- 1 Mart 2010
- 44.860
- 114.210
- 798
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #3.401
Bende alsam yazlikBende o kadarlık evliyim. Biçol kez eşya drğiştirdim. 3. evim burası evlendiğimden beri.
İlk zamanlar 2.ele sattım ne varsa. Ama en son ne varsa evde götürdük yazlığa. Dahada değiştirmem. Ne evi ne eşyamı gelin almadan:)
Bende alsam yazlik
Ayirdiklarim var bile atmayip dursun diye
Sirf yazlik hayaliyle.
Cuma gunu yuzusuyu hurmetine insallah alabiliriz.
Suan uzak bi hayal.
Tamamen duygusal :)
Bu arada topik sahibesi olarak azıcık gaz verelim yeni gelen arkadaşımıza. :) çalışmıyorum. Bu topiği açalı 5 ay oldu bu beş ay içerisinde iki çeyrek yaptım. :)Tesekkürler canim, aa ne güzel :)
Merhabalarbnde topigin nüfusuna katilayimm bnde 23 yasinda birikim yapmaya calisan henuz atanamamis 1 yillik evli ev hanimiyim
KızlaR bugün ne çok yazmışsınız. Size yetişmek mümkün değil.tr_lelli perdelerin fotosunu paylaşmışmıydın acaba. Baktım bulamadım . Bide fiyat neydi pazardan almak cesaret işi. Bende uygun bişeyler arıyorum da
Hosbuldum iyiki acmissin bu topigi evliligimin ilk yilindan birikim ypmaya calismam cok iyi olduHoşgeldiniz kızlar.
Kesinlikle bizim icin cok buyuk avantajKaç yıllık evli olanlarla bir arada olmamız çok buyuk avantaj. Gerçi ben evli değilim ama evli olanların yazdıklarıyla ev döndürmenin zorluklarını da goruyorum.
Para hesabı bende yapmıyordum. Hala da yapmam ama şöyle brşey var. Ben yine para biriktirirdim ama hep ihtiyaçlarım için biriktirdim. Şimdi oyle bir birikime girdim.Kesinlikle bizim icin cok buyuk avantaj
Baba evinde hic para hesabi yapmadim
yapmadim birikim nedir bilmezdim annemin kartini alir alisvrs ypardim
Simdi atanamayinca tek maas olunca birde bu topikten gazii alincaaaa
Bnce simdiden birikim yapma aliskanligi kazanman cok guzel keske bnde zamaninda yapsaydim..Para hesabı bende yapmıyordum. Hala da yapmam ama şöyle brşey var. Ben yine para biriktirirdim ama hep ihtiyaçlarım için biriktirdim. Şimdi oyle bir birikime girdim.
Yaa aslında bazen tembellik insanda yeni fikir uretmelere sebep oluyor hele ki sonuçlar güzel olursa tebrik ederim seni afiyet olsunAnaaamm...yemeğim dünden güzel oldu. Sağolun kızlar
Hosbuldm canim esimde maasi aldi 400 ayirdim kenara hemen.Yeniler hoşgeldiniz eski bir üye olarak sizleri karşılamak ne güzel:)pınar zengin kadar gaz veremesemde bende baslayaliiii tam5 gün oldu tam tamına 15tl biriktirdim.
HosgeldinizKızlaR bugün ne çok yazmışsınız. Size yetişmek mümkün değil.tr_lelli perdelerin fotosunu paylaşmışmıydın acaba. Baktım bulamadım . Bide fiyat neydi pazardan almak cesaret işi. Bende uygun bişeyler arıyorum da
Cnm isim icin @ yapip hemen yanina nick yaziyosunBu arada su etiketlemeyi biri bana anlatsın yapamiyorum performansım dusuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?