birikim yapabilmenin yolları

Baska bir tencerede azcik yagla cevir soganda olur
Pismemisse pissin sonra kapat pismis kuruyu koy icine mis

trlelli,tullerin hayirli olsun,ucuza halletmisin,akilli kadinsin :)
bugun yorucu bir gundu,geldim oturdum koltuga Boyle..
Sagolasin cnm kalite ve markaya takilmayinca ucuza halloluyo

Hatta koltuklara ortu alicam kafamda bir model var boyle firfirli pileli anneme ondan diktircem

Parca 5tl idi

Polar parca battaniyelerde 10tl al dik kenarlarini mis kocaman kocamandi
Ama param bitti

espoyraz iyiki gelmissin be.
Ne guzel kafa dengiyiz hepimiz zaman geciyo iste
İnsan herzaman anlatcak birilerini bulamiyo
Yada herkese anlatilmiyo diyim

Birikim topiginde geyik yapmak sadece rahatsiz ediyo beni o da şöyleki hani topige birikim icin bakanlar kaciyolardir diye dusunuyorum.
Baska turlude toplanilmiyoki
Herzamanda birikim olmuyo malesef.

Yemeklerim pisti
2mak. Camasir astim
1mak. bulasik dizdim
Camasir katladim

Bu sabah ütü yaptim(ben son ana birakip risk almayi sevenlerdenim) esimde sunu sabaha birakip ugrasmasan sabah sabah diye soylendi sabah
Bende hayatim utuluydu bunlar dolapda ust uste gelmis gomlekler kirismis oyle giydirmiye gonlum el vermedi dedim
Külliyenn yalannn.

Hayır ütülenceklerle bakisiyoruz da aklima geldi
Hic sevimli degiller

Ayy bende hep öyle çeviriveririm kazı yanmasın:)dolapta kırışırlar hep
bende mutfağa istiyorum tül. Pazardan bakayım bende. Ben pazardakileri hazır sanıyodum. Diktiklerinden haberim yoktu
Benim arkadaslarim hep pazardan aldi
Hazirda var dikiyolarda
Hatta mekanizmali kruvaze aldilar boncuklu falan 100-150tl
Hepsi memnun
Ben ilk defa aliyorum acikcasi tülü
Yatak ortusu,nevresim falan aldim ama tül ilk defa
Alanlardan cesretlendim cok kaliteli degildir tabiki yikarken dikkat ederim bende dusukde yikar ön yikama yaparim falan diye dusundum.
Storda var 50tl ama ben ugrasamam sok yika tak diye almicam.
Ben tül ve halidan cabuk sıkılan biriyim
Acikcasi pek birikime uygun bisi degil ama
Yatak odamin tulunu 2defa
Oglumun odasini 1defa
Oturma odamida bu 2. Olcak degisiyorum
Diger 3tulumu yikadim hurcladim kaldirdim
İlerde yazlik alirsam goturcem tac'ın cunki
1tanesini annem kullaniyo
Eski 2halimida annem kullaniyo
O sebepden artik tüle cok para baymam.

Yatak odamin yolluguda 2.
Oglumun odasinin halisi 2.
Oturma odasi 3. Hali
Mutfagada yolluk kestirdim.

sahi birde ödevimiz var afiş hazırlıycaz..okuma sevgisiyle alakalı..önerilere açığız:)
Okuma sevgisiyle aklıma şey geldi. Tabi olursa. Okuma yarışması yaptığını duyur. Birinciye ikinciye üçüncüye ödüller verin. Böyle bir afiş hazırlanabilir. Aklıma bu geldi. Sınıf aralığı düşük olsyn. 3. 4. Ve 5 sınıflar latılabilir gibi.

Ooovvv..bu eve geldiğimde yaptırmıştım tülleri. Halıda aldım ama yazlık yapınca oraya alacağıma burayı yenilerim deyip yeniledim.
Ben değiştirmek istiyorum aslında tülleri ama nereye koycam bunları diyorum. O zaman çok para verdik. Atsam kıyamam,kaldırsam evde kalabalık
Mutfağımınki krem ve çok sık. Karşı evden görünmesin diye. Ama çok bunaldım artık. Onun için değişivem

Olur,olur..çokta güzel olur. Sağolasın pınarcım. Tüm ödevlerini bitirdi,içimi yiyo bu afiş yüzünden. Yapalımda bitsin artık

Yazlik alirsam muhakak esya alinir ama ivir ziviri bu evimdekilerden gotururum sahsen ben.
Ben hurca koyup bazamin altina koydum
Ama 11senelik evliyim ben yani bana normal geliyo 11senede illa yenileniyo modasi geciyo

Yada esya aliyosun rengine uymuyo falan.

Halilarim eski modeldi

Ceyizimden esimin bekarligindan falan
Sonra zevkime ve esyama gore aldim
Mesela oglumun bebek odasi yesildi ona uygun almistim ozaman
Sonra degistim odasini halisi siritti onuda dgistim hal boyle olunca

Hoşgeldin..ne güzel ya,ben sizin yaşınızda buralara takılsaydım şimdi bildiğin zengin olmuştum
Eskiden buralar hep dutluktu :)

Bende diyorum ki 10 sene once bilgisayar, int. Falan bu derece yaygin olsaydi oglumu buyuturken bir suru bilgi ogrenirdim
Yemek tarifi falan.
Yeni nesil cok sansli simdi dogmak varmıs

Hoşgeldin..ne güzel ya,ben sizin yaşınızda buralara takılsaydım şimdi bildiğin zengin olmuştum
Ben sade yaşamayı tercih ediyorum. Kafam daha rahat oluyor bu hem maddi hem de manevi anlamda geçerli. . İstek mi ihtiyac mi bunu analiz etmek gerekiyor. Yarın birgun ya isimi devam ettirecek gücü kendimde bulamazsam. . Evet suan çalışıyorum ama hayat bu .. insanın kenarda köşede parası olmalı ve borcu olmamalı, bankaci olmama rağmen, param varsa alırım, yoksa almam... Bu topigi uzuuuuuun süredir takip ediyorum.sessiz takipciyim

Olur,olur..çokta güzel olur. Sağolasın pınarcım. Tüm ödevlerini bitirdi,içimi yiyo bu afiş yüzünden. Yapalımda bitsin artık
İlk okuduğum bolum halkla ilişkiler ve tanıyımdı... Bu tarz şeyleri çok yaptık. Bizim reklam, tanıtım fucumuzu olçuyolardı

Bende o kadarlık evliyim. Biçol kez eşya drğiştirdim. 3. evim burası evlendiğimden beri.
İlk zamanlar 2.ele sattım ne varsa. Ama en son ne varsa evde götürdük yazlığa. Dahada değiştirmem. Ne evi ne eşyamı gelin almadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…