- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.361
Aynen canım bana da dua et, tez zamanda kurtulayım:) sen de bebişini sağsalim kucağına al inşgenelde o takvim bitmeden bebek geliyor burdaki ark hep öyle oldu :)
Sen bana altin de yeter gerisini dinlemiyorum zaten :)apla evde oturuyom bi katkım yok diye üzülüyodun
bak sayemde işin olcak
iş demek para demek
para demek altın demeekkk
Hade dağılın bakem... Olmayanlara ettiğiniz eziyet yeter. :) hadi kovuyorum sizi bugünlük
canımmmmm hep böyle 4 senedir. her gün sn boşlu yok. işte kendim darlanıpda kaçabilirsem ancak.seninde işin zormuş canım hep mi böyle yogunsun ?
he sorma bak mesai bitti. şimdi gidicem çocuğun ödevlerini tamamlatıcam. ki ben bu kış ev işinden de koptum. yaşayacak kadar anca yapıyorum. o da huzursuz ediyor. neyse 1. sınıf bitsin de artık. bi düzene koyacamSen yogunsun ya evet.
Evde cocuk,es bi tarafdan iş
Kolay gelsin cnm
anliyorum seni canim,ama yzaten yazimdada yazmistim.cok buyuk borclar olmadigi surece ertelememek lazim demistim.szin durumunuz ortada mecburu odenmesi gerekén borclar var ,Allah yardimciniz olsun,bir an once bitirirsiniz insallah.Canım Merhaba allah evladını sana bagislasin insallah
Bizim suan kazancimizin yüzde 90 i borca kiraya faturaya gidiyor yemeyi icmeyi saymiyorum ben bu durumda ertelemek zorundayım kendimle birlikte minicik masumu calismadigim zaman kat be kat artacak sıkıntılara sürükleyemem
İyi Diyonuz güzel diyonuz da iki kisinin toplam 5bin kazanç olup yüzde 90i ile borç kira fatura odeyen siz olsanız aynı şeyleri düşünüp yazarmiydiniz
anliyorum seni canim,ama yzaten yazimdada yazmistim.cok buyuk borclar olmadigi surece ertelememek lazim demistim.szin durumunuz ortada mecburu odenmesi gerekén borclar var ,Allah yardimciniz olsun,bir an once bitirirsiniz insallah.
oyle genel ortaya konusup,kendimden de ornek verdim,kirdiysam ozur dilerim..
ama sizleri okumak cidden iyi geliyor. çünkü ben muhabetsiz yapamıyorum yaradılışım böyle, hiç bişi bulamazsam hayal kuruyorum:) sizlere takılmak sanki bi kahve içmeye kaçmak gibi, ne bilim, dur şiir yazayım ben;
SİZLERE TAKILMAK
Önceleri okuyordum sizi,
Gizli Gizli gülüyordum siz farketmeden,
Dedin ne kasıyon kendini,
Dalsana hadi gir içeri,
Daldım girdim bir anda,
Bakındım sağa sola,
Etiketleme nasıldı, cevap nerden verecem,
tüh yanlış yazdım,
aaaa düzeltme de varmıymış,
diye diye yol aldım,
Çok darlanınca işten güçten,
komşuya kaçmak gibi,
anlatacaklarım kum gibi,
ama vakit kum tanesi,
olsun varsın muhabbeti,
uzaktan okumakta güzel,
hepinizi sayamam ama,
oldum ben Tr_lelli,
Pınarla zengin olmak,
sayamadığım isimlerle hedefim:)
sen beğen diye düzelttim:)ben yokum şiirde bğenmedim
Olur niye olmasın. En azından anneme diyorum yada ben öyle yapıyorumHenüz okumadım yazılanları.hele bir diyeceğimi deyim de...
şimdi ben sabah beri yoktum [dışarsı çoookk soğuk] akşam kuru fas. pişirdiydim,içinde eti az olmuş diye burun kıvırdı benim adamım.(yine yedi mecburen ama) şimdi ben diyorum ki,az biraz et kavurup içine salıversem olmamı yav..
tr_lelli bilirsin sen..olur de nolur noluuurrr..hiç yapasım yok bişey yoruldum
Bu durumda en yaşlınız ben oldum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?