birikim yapabilmenin yolları

hava bunun için heeçç müsait deel...sen yine bi düşün istersen

espoyraz belmaya katiliyorum
Zira gozum koltukda benimde ama baska.islerim var bugun
Dun koltukcu aramis esimi koltugu getircez diye ben pazar gunu gelsin dedim
Malum odayi daha bosaltamadik.
Ouff gözümde büyüyo hersey
Yorgani kafama cekip yatasim var.

aynen benimde öyle uzanasım var. hiç bir iş yapasım yok hava buz gibi. ama annemler gidecek haftaya memlekete dönecekler. oğluşuma bakmak için geldiler. yarıyıl tatilinde. annemde tutturdu. ben gitmeden yapalım diye. bakalım nler olacak. böyle bazen benim temizlik deliliğim tutar. her bi işleri üşenmeden yaparım. işte o deliliğimin gelmesi lazım. yazı dört gözle bekliyorum. o zaman deliliğim hep üstümde oluyor. haber veririm kızlar günün ilerleyen saatlerinde.

haklısın bana kalsa hiç iş yapmıcam da. annem diyor yapalım yapalım diye.fırsatıda geri tepmek istemiyorum. başlayıncada anneme pek yüklenmem. işi üstleneceğim için. ayyyyyy ne bilim yaw. çelmeyin kızlar beni. dünya işleri ile kafa yor dur işte

aaa süper bişeymiş yaa bakayım hemen

selamlar kızlar.nasılsınız?hava evet kötü bugün ama sabaha bır duş ile başladım valla dinç oldum.
tr_lelli canım duvar kağıdın süper olmuş.güle güle kullan.ama nacizane sana bir fikir vermek istiyorum.sen ev tadilat olayına oda kapılarını boyamayı da ekle bence cok koyu geldi bana rengi.anneminde öyleydi kapıları sanayıye götürp boyattırdı bana ev aydınlandı valla.odan daha geniş ferah olur.kuzeye bakıyor dıyorsun ya aydınlık gelir bence.tabi maddi duruma bağlı sadece bir öneri benimki:)

Evt cnm kapilar mesemi oluyo noluyo anlamam ondan
Olabilir aslında en son artik :)
Aslinda tamamen degisme fikri de kafamda
Ama banyodan sonra ancak.
Sirayla artik
Sagol cnm fikir icin

Yakalumm huleynnn
Eki Görüntüle 1765630
Bende esim gibi kendimi tasiniyo hissettim
Kagidi hallettik bu arada

Kız bu koltuğun nesini beğenmemişler..ben kullandım aynısını hemide:) çokta yakışıyodu evime valla
bu arada kağıtlarında güzel olmuş.ne yalan söyleyim geçen paylaştığında kocaman kocaman sandıydım..bişeyde diyemediydim sana:) ama burda çok güzel olmuş .aynı kağıtmı bu yoksa

Aynisi cnm o yakin kolajdi
Yani yakinlasinca buyuk gorunuyodu
Atarim tam resmini.
En ucuzu buydu bacım

Yoksa ne guzel 189tl modeller vardi.

Koltuk yatak olmuyo diye galiba begenmediler
Leke,yirtik,sokuk yok
Biri ben alirim dedi aksama gelip alcak hayirlisi artik.
Yeni koltuk gelince bunu aramam insallah :)
Kir falan gostermiyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…