• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birikim yapabilmenin yolları

espoyraz espoyraz dukkani kapa gel canım.
Bu eilenn eilenn @BEYZABET aksam gelmiyolla ki
Mizikci bunlar
vallaha kapayabilme yetkisi olsa hiç açmayacam aslında. yetki yok yetki. tuvalete bile bazen zor kaçıyorum. artık düşün bir keresinde nasıl darlandıysam ya bi tuvalete gideyim Allah rızası için dedim. o esnada avıkatından vatandaşına herkes mevcuttu. ben çıkarken kusura bakmayın falan diyorlardı

sadevehuzurlu sadevehuzurlu Acaba doğumda mısın? :KK51:
Hiç görünmedin bugün.
Canım sancım var ama düzenli değil yürüyüş yapıyorum hareket ediyorum inş bebiş tam doğum kanalına girer ama hissediyorum karnım da bayağı indi, doğum yakın inş:)

vallaha kapayabilme yetkisi olsa hiç açmayacam aslında. yetki yok yetki. tuvalete bile bazen zor kaçıyorum. artık düşün bir keresinde nasıl darlandıysam ya bi tuvalete gideyim Allah rızası için dedim. o esnada avıkatından vatandaşına herkes mevcuttu. ben çıkarken kusura bakmayın falan diyorlardı

seninde işin zormuş canım hep mi böyle yogunsun ?

Sen yogunsun ya evet.
Evde cocuk,es bi tarafdan iş
Kolay gelsin cnm

Canım sancım var ama düzenli değil yürüyüş yapıyorum hareket ediyorum inş bebiş tam doğum kanalına girer ama hissediyorum karnım da bayağı indi, doğum yakın inş:)

bırak yürüyüşü falan
tr_lelli tr_lelli ye takıl gülerken doğurtur adamı :D

Yeni akım
Tr_lelliyle dogum seanslari
Dogurturum, evlendiririm bi kendime hayrim yok.

Lan sarjimi yidinizz ya
Gidim su telf arpasini suyunu verim %3 cancekisiyo

apla evde oturuyom bi katkım yok diye üzülüyodun
bak sayemde işin olcak
iş demek para demek
para demek altın demeekkk :KK71:

Back