparım. işte o deliliğimin gelmesi lazım. yazı dört gözle bekliyorum. o zaman deliliğim hep üstümde oluyor. haber veririm kızlar günün ilerleyen saatlerinde.

haklısın bana kalsa hiç iş yapmıcam da. annem diyor yapalım yapalım diye.fırsatıda geri tepmek istemiyorum. başlayıncada anneme pek yüklenmem. işi üstleneceğim için. ayyyyyy ne bilim yaw. çelmeyin kızlar beni. dünya işleri ile kafa yor dur işte

yakalım Sinoplu diyojen gibi yaşayalım. fıçının içinde 1 adet tas ile hem tasarruf etmiş oluruz. iş güç de yok. ohh mis.
Yakalumm huleynnn
IMG_20160206_130458.jpg
Bende esim gibi kendimi tasiniyo hissettim
Kagidi hallettik bu arada ;)

Günaydın.Mutfakta ne var diye bir uygulama indirdim sabah..Kesinlikle tavsiye ederim .Evde malzeme ne var ne yok listeleyebiliyosun,seçtiğin yemeğe göre eksik malzemeyi listeliyo otomatik...Ben bu hafta yapacaklarımı favoriye aldım mesela..Eksik listesine göre bu haftaki alışverişim az çok belli oldu..tahmini harcama tutarımda:)
aaa süper bişeymiş yaa bakayım hemen

selamlar kızlar.nasılsınız?hava evet kötü bugün ama sabaha bır duş ile başladım valla dinç oldum.
tr_lelli tr_lelli canım duvar kağıdın süper olmuş.güle güle kullan.ama nacizane sana bir fikir vermek istiyorum.sen ev tadilat olayına oda kapılarını boyamayı da ekle bence cok koyu geldi bana rengi.anneminde öyleydi kapıları sanayıye götürp boyattırdı bana ev aydınlandı valla.odan daha geniş ferah olur.kuzeye bakıyor dıyorsun ya aydınlık gelir bence.tabi maddi duruma bağlı sadece bir öneri benimki:)

selamlar kızlar.nasılsınız?hava evet kötü bugün ama sabaha bır duş ile başladım valla dinç oldum.
tr_lelli tr_lelli canım duvar kağıdın süper olmuş.güle güle kullan.ama nacizane sana bir fikir vermek istiyorum.sen ev tadilat olayına oda kapılarını boyamayı da ekle bence cok koyu geldi bana rengi.anneminde öyleydi kapıları sanayıye götürp boyattırdı bana ev aydınlandı valla.odan daha geniş ferah olur.kuzeye bakıyor dıyorsun ya aydınlık gelir bence.tabi maddi duruma bağlı sadece bir öneri benimki:)
Evt cnm kapilar mesemi oluyo noluyo anlamam ondan
Olabilir aslında en son artik :)
Aslinda tamamen degisme fikri de kafamda
Ama banyodan sonra ancak.
Sirayla artik
Sagol cnm fikir icin ;)

Yakalumm huleynnn
Eki Görüntüle 1765630
Bende esim gibi kendimi tasiniyo hissettim
Kagidi hallettik bu arada :KK66:

Kız bu koltuğun nesini beğenmemişler..ben kullandım aynısını hemide:) çokta yakışıyodu evime valla
bu arada kağıtlarında güzel olmuş.ne yalan söyleyim geçen paylaştığında kocaman kocaman sandıydım..bişeyde diyemediydim sana:) ama burda çok güzel olmuş .aynı kağıtmı bu yoksa

Kız bu koltuğun nesini beğenmemişler..ben kullandım aynısını hemide:) çokta yakışıyodu evime valla
bu arada kağıtlarında güzel olmuş.ne yalan söyleyim geçen paylaştığında kocaman kocaman sandıydım..bişeyde diyemediydim sana:) ama burda çok güzel olmuş .aynı kağıtmı bu yoksa
Aynisi cnm o yakin kolajdi
Yani yakinlasinca buyuk gorunuyodu
Atarim tam resmini.
En ucuzu buydu bacım :D

Yoksa ne guzel 189tl modeller vardi.

Koltuk yatak olmuyo diye galiba begenmediler
Leke,yirtik,sokuk yok
Biri ben alirim dedi aksama gelip alcak hayirlisi artik.
Yeni koltuk gelince bunu aramam insallah :)
Kir falan gostermiyodu.

Back