- 11 Aralık 2011
- 1.106
- 1.884
- 158
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.381
Baska bir tencerede azcik yagla cevir soganda olurHenüz okumadım yazılanları.hele bir diyeceğimi deyim de...
şimdi ben sabah beri yoktum [dışarsı çoookk soğuk] akşam kuru fas. pişirdiydim,içinde eti az olmuş diye burun kıvırdı benim adamım.(yine yedi mecburen ama) şimdi ben diyorum ki,az biraz et kavurup içine salıversem olmamı yav..
tr_lelli bilirsin sen..olur de nolur noluuurrr..hiç yapasım yok bişey yoruldum
Sagolasin cnm kalite ve markaya takilmayinca ucuza halloluyotrlelli,tullerin hayirli olsun,ucuza halletmisin,akilli kadinsin :)
bugun yorucu bir gundu,geldim oturdum koltuga Boyle..
Benim arkadaslarim hep pazardan aldiAyy bende hep öyle çeviriveririm kazı yanmasın:)dolapta kırışırlar hep
bende mutfağa istiyorum tül. Pazardan bakayım bende. Ben pazardakileri hazır sanıyodum. Diktiklerinden haberim yoktu
Okuma sevgisiyle aklıma şey geldi. Tabi olursa. Okuma yarışması yaptığını duyur. Birinciye ikinciye üçüncüye ödüller verin. Böyle bir afiş hazırlanabilir. Aklıma bu geldi. Sınıf aralığı düşük olsyn. 3. 4. Ve 5 sınıflar latılabilir gibi.sahi birde ödevimiz var afiş hazırlıycaz..okuma sevgisiyle alakalı..önerilere açığız:)
Okuma sevgisiyle aklıma şey geldi. Tabi olursa. Okuma yarışması yaptığını duyur. Birinciye ikinciye üçüncüye ödüller verin. Böyle bir afiş hazırlanabilir. Aklıma bu geldi. Sınıf aralığı düşük olsyn. 3. 4. Ve 5 sınıflar latılabilir gibi.
Yazlik alirsam muhakak esya alinir ama ivir ziviri bu evimdekilerden gotururum sahsen ben.Ooovvv..bu eve geldiğimde yaptırmıştım tülleri. Halıda aldım ama yazlık yapınca oraya alacağıma burayı yenilerim deyip yeniledim.
Ben değiştirmek istiyorum aslında tülleri ama nereye koycam bunları diyorum. O zaman çok para verdik. Atsam kıyamam,kaldırsam evde kalabalık
Mutfağımınki krem ve çok sık. Karşı evden görünmesin diye. Ama çok bunaldım artık. Onun için değişivem
Bende aranıza katılan , 24 yaşında bir bankaci
HoşgeldinnnnBende aranıza katılan , 24 yaşında bir bankaci
Eskiden buralar hep dutluktu :)Hoşgeldin..ne güzel ya,ben sizin yaşınızda buralara takılsaydım şimdi bildiğin zengin olmuştum
Ben sade yaşamayı tercih ediyorum. Kafam daha rahat oluyor bu hem maddi hem de manevi anlamda geçerli. . İstek mi ihtiyac mi bunu analiz etmek gerekiyor. Yarın birgun ya isimi devam ettirecek gücü kendimde bulamazsam. . Evet suan çalışıyorum ama hayat bu .. insanın kenarda köşede parası olmalı ve borcu olmamalı, bankaci olmama rağmen, param varsa alırım, yoksa almam... Bu topigi uzuuuuuun süredir takip ediyorum.sessiz takipciyimHoşgeldin..ne güzel ya,ben sizin yaşınızda buralara takılsaydım şimdi bildiğin zengin olmuştum
İlk okuduğum bolum halkla ilişkiler ve tanıyımdı... Bu tarz şeyleri çok yaptık. Bizim reklam, tanıtım fucumuzu olçuyolardıOlur,olur..çokta güzel olur. Sağolasın pınarcım. Tüm ödevlerini bitirdi,içimi yiyo bu afiş yüzünden. Yapalımda bitsin artık
Çok tesekkürleri, sade yaşamdan biliyorum siziHoşgeldinnnn
Hoşgeldin canım. Bende 24 yaşındayım :)Bende aranıza katılan , 24 yaşında bir bankaci
Tesekkürler canim, aa ne güzel :)Hoşgeldin canım. Bende 24 yaşındayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?