- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.441
ooh süper o zaman.Ooo... Annemde taze çay yaptı. Çaylar da benden :)
Super oldu hemde
Yakarim buralari
Ben dedim yapmayin etmeyin dedimCok sağol canım ya 100sayfa olaydı.ki bunlar yapardı da çok hızlı ilerlediler
Allah browni / namidiger ıslak kurabiye degil mi o ?Çayları alın gelin kızlar kurabiyeleri getirdim
Benim esim sizi delisiE seninki yine iyi lellicim..
Biz her akşam haber kanallarını sıradan geçiriyoruz
Bende İstanbul disindayim.ahanda söylüyorum icra memuruyum.[/QUOTE]tr_lelli tüllerin hayırlı olasun canım valla iyi halletmişsin.
ben öğretmenim istanbul dışıyım ben ama yaaa.bi ben mi uzağım size
Model damask osmanli modeli boyle duz stor vs guzelde bakalim sık pile nasil olcak bende merak ediyorum acikcasiTüller çok hoşmuş. O fiyata özellikle.iyigünlerde kullan canım. Dikilmiş halini en az senin kadar merakediyorum haberin oldun :))tr_lelli
Gizemli olunca merak ettiler dimiBende İstanbul disindayim.ahanda söylüyorum icra memuruyum.
Bende beğendim.gule gule eskit. CanimModel damask osmanli modeli boyle duz stor vs guzelde bakalim sık pile nasil olcak bende merak ediyorum acikcasi
Saolasin
Bakalim kuzu insallah guzel durur tekrar sagol canimBende beğendim.gule gule eskit. Canim
Ben 3aydir yapmadım.yarın yapıyı bariBi iki haftadir kek,pogca,kurabiye yapmadim nasil aklima dustu ya
Yapma vaktim gelmis
Portakalli uzumlu kurabiye cekti canim
Yarin mama gunumuz olsun ozaman :)Ben 3aydir yapmadım.yarın yapıyı bari
Olsun .bide mutfak dolaplarini temizleme günüm:)zira kendileri eylülden beri bez yüzü gormediYarin mama gunumuz olsun ozaman :)
aa dur bakıım bi canımeyyay ben sana özelden mesaj atamıyorum. Acaba niye :|
evet canım o kurabiş:)Allah browni / namidiger ıslak kurabiye degil mi o ?
Yirimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?